השרדות 9x06

IDOffryn

New member
../images/Emo41.gifהשרדות 9x06 ../images/Emo58.gif

פרק מעניין יותר. הדבר היחיד שממש ממש הפריע לי זו התחרות עם החזירים. זו הייתה ממש התעללות מהצביעה שלהם על הגב ועד הצרחות והמכות שנתנו להם השורדים. לא היה כזה כיף לראות את זה. התחרות השנייה הייתה הרבה יותר טובה. הפרס שהם מקבלים כבר לא מלהיבים. אולי אותם כי הם שם, אבל עוד פעם סטקים? תבלינים? שיחדשו קצת! שיביאו להם תרנגולות כמו בעונה ה1. לא מפריע לי שליסה עפה, אף פעם לא אהבתי אותה. אבל זה קצת מטומטם שהם השאירו את רורי, הבנות עכשיו במספר יותר מהבנים אז כשיגיע המיזוג הן בקלות יכולות להעיף אותם אחד אחד. והפרומו בסוף היה אחד הפרומאים הכי משעממים שראיתי בחיים שלי. נראה לי שבוע הבא יהיה פרק משעמם בטירוף.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 906

איזו התעללות בחזירים. הצרחות שלהם כשהשורדים נשאו אותם, הזינוק של השורדים עליהם, מחיצתם על הקירות והרצפה, זו היתה פשוט התעללות.
תחרות החסינות היתה נחמדה אבל מעצבנת. הרגשה של מחזור.
לופבי שולטים. שמחתי שהם ניצחו, רק קיוויתי שאליזה לא תעוף.
יששששששש ליסה עפה. הגיע הזמן באמת.
בגדול, היה לדעתי פרק מעניין בזירת יסעור. בעצם לא היה אף אחד שלא היה על הבלוק בפרק הזה. החל מרורי ואליזה, דרך הצעה להעיף את סקאוט, ההפסד הצורם של ליאן, ליסה נגד איימי ולהיפך.
ג'ף רמז על משהו פצפון בקשר לטי.סי הבא. זה ממש לא ספוילר רציני וזה לא הורס שום דבר, אבל לטובת אחיי ואחיותיי שמעדיפים לא לדעת, אני ארד כמה שורות. רק אחזור ואדגיש שזה בערך הספוילר הקטן ביותר שיכולהיות, ואפילו לא בטוח שהוא נכון.
ון
ג'ף אמר בתחרות חסינות שהשבט שיזכה בחסינות יבטיח לו עוד יום אחד על האי (בניגוד ל"עוד 3 ימים" בד"כ). כנראה שהטי.סי הבא יהיה רק יום אחד אחרי הטי.סי. הזה. מעניין מה זה אומר על מה שיהיה בפרק הבא. (מזכיר: השערות יש לסמן בכותרת עם "
עתידי פצפון")

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif906../images/Emo28.gif

אחלה פרק.. לפי דעתי הוא היה מעניין בהרבה יותר מהקודם. אני דווקא חושב שהתחרות עם החזירים הייתה מצחיקה (לא זכור לי משהו כזה בהישרדות). חחח משום מה הצחיק אותי שליסה נכנסה לתפוס חזיר. המשימה השניה גם הייתה מעניינת.. אבל פחות. מסכנה ליאן! אין לי בעיה שליסה עפה. בפרק הזה הפסקתי לאהוב אותה, אבל הייתי מעדיף לראות את אימי עוזבת! היא ממש כלבה. הפייבוריטית שלי עדיין אלייזה!

Nameless One

New member
906 ../images/Emo58.gif

אהבתי, פרק דיי משעשע, במיוחד האתגר עם החזירים שהיה "אתגר יאק" יותר מאשר כל דבר אחר. ליסה עצמה לא דמות מעניינת וממש לא אכפת לי שהיא עפה. בנוגע לאחרים: אלייזה-מקבלת עריכה שקטה יותר, או שהיא באמת מנסה לשתוק קצת. בכ"א עשתה החלטה חכמה שהיא החליטה להיות עם אמי וליאן. ליאן-קיבלה קצת יותר זמן אוויר בפרק, אבל עדיין היא שקטה, לא מעניינת במיוחד,סתם מסוג השורדים שמצליחים להגיע לשלב מאוד מתקדם רק בגלל שהם שתקו והיו בבריתות הנכונות. סקווט-יש איזה אתגר שהזקנה הזאת כן עושה? ברצינות, 90% מהאתגרים היא ישבה בצד או עשתה את החלק היותר קל של האתגר. אלייזה צדקה בזה שהיא התבכיינה לאמי שסקווט היא החלשה יותר בשבט. רורי-האאא מלך, להשתמש בעובדה שהוא שחור כדי להשיג רחמים משאר השבט היה מהלך מצויין והוא באמת הצליח ככה לערער את השבט קצת. למרות שאני חושב שהוא היה עף אם אמי לא הייתה חוטפת עצבים על ליסה. אמי-המלכה והדיקטטורית של השבט, זה דיי משעשע. מספיק שאמי פוזלת לעבר מישהו שנראה לה לא מתאים והוא עף, יש לה ממש הרבה כוח בשבט, דבר שגם יכול לשחק לרעת יותר מאוחר. ליסה-שוב, היא לא הייתה מעניינת והיה לה את המזל הרע לעצבן את "הדיקטטורית" באותו יום,אחרת,נראה לי, רורי היה עף. צ'אד-סארג'-קריס- עדיין בברית צמודה סארג' נראה דיי כן בהצעה שלו לצרף את טווילה לברית, כרגע הם בעמדה דיי טובה להגיע לשלבים המתקדמים יותר, מה גם ממש לא חסר מי להעיף ככה שהברית שלהם בטוחה. ג'ון קיי-היה דיי פסיבי הפרק, דיי מוזר שהוא לא עשה שום צעד להגן על עצמו, הרי ברור שהוא בעמדה מסוכנת. אם הוא עשה איזה ברית או ניסיון לאחת, כנראה שזה ירד בעריכה כי זה לא היה רלוונטי לפרק. טווילה- לא ברור לי כל כך אם היא יודעת מה היא עושה, בכ"א הדבר הכי טוב שהיא יכולה לנסות עכשיו זה להכנס חזק לברית עם הגברים, כמו שסארג' הציע לה ולקוות לשרוד עד האיחוד. ג'ולי-נו באמת, לפי הפרומו זה נראה כאילו שהיא וטווילה מתכננות משהו אבל אני לא קונה את זה, אם הפט 3 יחליטו לשמור על ג'ון קיי לעוד כמה זמן, היא הבאה שהולכת. כרגע, אמי מסתמנת כפייבוריטית שלי, אם היא רק תוכל להתבלט קצת פחות בזמן האיחוד ולגבש את הברית שלה עם הבנות ועם רורי היא תוכל להגיע רחוק.

adi007

New member
../images/Emo58.gif906

פרק טוב, וסוף סוף הייתי במתח במהלך התחרויות! התחרות עם החזירים הייתה פשוט זוועה. איך החזירים צועקים והם מושכים אותם ותופסים אותם בלי רחמים, זה היה פשוט זוועה! לא יכולתי להסתכל! התחרות חסינות הייתה די מותחת בהתחלה. איך התבאסתי שליאן לא הצליחה לסיים את התחרות.. מסכנה :( איזה סתומות הבנות ביאסור! איך הם לא רואות שאיימי מנהלת את המשחק?! היא המסטר מיינד מאחורי כמעט כל הצבעה שהייתה עד עכשיו והם עדיין ממשיכות לעשות מה שהיא אומרת להן. זה למה היא הפייבוריטית שלי
הגיע הזמן שליסה עפה, היא באמת הייתה קצת מיותרת ולא צריך עוד טינה שתנצח :) לדעתי שבוע הבא, אם לופבי ינצחו - אלייזה תעוף ואם יסור ינצחו - ג'ון
(בצער רב) יעוף.

walking

New member
הישרדות 906 ../images/Emo58.gif

קודם כל הפרק בהחלט משתפר והעונה הפכה לטובה. 3 מסקנות מהפרק היום: *כולם מפחדים מאיימי *רורי
*לי וטווילה הולכים להתחתן אחרי התוכנית בסדרת ריאלטי נוסח החתונה של טריסטה וראין. אני לא מבין מה מגעיל במשימה הראשונה? אתם אוכלים בשר? זה בהרבה יותר גרוע מהרמת חזירים ולשים אותם בתוך כלוב. וגם המשימה לא הייתה ממוחזרת
גם המשימה השנייה לא הייתה ממוחזרת וזה הישג לתשע עונות אבל שאלה למתכנני המשימות: שבט עם 4 גברים חזקים מול שבט עם גבר אחד חזק ואיימי, ולשים משימה פיזית רצחנית, מה חשבתם?! שיאסור יצליחו לנצח? *מפטר את צוות מתכנני המשימות* סך הכל פרק מצוין ואליזה עלובה (אני הולך לקבל על זה מכות? ;-;)

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

לפני זה היה שבט של בנות בלבד מול שבט של בנים בלבד.. והבנות הצליחו לנצח. אז למה שיאסור לא יצליחו לנצח עכשיו.

walking

New member
../images/Emo58.gifתשובה

במשימות גברים מול נשים היו משימות זיכרון, חוכמה. = דברים שווים (אפילו שהנשים ניצחו) הייתה משימה פיזית אחת (עם הכלובים) והגברים ניצחו. היו שתי משימות עם שיווי משקל והנשים ניצחו. עכשיו כשהשבטים לא מאוזנים לשים רק משימות פיזיות זה רצח ליאסור.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 906

על החתונה של סארג' וטווילה! מסכימה איתך - המשימות, לדעתי, היו מעולות! גם לא ממוחזרות (למרות שהחזירים היה דומה משהו למשימות שרואים במירוץ) וגם מותחות במידה. חוץ מזה, לקחו לי את טינה ווסון
ליסה היתה אחת הפייבוריטיות שלי לנצחון, ואיימי - במו ידיה - העיפה אותה. מישהו צריך להפנות אליה את הזרקור. הרי ברור לכולם שהיא מי ששולטת שם. היא היאסר ערפאת של יאסר. בנוסף, אני מקווה מאד שכריס וצ'אד לא יתלהבו מהרעיון של סארג' לצרף את טווילה. אני רוצה לראות את ג'וני נשאר עד הסוף. אני יכולה לראות את ברית הפאט 5 הופכת לגורג'וס 4 (ג'וני, צ'אד, ג'ולי וכריס - שמתחיל להתחבב עלי מבחינה פנימית וחיצונית מפרק לפרק). בסה"כ פרק מצוין. אהבתי כל רגע, חוץ מהסיום. כבר פעם שלישית ברציפות שאחד מהחבר'ה בפנטזי ליג שלי עף

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif *sigh*

מה יש לאנשים מצ'אד? אני מתכוון, למה הפופולאריות הגדולה!? הוא לא אמר או עשה שום דבר חכם או מעניין מאז שהוא הופיע! הוא שחקן "מתחת לרדאר" שבלי הרגל שלו (או חוסר הרגל שלו) הוא לא היה כלום. בנוגע לג'ון קי הוא שחקן מת, שום דבר לא יעזור לו. גם במידה ואיכשהו הוא יגיע למיזוג בהזדמנות הראשונה שהוא יפשל באתגר חסינות הוא עף. אמי אדירה, סוף סוף *מישהי* שמגיע לה לזכות בזכות המשחק שלה.

adi007

New member
../images/Emo58.gif

צודק!! בסקרים באתר של CBS הוא מוביל, איך זה יכול להיות?? בקושי הראו ריאיון אחד שלו וכבר הוא מוביל?? כבר את כריס אני מכירה יותר מאשר צ'אד!! ובאמת לאיימי מגיע לנצח

n l m

New member
../images/Emo58.gif

למה שלא יתלהבו מזה? זה עוד קול בברית שלהם והם זקוקים לזה לפי דעתי עם לופבי יפסידו המהלך הכי חכם שלהם זה להעיף את ג'ון כי ממיילא הם תכננו לעשות את זה וגם ככה הם יוכלו להראות לטווילה שאין ברית של בנים מאוחדת

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אלייזה ורורי הם על הבלוק באופן קבוע, בכל פעם ופעם מתחילת העונה. זה שהם מצליחים כל פעם להמנע מהעפה, למרות שהשם שלהם בכל פעם ופעם מופיע כמועמד חזק להעפה, נותן להם המון קרדיט.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

צריך לפתח את עניין רורי, על עליזה כבר דיברנו מספיק. בפרק הזה ראינו לראשונה שיש ברורי משהו מעבר למריבות שלו עם סארג' - יש לו מוח! והוא יודע איך לתפעל אותו! שבוע שעבר שהראו את הנאום שלו בפרומו כבר ראיתי איך אני מפתחת שנאה יוקדת לבחור השחרחר - אבל אחרי שהוא גרם לנו להבין שזה היה נאום מחושב, ושהוא עצמו כמעט הקיא מזה - הוא מקבל 2 נקודות אקסטרה אצלי בספר.

Doji

New member
9x06 ../images/Emo58.gif

הללויה, זה היה מבחינתי הפרק המעניין הראשון בעונה הזאת.
תחרות החזירים היתה מזעזעת ומפחידה (כן, מפחידה! חזירים מפחידים אותי! או אוליי רק הרגליים שלהם, לא יודע. כנראה מאז שקראתי את חוות החיות). הצעקות של החזירים היו איומות, כאילו מייק סקופין החליט להגיח להופעת אורח בעונה הזאת.
סארג' רמז לטווילה שג'וני מיועד להעפה אחרי ג'ולי. ג'וני מצידו לא נראה שחושב על העתיד יותר מידי ורוקח מזימות וחושב על בריתות, מה שמטריד אותי - אבל אוליי זה פאק של העריכה והוא כן עושה משהו? לא יודע, אבל כדאי שיתעורר.
בקטע שג'ולי השתזפה טופ-לס התנגנה ברקע מנגינה שזכורה לי מעונה 6, אבל אני לא בטוח אם זה היה מנגינת "נשות האמזונס הצעירות רוחצות אחת את השניה" - מישהו שם לב במקרה, או שאוליי לא הבחנתי וכל עונה מנגנים את המנגינה הזאת במקומות מסויימים?
לאחרונה התלבטתי אם להתחיל לראות את העונה הזאת בערוץ יס-וויקאנד או להמשיך להוריד את הפרקים. בסוף החלטתי להמשיך להוריד מחשש לספויילרים עד שתסתיים העונה ביס.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

לא מבינה מה יש לכם נגד החזירונים החמודים. זה לא שהביאו חזירי בר אימתניים, אלא סה"כ חזירונים מתוקים עם זנב ורוד

../images/Emo58.gif9X6 ובכלל...

מעניין אותי מאוד לגלות שהרבה הגיעו למסקנה שזה היה הפרק הראשון הבאמת מעניין בעונה 9. אני עד לפרק הזה פשוט הייתי מעוצבנת מהעונה ששיעממה אותי להחריד ולא חידשה בכלום. תחרות החסינות שהייתה בפרק הזה באמת הייתה הראשונה שסוף סוף מתחה אותי. אני סקרנית לנסות לדעת למה דווקא הפרק הזה עניין הרבה אנשים. מה אתם חושבים? אולי כי סוף סוף יש עירוב של נשים וגברים, אז אפשר לראות הבדלים בהתנהגות בתוך הקבוצה מה שהיה פחות בולט כשהיא הייתה הומוגנית? האם יש כאלה שכמוני רק בפרק הזה הצליחו להתחבר לקבוצה מסויימת? אני עד עכשיו בניגוד לכל השרדות לא הצלחתי להתחבר לאף קבוצה, ובפרק האחרון פתאום מצאה חן בעיני נורא "לאפווי" עם שרשרת הנצחונות הנחמדה. ועוד שאלה. אתם חושבים אולי שהעניין שההתחלה הייתה משעממת הוא מכוון? שאולי המפיקים ניסו למשוך את הצופים בכך שהם גרמו להם לרצות לראות מה קורה הלאה? אם נהיה יותר מעניין? זאת אומנם רק סדרה, אבל ידוע הרי שרוב מה שקורה בהשרדות הוא מכוון, ובסך הכל מעניין לנתח אותה אחרי שסוף סוף קרה שינוי לטובה. עוד מישהו חושב כמוני? מסקנות? רעיונות? שתפו!

Doji

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושב שיש להפקה שום אינטרס לעשות את ההתחלה של העונה משעממת, אם כבר אז לעשות את ההתחלה מלהיבה ככל שהם יכולים ולהשאיר את האכזבה לסוף העונה. אבל אני לא מאמין שזה אפשרי כיוון שמדובר בעריכת פרקים בפרקי זמן קבועים וכרונולוגים וברור שבעריכה בוחרים את הקטעים המעניינים ביותר + אלו שיגרמו לצופה להבין איך יתפתחו אירועים עתידים (בריתות, מזימות וכו'). אני מסכים עם מה שכתבת על הסיבות שהפרק היה באופן יוצא דופן העונה מעניין. מבחינתי אלו הסיבות, וכדאי שזה ימשיך ככה לאורך העונה : 1. יש לי שבט פייבוריטי : לופבי. לראות סדרת ריאלטי עם פייבוריט ולראות סדרת ריאלטי כשאין לך פייבוריט אלו שני עולמות שונים. 2. ערבוב השבטים לגברים + נשים. יש אינטרקציות תוך שבטיות מעניינות הרבה יותר מאשר היה קודם (הצעירות נגד הזקנות, המבוגרים נגד הצעירים). 3. בפרק הזה היו תחרויות מותחות, מעניינות, ולא ממוחזרות.

למעלה