התפקדות

shaharory

New member
עבודות קשות לרוב לו! ../images/Emo221.gif

מושמוש מושמוש הוא איכר חרוץ אבל תמיד יש הפתעות -תראו! וכדאי לכם לפגוש את מושמוש מושמוש מושמוש מושמוש! נוסטלגיה~~~
אני עף ויודע גם לקפוץ שואל מדוע זה דווקא כך כי אני ברווז *משהו* כל כך ואם תשיר לי שיר אקפוץ ארקוד ארחף באוויר כדי שתצחק (?) אם בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בוא בלה בלה פתאום אני שומע משהו בתוך המים משהו בשניים בלה בלה ב לה לה לה לה לה לה לה לה (שלתיאל קוואק! אמור להיות XD)

Orange Sky

New member
בין טיפות המייייים טוב לי כאן כפליים!!!

אני וחברה שלי שרות את זה כל החיים בבצפרXD ואת צבי הנינג'ה
אני אישית טוענת שצבי הנינג'ה זה השיר הכי טוב שאי פעם נוצרXD לאונרדו מנהיג הצבים דונטלו אוהב להמציא תכסיסים רפאלו מדליק אבל חוצפן מיכאלנג'ו הוא רקדן קוובאנגה!!! שרדר הרשע מנסה לפגוע צבי הנינג'ה נלחמים ברוע ספילנטר לימד אותם שיגעון להיות אלופי הנינג'ה עם שריון קוובאנגה!! ~פרץ טמטום שליXDD~ והיה לי את כל הקלטות של צבי הנינג'הXD "כאן אפריל אוניל , חדשות ערוץ 6" חחחחחחח עד היום במשפחה אנחנו מחקים אותה.
~סיימתי להיות מפגרת.^^~

shaharory

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo221.gif

אצלי במשפחה מחקים "אתם קוצים אני שושנה" ><

Orange Sky

New member
חחחח אוי ברורר גם אצלנו!

אויש זה אחד ה-דברים!
אסקימו לימון ואלכס חולה אהבה אצלנו זה שלמות^_________^ וגבעת חלפון אוף קורס.
אחח נוסטלגיה. אלכס33>

shaharory

New member
חח../images/Emo221.gif

רק ש...... אני זאת שאומרת "אתם קוצים אני שושנה"
חחח ולאבא שלי תמיד יש יציאות כזה, הוא הולך בבית הולך הולך, ואז הוא אומר "תות שדה ברמת השרון!" חחחחח והיום כל הזמן שראינו הישרדות כל 5 דק' הוא אמר "הערב בהישרדות!" >< וכזה לפעמים על הכלב שלי "שוגי איז דה בוי פור מי..." XD זה מעיק אבל מצחיק
D:

Emergency Exit

New member
.And truth been told - Im lying../images/Emo125.gif../images/Emo41.gif../images/Emo210.gif

נו אנשיםםם שימו תמונות ש-ל-כ-ם. אנלא צריכה עוד תמונות של טווילייט לאוסף
שם: ליאור גיל: 16 וקצת מקום מגורים: נתניה איך עבר החודש? סבבה. מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? חרא בלבן! משהו טוב שקרה לכם החודש: עברנו מחצית, עבר חצי לחץ.. \ תעודות
\ ימי הולדת ומסיבות.
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: החניכות שלי זבל.
\ מבחנים משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: עשיתי קניות לעל האש שעשינו אתמול, לבדXD בשופרסל ענקק. תוכניות לחודש? מבחן בכימיה, בפיזיקה, בלשון וכ'ו.. לעבור אותם בשלום
\ לקנות חאקי חדש. \ נעליים משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: בחודש? איןלי מושג מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לא היתי בת''א וברמת גן ובא לי
~תמונה שלכם!~ איןליכוח לחפש אז אני שמה תמונה של הקוקו הקשוח והכתום להפליא שיצא לי אתמול בתמונה מה"על האש" הכיתתי.
חודש טוב לכולם

Emergency Exit

New member
כל הכבודדד! וואי,

עשיתן אותי מזה רעבה. באלי לאכול.. למישהו יש דם? סתם
תביאו לי שניצל או משווווווווו. |מת| טוב אני אלך לישון.
XD

xXx Lilo xXx

New member
חחחח אני כבר לא מסוגלת להריח שניצלים../images/Emo29.gif

זה יצא לי מכול החורים XD כל שני וחמישי יש שניצל! זאת כמו הבדיחה של ילד מהכיתה שלי זה הולך ככה: יום ראשון ילד חוזר הביתה לאמא שלו, הוא שואל אותה מה יש לאכול? אמא: "פיצה" ילד: "יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש פיצההההה ישששששששש" יום שני, בא הילד לאמא שלו "אמא מה יש להאכול?" אמא: פיצה הילד: "יששששששששששששששששששששששששששששששששששש פיצה יששששש" יום שלישי בא הילד שוב לאמא שלו ושואל אותה "אמא מה יש לאכול?" האמא עונה לו אותו הדבר "פיצה" הילד: "יששששששששששששששששששששששששש פיצה ישששש" יום רביעי בא הילד לאמא שוב ושואל "מה יש לאכול היום?" האמא: "פיצה" הילד: "יששששששששששש פיצה יששש..." יום חמישי בא הילד שוב לאמא שלו ושואל אותה "אמא, מה יש לאכול?" האמא: "יש פיצה" הילד: "ישששש פיצה.... יששש..." יום חמישי בא הילד לאמא ושואל שוב "מה יש לאכול?" אמא: "פיצה" הילד: "יששש פיצה יש" יום שישי מגיע הילד שוב ושואל "מה יש לאכול היום?" אמא: "פיצה" הילד: "יש פיצה יש" יום שבת בא הילד לאמא ושואל שוב "אמא? מה יש לאכול?" אמא: "פיצה" הילד: "יש. פיצה" יום ראשון חוזר הילד שוב ושואל "אמא מה יש לאכול?" אמא: "פיצה" הילד: "יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש פיצההההה יששששששששששששששששששש"
חופר XD

דינדש

New member
../images/Emo6.gif כל טיול הם מספרים את זה מחדש

חרוש וחפור. וכולם משתפים פעולה XD

xXx Lilo xXx

New member
לא שמתי לב שיש שני יום חמישי XDDD../images/Emo29.gif

מראה לך כמה זה חופרררר

xXx Lilo xXx

New member
אואו ישלי עוד בדיחה ארוכה וחופרת ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

~באיזשהו שלב ממש התחרפנו על ילד מהכתה שלי והוא הפך לילד כאפות XD~ אנלא בטוחה שאני מספרת את זה נכון בכלל כאילו... יום אחד החליט צב לעשות תחרות אז הוא הלך לחפש מי רוצה לעשות איתו תחרות. אז צב הלך לצב צב ושאל אותו "צב צב, זה צב, רוצה להתחרות איתי?" צב צב הסכים והם הלכו לחפש עוד מישהו. אז הם הלכו לצב צב צב. אז צב וצב צב אמרו לצב צב צב "צב צב צב, זה צב וצב צב, רוצה להתרות איתנו?" ואז הם הלכו שלושתם לארנב. "ארנב, זה צב, וצב צב, וצב צב צב, רוצה להתחרות איתנו?" אז ארנב הסכים והלך איתם. בדרך הם שאלו את ארנב ארנב. "ארנב ארנב, זה צב, וצב צב, וצב צב צב, וארנב, רוצה להתחרות איתנו?" וארנב ארנב הסכים... הם הלכו לארנב ארנב ארנב ושאלו אותו: "ארנב ארנב ארנב זה צב, וצב צב, וצב צב צב, וארנב, וארנב ארנב, רוצה להתחרות איתנו?" ארנב ארנב ארנב הצטרף והם המשיכו ללכת. בדרך הם ראו את דוב. ושאלו אותו. "דוב, זה אנחנו צב, צב צב, צב צב צב, ארנב, ארנב ארנב, וארנב ארנב ארנב, התרצה להתחרות איתנו?" ודוב הסכים, הם המשיכו ללכת וראו את דוב דוב ושאלו אותו "דוב דוב, זה אנחנו צב, צב צב, צב צב צב, ארנב, ארנב ארנב, ארנב ארנב ארנב, ודוב התרצה להתחרות איתנו?" בקיצור זה ממשיך הלאה ואני כבר לא זוכרת מי ניצח או משהו כזה. אבל זה חופרררררררררררררררררררררררר
מי שמכירה ורוצה להמשיך, שתרגיש חופשי XD

orw93

New member
איך את מעיזה#$../images/Emo205.gif

גם גמרת לי את העיניים ואת המוח מהצב צב וצב צב צב וצב צב צב וגם לא סיימת את הבדיחה?@# נו בחייאת לא יותר פשט לכתוב צב1 צב2 צב3?$%

למעלה