לא מתוסבך.. אתה בסדר אתה.... :)
E exit_from_here New member 29/8/04 #62 ברוך הבא! ברוך הבא לפורום,מותר להרעיש במשך כל שעות היממה,אסור לאכול צ'יוואוות ללא אישור ממני. אני איל,ואני עייף.
ברוך הבא! ברוך הבא לפורום,מותר להרעיש במשך כל שעות היממה,אסור לאכול צ'יוואוות ללא אישור ממני. אני איל,ואני עייף.
י ירדן והדיסקו New member 28/8/04 #28 בערך משם... אני כבר לא מצליחה להיכנס מאיזשהי סיבה לא ברורה... אבל כיף ששמת לב! הממ, בעיקרון אני לא "מעריצה" של אף אחד מהם, אני סתם נהנת מהמוזיקה...
בערך משם... אני כבר לא מצליחה להיכנס מאיזשהי סיבה לא ברורה... אבל כיף ששמת לב! הממ, בעיקרון אני לא "מעריצה" של אף אחד מהם, אני סתם נהנת מהמוזיקה...
C cry for a shadow New member 28/8/04 #43 אמממ סינרגיה לדעתי.... למרות שאני לא מכירה שירים שלהם, אבל הופעות של שייגעצ חוזרות על עצמן... הייתי ב2 והספיק לי.
אמממ סינרגיה לדעתי.... למרות שאני לא מכירה שירים שלהם, אבל הופעות של שייגעצ חוזרות על עצמן... הייתי ב2 והספיק לי.
י ירדן והדיסקו New member 28/8/04 #53 תודה כולם ../images/Emo13.gif הממ, נראה לי שאני באמת אלך על סינרגיה, גם לא לקחתי בחשבון את העובדה ששייגעצ זה ביום חמישי ולמחרת יש לי בצפר אז אמא שלי לא תתן לי לצאת מהבית...
תודה כולם ../images/Emo13.gif הממ, נראה לי שאני באמת אלך על סינרגיה, גם לא לקחתי בחשבון את העובדה ששייגעצ זה ביום חמישי ולמחרת יש לי בצפר אז אמא שלי לא תתן לי לצאת מהבית...
C cry for a shadow New member 28/8/04 #60 ../images/Emo7.gif זה כל כך נורא לשמוע "למחרת יש בית ספר" אוףףףףףףףףףףףףףף
E exit_from_here New member 29/8/04 #61 ברוכה הבאה! ברוכה הבאה לפורמונו הקט,מעילים אפשר לתלות מצד ימין,כובעים מצד שמאל ואנשים בגרדום. אני איל,וגם אני מכור לדיקטטורה ורשעות.
ברוכה הבאה! ברוכה הבאה לפורמונו הקט,מעילים אפשר לתלות מצד ימין,כובעים מצד שמאל ואנשים בגרדום. אני איל,וגם אני מכור לדיקטטורה ורשעות.