התפקדות

ענתי 10

New member
../images/Emo41.gif התפקדות ../images/Emo41.gif

לוקחת על עצמי יוזמה
היות ובזמן האחרון יש הרבה חברים חדשים שהצטרפו / רוצים להצטרף מה דעתכם לעשות סבב הכרות כל אחד יציג את עצמו, ויספר על עצמו מה שבא לו. אז קדימה, להתפקד!

ענתי 10

New member
ואני מתחילה...

כן, כן, גם הוותיקים מוזמנים לשרשר כאן, כדי שהחברים החדשים יכירו גם אותנו
אני ענת, בת 27 (בעוד שבוע ויום), נשואה 4.5 שנים, אמא ל-2 ילדים. לומדת משפטים ועוסקת בתחום רפואי-משפטי (שלא תחשבו רפואה משפטית!
)

SuperGirl 25

New member
ואני ממשיכה ../images/Emo9.gif

בת 26 וחצי, בן-זוגי ואני ביחד מזה 3.5 שנים, גרים יחד שנה ו-3 חודשים, מגדלים את ג'ינג'י הפחתול הערס והכתום ואת לבנה הפחתולה הכי דובי בעולם
עובדת סוציאלית במקצועי ועובדת עם נוער (זכרים בלבד) בסיכון. נהנית לקרוא את הפורום ומגיחה מדי פעם מהמחבוא

SuperGirl 25

New member
טולי, את לא קוראת את ההודעות שלי??

הזכרתי זאת לא פעם בהזדמנויות שונות (לא שזה כזה חשוב...) בפורום הזה וגם בפורום של המעורבבים (אומנם שם בהזדמנות עצובה מאוד, כשאחד הפיגועים הגיע גם לעיר מגוריי ולמקום עבודתי
) האמת (וכמה "מפתיע" כאן בפורום) היה לי יום די נאחס בעבודה. לפעמים אני חשה שאני פשוט חיה את המקצוע, מאוהבת בו ממבט ראשון, אוהבת כל רגע ולפעמים...בא לי לעבוד כקיוסקאית...טוב, לכולם יש רגעים כאלה, לא? כן ירבו ימי הסיפוק בעבודה!! לחיים

Tully Is Here

New member
בטח שקוראת,

כנראה זה לא נקלט עד עכשיו. זה בעיני אחד המקצועות הכי קשים שיש ואני באמת מורידה בפנייך את הכובע שאת שורדת בו.

Tully Is Here

New member
זה למה אני חכמה מאוד../images/Emo6.gif

אל תדאגי, לא נשכח אותך. 10 ליוני, נרשם

ShirShir

New member
הצד השני שלך כבר יודע?../images/Emo12.gif

שאת כותבת ככה חופשי-חופשי

orit281

New member
טוב נו אין ברירה...

אורית 28, נשואה 4.5 שנים אמא ל-2 +תואר למסגרת בלבד.... עוסקת בתחום הוצל"פ חוש הומור נוראי וצינית שלא יאומן

Viburnum Tinus

New member
שבוע עדיין נחשב חדש?...../images/Emo3.gif

בת 28, סטודנטית בתחום מדעי החברה, בעיקר יושבת ולומדת מהבית בשנה האחרונה, נשואה שלוש שנים, זוגיות לפעמים קשה ולפעמים טובה (משבר אחד רציני שכבר עבר, אבל ממשיך להשפיע עלי בדרכים משונות וחשש בסיסי ממחויבות), מגדלת שני כלבים מפונקים וגינת תבלינים קטנה, מנסה ללמוד להנות מהחיים (שנים של עבודה בארגוני זכויות-אדם קצת שיבשו לי את שמחת החיים), מאד נהנית לקרוא כאן ומקווה להשתלב.

למעלה