אואו ישלי עוד בדיחה ארוכה וחופרת ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif
~באיזשהו שלב ממש התחרפנו על ילד מהכתה שלי והוא הפך לילד כאפות XD~ אנלא בטוחה שאני מספרת את זה נכון בכלל כאילו... יום אחד החליט צב לעשות תחרות אז הוא הלך לחפש מי רוצה לעשות איתו תחרות. אז צב הלך לצב צב ושאל אותו "צב צב, זה צב, רוצה להתחרות איתי?" צב צב הסכים והם הלכו לחפש עוד מישהו. אז הם הלכו לצב צב צב. אז צב וצב צב אמרו לצב צב צב "צב צב צב, זה צב וצב צב, רוצה להתרות איתנו?" ואז הם הלכו שלושתם לארנב. "ארנב, זה צב, וצב צב, וצב צב צב, רוצה להתחרות איתנו?" אז ארנב הסכים והלך איתם. בדרך הם שאלו את ארנב ארנב. "ארנב ארנב, זה צב, וצב צב, וצב צב צב, וארנב, רוצה להתחרות איתנו?" וארנב ארנב הסכים... הם הלכו לארנב ארנב ארנב ושאלו אותו: "ארנב ארנב ארנב זה צב, וצב צב, וצב צב צב, וארנב, וארנב ארנב, רוצה להתחרות איתנו?" ארנב ארנב ארנב הצטרף והם המשיכו ללכת. בדרך הם ראו את דוב. ושאלו אותו. "דוב, זה אנחנו צב, צב צב, צב צב צב, ארנב, ארנב ארנב, וארנב ארנב ארנב, התרצה להתחרות איתנו?" ודוב הסכים, הם המשיכו ללכת וראו את דוב דוב ושאלו אותו "דוב דוב, זה אנחנו צב, צב צב, צב צב צב, ארנב, ארנב ארנב, ארנב ארנב ארנב, ודוב התרצה להתחרות איתנו?" בקיצור זה ממשיך הלאה ואני כבר לא זוכרת מי ניצח או משהו כזה. אבל זה חופרררררררררררררררררררררררר
מי שמכירה ורוצה להמשיך, שתרגיש חופשי XD