התפקדות

dana nama

New member
עכשיו אני ...

בדיוק היום הצטרפתי אליכן אחרי קריאה סמויה.. כמו שכבר סיפרתי נשואה 9 חודשים ובדיוק היום אנחנו חוגגים שנתיים של היכרות .. אני מחכה לו שיחזור מהעבודה ואני מתכננת להזמין איזו ארוחה שווה כי בטח לא יהיה לו כוח לנסוע לאיזה מקום אחרי היום הארוך הזה ... ואני סטודנטית לעבודה סוציאלית בת 25 עוד שבוע ויומיים .. אז נעים מאוד

Tully Is Here

New member
אני אעזור לך להשתלב אם תסבירי

לי מה זה הכינוי שלך
וברוכה הבאה למעוננו הקט

Viburnum Tinus

New member
האמת היא

שהייתי מעדיפה שלא תפורסם פה התמונה או השם (שהרי אם הייתי רוצה לחשוף אותו, הייתי פשוט הופכת אותו לניק שלי, אבל לא רציתי). אני אשמח אם לא נתעסק בזה יותר. תודה.

גם אני פה ../images/Emo140.gif

ליאת, 29 ביום שישי הקרוב, נשואה עוד מעט 4 שנים, בזוגיות כבר 8 שנים. אמא לשחר עוד מעט בת שנתיים, גרפיקאית במקצועי מכורה לפורום בנפשי.

s h i r k u s h

New member
גמאני גמאני ../images/Emo13.gif

אני שירי, רווקה ללא בן זוג, בת 21 וחצי, עובדת בתור פקידת קבלה ומתפקדת בזמני הפנוי בתור שואלת השאלות של הפורום

אוהבת את הסקרים שלך, שירקוש:)

אני מאיה, בת 29, גרושה ללא ילדים, גרה עם כלבתי האהובה במרכז ת"א, בעלת עסק קטן לקוסמטיקה, עובדת מהבית-מה שמשאיר הרבה זמן לשוטטות וירטואלית-ולכן הנני כאן

מי עוד לא מכיר אותי? ../images/Emo8.gif

38, נשואה 6 וחצי שנים, 2 ילדים מקסימים. עובדת בהיטק. ואני הכי ותיקה בפורום

habubnik

New member
1...2...3 התפקדות!

אני נטלי, עוד 4 חודשים חוגגת (ממש חגיגה) 24 אביבים. בזוגיות כבר שנתיים+, חיה עם זוגי ושלושת חתולינו השובבים. במקצועי אני אשת מחשבים/מטפלת ברפואה משלימה לבע"ח/קופירייטרית. כיום מחפשת עבודה בתחום המחשבים...אמממ זהו נראה לי.

Tully Is Here

New member
הנה הגעתי, כולם לזוז

טולי, בת 30, נשואה שנתיים וחצי לג'ינג'י המופרע שלי, מגדלת באושר שלושה חתולים, שני כלבים ואמה אחת. ומאוהבת קשות בפורום

1נעמונת

New member
שלום, אני נעמונת

נשואה למישה, שעלה מאוקראינה. אמא לשני גוזלים יקרים מפז. גננת, שאוהבת את עבודתה המוןןןןןןןן מאודים. אדם, ואישה, שאוהבת לצחוק הרבה, לאהוב הרבה, להיות צינית הרבה (הודעה מראש, לא להעלב ממני). מתרגזת מהר מדי על מה שנראה לה כעוול שנעשה למישהו. אוהבת לשתות, להשתכר, ולצחוק עם זה. תנו לי ספר טוב, ותשכחו ממני..... שיר יפה יביא אותי לידי דמעות. שיר לא יפה יביא אותי לידי קריזה. בוחרת להיות נאיבית, ולפעמים בנאלית. עוד מעט ארבעים ב"ה מה עוד? אני אחד האנשים הכיייייייי לא מעניינים שאני מכירה. לומדת לאהוב אותי לאחרונה.

למעלה