השרדות 9x06

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 906

את הפרק ראיתי רק היום. פשוט לא הייתי לחוץ או להוט לראות אותו כבר אתמול. ועם הנמכת הציפיות מהעונה ככה ההנאה שלי עלתה. הפרק היה טוב ומעניין. נהניתי מרובו הכמעט מוחלט ויש אנשים (מעטים אמנם) שאני מתחיל להתחבר אליהם. כנראה יש משהו עם פרקים בכפולות של שלוש. בינתיים רק פרקים 3 ו-6 היו טובים לטעמי בעונה הזו. רורי מצטייר כסוס השחור (no punt intented) של העונה. המעבר שלו ליאסר מראה כמה יש על הבן-אדם. אולי האסטרטגיה של המתבודד שנדבק יחד לפאט 4 בתחילת העונה הייתה פשוט אסטרטגיה אחת מיני רבות שיש לבן אדם בראש. הוא חכם, הוא חושב , הוא פעיל. כל מה שפיילוק, בריידי וקודמיהם לא היו. העריכה של העונה גם עושה חסד לאלייזה. מה שגורם לסמן את רורי ואלייזה כ-2 שצריך לשים לב אליהם טוב טוב. אם הייתי בן אדם מהמר הייתי שולח את שניהם לפיינל 4. כן. (תזכרו, אני סימנתי את צסטרנינו, טינה ואית'ן בפיינל 4 של הישרדות אול-סטארס...
). התחרויות היו חביבות. כמובן שיאסר לוקים פיזית בצורה ברורה מול לופבי. קצת מזכיר את מראאמו מול רוטו. מראאמו עם פסקל ג'ינה קאת'י, שרה ונליה. טווילה ולי מתחבבים עלי מאוד. טווילה מוציאה מלי צד קצת יותר אנושי ופחות צעקני. את ג'ולי אני לא כל כך אוהב. ליאן הובסה - לא מול גבר, אלא מול אישה ככה שאין לי תירוצים. שבט נורמלי היה בוחר בלי-אן או אלייזה להדחה בתור מי שגרם ל-2 ההפסדים בתחרויות. אבל אצל הנשים זה אף פעם לא רציונלי אלא יותר אמיוציונלי וליסה מצאה את עצמה מחוץ למשחק. אני לא מאשים את איימי או את השבט שהלכו ופירקו את העוינות התוך-שבטית. זה מהלך שיש בו הגיון. נקווה לפרק הבא טוב לא פחות.

MaddyD

New member
906../images/Emo58.gif

נוראי. החלק עם החזירים .. פשוט היה זוועה. אני צפיתי כולי בחילה ותהיתי לעצמי 'הם הגזימו.' והעצה על הפרס של התרנגולות? כי זה מה שחסר לנו שימלקו לנו תרנגולות ויכו חזירים בפרק אחד]:

SweetRevenge

New member
906../images/Emo58.gif

אלוהים! עד מתי אני עוד אצטרך לסבול את הרורי הזה?! פרק סביר. אהבתי את התחרות במים והיה חבל לי על ליאן. נראה שטוויילה מצאה את מקומה בין הלופביים הבריוניים, ומאז הצטרפותן שלה ושל ג'ולי, האדומים הרבה יותר מעניינים. הבעיה הבעונה הזו היא לא שהשורדים משעממים,אלא שאין ביניהם דינמיקה מעניינת ובטח לא כזו שמתקרבת לעונה 7 המעולה. שישה פרקים עברו וכל מה שראינו מהשבטים זה ויכוחי רורי-סארג' ודיבורי אלייזה. שמחתי שליסה עפה, מההתחלה לא אהבתי אותה. נראה כי כל מי שלא נושם נכון ליד איימי עלול למצוא את עצמו מועף, והמעמד הזה עוד יסכן אותה בעתיד. אני אוהבת את איימי, היא חכמה אך אמוציונאלית מדי וכנה מדי. אחרי תחרות החזירים, בעוד שכל היאסוריות חייכו ואמרו לאלייזה "עזבי, שטויות" היא אמרה לה את האמת המרה - שהיא היתה לגמרי מסוגלת לעשות את זה ולא נתנה את מאת האחוזים. לליסה היא אמרה בפנים שהיא לא בוטחת בה ומעדיפה להצביע לה מאשר לרורי או לכל אחד אחר, ואפילו בתקופת שתי הבריתות ביאסור, היא העירה לבת בריתה טוויילה, לא פחות ולא יותר בט"ק, שהיא צריכה לעשות יותר מאמצים ולהתקרב לבנות הצעירות ואולי הן אף יסכימו "לעשות לה צמות". בקיצור, איימי הולכת על חבל דק. ג'ייקי כנראה יותר מדי מהופנט מהישבן של ג'ולי מכדי לראות ששלו בסכנה. מפליא שהוא לא החל להתעלק על היאסוריות או לוודא עם סארג' שהוא בפנים. מקווה שהוא לא יעוף בקרוב, אחרת באמת לא יהיה כבר על מה להסתכל...

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אם ג'וני'לה יעזוב - לפחות עדיין יהיה לנו אותו כל שבוע ביס-וויקנד

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif הודעה של שאדו בלייד >>>>

התחרות עם החזירים הייתה אולי מפריעה אבל בחיי המוזיקה ברקע הרסה אותי מצחוק. פרק סביר יחסית: איימי - עדיין הדיקטטורי ביאסור. אין הפתעות. הכוח הזה יעלה לה, היא תהיה במיזוג אבל אני משער שהיא תסיים במקום 7 ככה. ליאן - למרות שהיא פישלה אני בטוח שהיא תישאר עוד. היא שקטה אבל קטלנית. אלייזה - היא כמו ליאן רק ממש לא שקטה. מוזר שאף אחד עדיין לא הצביע נגדה אבל אני חושב שיש לה סיכוי טוב להגיע רחוק. סקאוט - מדהים שלמרות שהיא חלשה נורא היא עדיין לא תלך לשום מקום בזמן הקרוב. כמו מאמא קים בעונה השלישית, אבל הדבר האחרון שאני צריך זה דז'ה וו של העונה הזאת. בגלל שהיא חלשה באתגרים היא לא איום. ליסה - טוב זה לא כל כך אשתמה שהיא עפה, זה יותר בגלל הפראנויה של איימי אבל לפחות אלייזה זכתה בנקמה. חוץ מזה היא משעממת. רורי - לאט לאט רורי הופך להיות אחד מהשורדים החביבים עליי. כל פרק הצביעו נגדו וכל פרק הוא בסיכון אבל הוא לא עף, מה שמדהים שהוא הצליח לשנות את הדעות של הנשים ביאסור ולהצביע לכל אחת אחרת חוץ ממנו. הוא לא יזכה, אבל בכל מקרה אי אפשר להגיד שהוא היה רע. צ'אד - אין לי מה להגיד עליו... לא קורה איתו שום דבר מאז הפרק הראשון. כריס - הפייבוריט שלי. יש לו סיכוי מעולה לנצח את כל המשחק והוא יודע טוב טוב מה הוא עושה. אם הוא היה מקשיב לבאבה לפני איזה פרק אולי זה היה עוד יותר ברור. כל עוד הוא לא עושה טעויות יש סיכוי שהוא וצ'אד בפיינל 2. סארג' - פיתח חיבה לטווילה. טוב הם דומים במובן מסוים. כנראה שהוא והיא ישארו ביחד. עד כמה שהוא אהוב הוא עדיין חי בתקווה שהוא ישרוד רק בגלל היותו המנהיג... וזה גם מה שחשב אנדרו סאבאג' מהישרדות 7. טווילה - אני קורא לה "סו הוק 2.0" רק שהיא לא צועקת כמו משוגעת. כל עוד היא נשארת עם סארג' היא יכולה להגיע לפיינל 4. ג'ון - הילד לא יודע ממש מה הוא עושה. זה שהייתה לו הברקה בפרק 3 זה היה זמני בלבד. יש לו אפשרות להתחבר לג'ולי ולנסות לארגן משהו אבל גורלו ביחד איתה כבר נחרץ. ג'ולי - לדעתי בפרק הבא היא תעוף כי לופבי לא צריכים אותה בכלל. היא אמנם לא חלשה כמו סקאוט אבל מבין הקבוצה היא רחוקה. גם אם היא תנסה לעשות משהו, לא יילך לה. הימור: ג'ולי או ג'ון. עדיפות ראשונה לג'ולי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
ההודעה מעלי

היא הודעתו של שאדו בלייד שבשל כותרת לא ראויה נמחקה. למד להבא את הנוהל לגבי הודעות ספוילר. תודה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שאפשר להגיד על ג'וני שהיתה לו הברקה בפרק 3. אחרי צפיה נוספת בפרק אחד אפשר לראות שהוא זה שעמד מאחורי הרעיון של ברית של הצעירים עם סארג'. והוא גם זה שעשה שימוש בביטוי "החוליה החלשה" (ועוד פעמיים). חוץ מזה, עצם העובדה שעדיין לא העיפו אותו - למרות כל הדברים האלה - אומרת שהוא עושה משהו נכון.

אם נכנסים לפה אז זה ספוילר!!!!!!!!!

ובקשר לג'וני, אני לא יודע איך הוא עשה את זה, כנראה שהנשים היו (מצטער על הביטוי לכל הפמיניסטיות, לא בכוונה) טיפשות כביכול ופשוט נפלו שולל בפח טיפשי. והסיבה שג'וני עף עד עכשיו זה מהסיבות הבאות: -ברוק עף כי הוא זה שדי ארגן את כל הברית של הצעירים, ג'וני רק תמך בו מהצד. -ג'ייפי עף בגלל שהוא הוא היה עוד יותר מסוכן מברוק. הם השאירו אותו יותר מברוק כי הוא היחיד שיודע להצית אש. -בריידי עף בגלל שהוא היה יותר בולט ממה שג'וני היה. שלא כמו רופרט שחור הזקן הדיג רק נתן לו תדמית רעה. ומי הוא זה שהשיג את האבן הזאת ללופבי? סארג' ידע שבריידי יהיה איום עתידי וזה למה הוא עף. אלו הסיבות בעיקר למה ג'ון הוא האחרון ששרד את קבוצת הצעירים. למזלו היה את החילוף אבל הוא יילך מאוד בקרוב.

Boran

New member
שמע

במקום לכתוב את כל המשפט הארוך הזה, אתה יכול פשוט לסמן את הסימן
. הוא נמצא ב"סמיילים וסימנים לתוכן" או פשוט אפשר לכתוב אותו כך: |*ספוילר| (בלי הכוכבית)

מצטער אני חדש יחסית -_-

אני לא ממש מכיר את הנוהל פה. חשבתי שכל הת'רד הזה הוא ספוילר בכל מקרה כך שמיותר לציין שזה ספוילר.

shabi16

New member
../images/Emo58.gif

פעם ראשונה שאני מסכים איתך רון! סיכום טוב...חוץ מזה שאתה אוהב את כריס ולא הבנתי מה זה שאדו בלייד...

LOVEtheMcMAHONS

New member
קצת הבנת הנקרא

ההודעה הזו לא נכתבה על-ידי. עשיתי העתק/הדבק מהודעה של שאדו בלייד שנאלצתי למחוק בגלל הכותרת שלה.

למעלה