ה-חדשים

היי, אני חדשה! ../images/Emo13.gif

יואו, מזמן לא אמרתי את המשפט הזה... בכל מקרה, קוראים לי ירדן, בת 15 מכוכב יאיר. בכל מקרה, זאת לא סתם הודעת "אני חדשה" חסרת תכלית! אני צריכה התייעצות... לבארבי בכפר סבא, בקושי מביאים אומנים שאני ממש אוהבת, אז אני בדרך כלל מוציאה הון עתק על הסעות לתל אביב והולכת להופעות שם. החודש החליטו לצ'פר את כל איזור כפ"ס- יביאו החודש גם את שייגעצ, וגם את סינרגיה! אז מה הבעיה? זה יום אחרי יום!!! מילא אם היה בתחילת החודש ובסופו, הייתי מספיקה לעבוד או משהו ולהשיג מספיק כסף, אבל ללללאאאא!!! אז ההתלבטות שלי היא למי מהם כדי לי ללכת? הייתי כבר גם בהופעה של שייגעצ, וגם בהופעה של סינרגיה, ובשניהם נהנתי מאוד! אז אני לא יודעת מה להחליט...

אייל129

New member
שלום לכולם! אני חדש כאן...

אני עמיחי (או אייל שזה הכינוי בפורום) בן 29 מחיפה. חולה על רוק ישראלי : משינה, מופע הארנבות של ד"ר קספר, איפה הילד, אינפקציה, פורטיסחרוף, כשניקו תתחיל לדבר, נטשה, כרמלה גרוס, מוניקה סקס, אלגיר, ועוד הרבה דברים טובים, אבל מעל כולם מטורף על היהודים...

את מפורום ערוץ 24...

פורום קצת חופף, יש הרבה שהם גם שם וגם פה. ואם זאת הייתה החלטה שלי הייתי הולך לסינרגיה, כי לא ראיתי אותם ואת שייגעצ כבר ראיתי 3 פעמים(לא שאני מעריץ, על שום הופעה לא שילמתי).

בלו הדב

New member
ברוךךך בואך לפורומ!!../images/Emo140.gif

תהנה בפורומ הקט שלנו(:) אני אפרת,בת 15 וחצי.. נעים!

ferrytale

New member
הלו עמיחי

אני שני בת 20 גם כן מחיפה, חולת רוק ישראלי, סיגנון טיפה שונה ממך.. שיהיה לך רק טוב אה!

ferrytale

New member
|הדגש| בערך ככה|סדגש|

ישראלי: ענבל פרלמוטר, המכשפות, פורטיס, סחרוף, אהוד בנאי, יוסי אלפנט, שלום חנוך, אביתר בנאי, קורין אלאל, היהודים, אביב גפן כנסיית השכל לועזי: Janis Joplin, jimi hendrix, Nick cave, the doors, Pink floyd, Bob dylan, rolling stones, david bowie, nick drake, nico, Led Zeppelin, smiths, scorpions, yeah yeah yeahs, sepultura, ramstien, cranberries

אייל129

New member
שני, הטעם שלנו

די דומה. רוב הדברים שרשמת גם אני שומע. מהיכן את בחיפה?

sonic_green

New member
ברוך הבא והכל..

אבל אם קוראים לך עמיחי למה הכינוי שלך אייל? מה זאת אומרת "בחרת"... יש בטוח סיבה. למה אני שואל? כי יש פה כבר אייל אחד (אני) ויש פה איל אחד (הדיקטטור הרשע)... זה עלול לבלבל וזה סתם מרגיז שאדם עם שם אחד קורא לעצמו בשם שני... מה העניין?

אייל129

New member
שום עניין

אני אוהב את השם אייל ובהרשמה לפורומים צריך לבחור כינוי, אז בחרתי בשם שאני אוהב...

למעלה