התפקדות

ענתי 10

New member
תגידי, היית פעם בפורום הריון ולידה?

בסביבות קיץ 2003? הכינוי שלך והפרטים שלך מאוד מוכרים לי!

1נעמונת

New member
פחות מחודש בפורומים../images/Emo140.gif

מעט במחשב בכלל. תודה לכן, הפורום הזה מקסים.

GALI 31

New member
טוב עכשיו תורי...../images/Emo24.gif

אני גלי31 כמעט בת 32 (ב-6/6 ליתר דיוק) נשואה באושר 10 שנים, ומגדלת 3 ילדים. אני בדר"כ קוראת סמויה על בסיס יום יומי, אך לא תמיד מגיבה, מחוסר זמן...
אני אוהבת את החיים אוהבת מאוד מוזיקה טובה ים וכיף...וכמובן את הפורום המדהים הזה...

eרון

New member
התשושה מתפקדת../images/Emo2.gif

אז הינה אני, כמו שאני.... שמי ברור, בת 27 בקרוב, עובדת בחינוך המיוחד, נשואה באושר לאיש שלי.... עם כלבה וחתולה מקסימות. ומחכה לחופש הגדול, קצת לנוח

Mor L

New member
מה זה פה?? חצי מהפורום מזל תאומים!!

חחח וואי אני בשוק! עכשיו זה מסביר הרבה דברים.... מן הסתם הבנתם שגם אני במזל הנפלא והמדהים הזה. אז הנה פרטים על עצמי: היום הולדת שלי יוצא ב-7/6 ואני אהיה בת 23 בעוד שבוע בדיוק........ אני תמיד חוטפת דיכאון-ימי-הולדת מאז יום ההולדת ה-20 שהחלפתי קידומת... למדתי קולנוע וטלוויזיה שנה וחצי, ולפני שלושה חודשים עשיתי הפסקת לימודים כדי לנוח ולאזור כוחות בשביל לסיים את התואר. כיום אני נחה ומשתדלת לעשות כמה שיותר דברים שאני אוהבת, והתחלתי ללמוד הישרדות (הגנה עצמית) לפני שבועיים. אני עדיין רווקה לצערי, מפני שאני חושבת שאמורים להתייחס אליי כמו שמגיע לי ולא כמו שאחרים חשבו שמגיע לי. אני אוהבת לצייר, לפסל, עבודות יצירה, לרקוד טראנס (חולה על זה!), לשיר - למדתי פיתוח קול שנה וחצי עד שהתחלתי ללמוד, מאוד מאוד אוהבת לבשל! ומכורה לאינטרנט וטלוויזיה ברמות קריטיות!!

dominogrose

New member
ועכשיו אני... ../images/Emo13.gif

אני סיון. בת 21.5 (ב-2.9 אני אהיה בת 22) יש לי חבר 3.5 שנים אני עובדת בסופר פארם וזהו.

g u r a

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo107.gif..נעים מאוד

גורה = יעל..את זה כולם רואים
בת 38..ביולי חוגגת 8 שנות נישואים לאיש יקר
אימא לגור בן 7.5 ,גורה בת 5.5 ,וגורון בן שנה ו-4...
לא עובדת כרגע מתוך בחירה. מה עוד??...

Miss פטל

New member
ואני מיס פטל../images/Emo6.gif

אני בת 19 מאזור המרכז. נשואה שנה וחצי
באוקטובר עוברים לגור בחיפה ואני אתחיל ללמוד באוניברסיטה(ובעלי בטכניון
חמוד שלי
)

Mor L

New member
וואי את ממש צעירה

אפשר לשאול למה התחתנת בגיל כזה מוקדם? אני בגיל הזה בחיים לא הייתי מוכנה להתחתן לפני שחוויתי (עם כל מה שזה אומר) סוגים שונים של אנשים.

Miss פטל

New member
../images/Emo4.gif

למה אנשים מתחתנים? אוהבים אחד את השני, מסתדרים טוב ואין טעם למשוך את הזמן אם שנינו רציניים אחד לגבי השני. גם אני חשבתי שאני בחיים לא אתחתן בגיל הזה, זאת ממש לא היתה המטרה שלי, אבל אז פגשתי אותו..

Mor L

New member
אוקיי

חשבתי שאת דתייה אולי. אבל אם טוב לך אז סבבה.

maybesure

New member
../images/Emo68.gif maybe

בת 44.5 רעיתו של האיש שלי
21 שנה! אמא לבת 17 ובן 11 מזכירה העובדת עם טכנאי מחשבים, פרסומאית-גרפיקאית ובניית אתרי אינטרנט, עובדת חצי משרה בלבד כדי להיות הכי הרבה שאפשר עם המשפחה (ועם הפורום הכייפי הזה) לומדת לעבוד על תכנות גרפיקה ממוחשבת. אוהבת מאוד מאוד בע"ח, מגדלים ביחד שני כלבים 6 חתולים ועוד 5 גורי חתולים. גרים בצפון יחסית. אוהבת לקרוא, סרטי איכות, מוזיקה רגועה, לבשל, לצייר, לצלם ובכלל כל מה שיצירתי. לא אוהבת ספורט בכלל!
אוהבת אנשים וחברה. אוהבת את הפורום.

lulit

New member
אאאאאאאאאאאאאני

בת 29 בעוד קצת פחות מחודשיים. במקור מאזור הצפון, אבל הגעתי למרכז בעקבות האהבה. 3 שנים בקשר עם האיש, ו.. זהו..

Oיון

New member
נעים להכיר!!! ../images/Emo140.gif

סיון (לא השם האמיתי בנתים מי שתרצה במסר) בת 22 והחצי היפה שלי בן 25, מתחתנים ב10/10.. נפגשנו לפני 5 שנים בצאט המהולל של נענע ומאז אנחנו יחד.. סטודנטית לפסיכולוגיה והור בפרא רפואה בתחום שהוא ממש אוהב.. וזהו..

ShirShir

New member
כיף ונעים להכיר את כולם../images/Emo24.gif

נעים מאוד, שמי שירלי, בת 23 [24 עוד חודשיים
], בזוגיות כבר שנתיים ומשהו
אוהבת מאוד חתולים
ויש לי גם 2 מקסימים בבית.
מתעניינת ועוסקת בכל הקשור לרפואה משלימה, מודעות ומיסטיקה. אממממ...... מה עוד תרצו לדעת?
אהה.... כמעט שכחתי - מנהלת פורום
ימי הולדת ומתנות
ב"תפוז"
ברוכים הבאים
לכל החדשים שמתגלים פה

Mor L

New member
מזל טוב!!!!!!

טולולולולולולולולולולולולולולו!!!!!!!!!!!!!!!!!

חדשה פה

היי הכרתי אתכם היום, כשמי כן הוא אני האמא המאושרת לבתי בת 2.5 השואה 5 שנים. מקווה להשתלב פה.

למעלה