ה-חדשים

exit_from_here

New member
מים יותר טעים!

לוקחים את הסטארקיסט במים מרוקנים את המים ואז שמים על זה שמן כמו שצריך-שמן זית איכותי! אחח אחח אני כל כך אוהב להכין לעצמי טונה...

זה לא משנה, זו לא הפואנטה../images/Emo19.gif

הפואנטה זה אידאולוגיית הטונה, וחבל שכ"כ הרבה אנשים לא מבינים את זה. אידיאולוגיית הטונה 1. הטונה הינה מטרה נעלה. א. כל זה אשר מקדיש את חייב אליה - יהיה קדוש, ולפני שמו יוסף "טונאי" , אשר זאת מילת כבוד. ב. כל זה אשר מת למען הטונה - גם כן, יקרא "טונאיש" , אשר זאת מילת כבוד נעלה יותר. ג. אנא, תכבדו את הטונה ככל שאתם יכולים. (1)אין לכנות את הטונה בשמות גנאי - אף פעם. (2) השתדלו לקנות טונה מהאיכות הטובה ביותר - לא להתפשר. ((3 טונה סטארקיסט starkist הינה המומלצת ביותר. 2. חבקו את הטונה אל ליבכם. האושר העילאי נצור בטונה, הוא יכול להעניק לכם חיי כבוד וברכה. כל זה אשר נוצר את הטונה אל ליבו - הריי הוא מוערך במידה רבה. 3. כל זה אשר בוחר לחיות חיי טונה - הוא מוערך. זהו העיקרון החשוב ביותר. לא משנה איך בדיוק הוא מאמין וחיי את אידיאולוגית הטונה, כל עוד הוא מעריך וחובק את הטונה אל ליבו. חיפשתי הרבה ולא מצאתי את המקור לזה, אם מישהו הבין את האידיולוגייה, הוא יכול לחפש בקומונה, זה אפשהו שם..

אממ

פתח פתח/פתח קמץ/קמץ קמץ/קמץ פתח... נראה לי
ו... מי שמת בשביל הטונה.. מן הראוי שיקראו לו "טונהיד" ולא "טונאיש"

exit_from_here

New member
ברוך הבא!

ברוך הבא לפורום שלנו,במקרה של נחיתת חירום תמשוך בכל הידיות שאתה רואה,זה לא יעזור באמת,והכי חשוב,תתפלל חזק,לא שזה יעזור. אגב,אני איל,אני דיקטטור,אני רשע,ואל תאמין למה שטלי אומרת אף פעם.

למעלה