השרדות 9x06

Boran

New member
../images/Emo58.gif

גושנס! פעם ראשונה בהיסטוריה (נראה לי) שאמריקה ואני מסכימים על משהו! טווילה וצ'אד בשני המקומות הראשונים בסקר הפופולריות כרגע! (טוב, אצלי טווילה הרבה לפני צ'אד- שחוסר המעש שלו בפרקים האחרונים הפך אותו למשעמם, ובנוסף גם אני מת על אליזה ואמריקה לא, אבל נו, שום דבר לא מושלם, לפחות הם אוהבים את טווילה. גו טווילה!)

axnholic

New member
../images/Emo58.gif

גם אצלי טווילה היא המועדפת... אך משהו השתנה. פתאום היא תלויה ב-לי, וזה די הרס את כל טווילה-הזקנה-הלוחמת. חוץ מזה, אצלי הפייבוריטים מתחלפים כל פרק, וזה העונה הראשונה שזה קורה לי. בפרק הקודם אהבתי את לופבי, אבל עכשיו, אולי כי יותר מעניין שם, אני אוהב את יאסר. פרק שעבר השורד המועדף היה ג'ון, אבל עכשיו רורי בהחלט עלה בכמה דרגות, ואם הוא ימשיך ככה פרק הבא הוא יהיה המועדף. שאני אבין משהו, באמצע הפרק ג'ולי התחילה לדבר על זה שהיא צריכה לדאוג גם לעצמה. בגלל זה היא "התפשטה"? מעשה טיפשי וחסר טעם. כבר גילינו ש: 1) סארג' דלוק על טווילה (איך הוא רואה אותה בשמלה?). 2) הבנים הם לא טיפשים בעונה הזאת. והקטע המגוחכך הוא ,שהיא באמת מסבירה למצלמה את "האסטרטגיה". ההחלטה של איימי הייתה טיפה טיפשית, אבל כיוון שלהעיף את ליאן/רורי/אליזה היא לא רצתה, אז זאת ההחלטה החכמה לעשות. לסיכום, היה פרק מעניין, ואני מקווה ש"הסדק" (של רורי) יתרחב להר געש.

maya567

New member
אוף. קשה כ"כ להמנע מדברים בכותרת?

זו כבר הפעם השניה בשרשור הזה.

anatile

New member
../images/Emo58.gif906

סוף סוף!איזה אקשן! נהנתי ממש. אני שמחה שליסה יצאה למרות שלא היה אכפת לי גם אם אליזה היתה יוצאת! איימי ענקית. היא וסקאוט שתי תותחיות, אבל מה, לדעתי איימי צריכה להתחיל להוריד פרופיל.היא יותר מידי "out there". רורי הפתיע אותי לטובה בצורה מרשימה!הוא סוף סוף הבין את המשחק והתחיל לשחק! אני מאמינה שבפרק הבא יאסור יצליחו לנצח. יש מן שינוי באוירה אצלהם. אנשים יפסיקו לוותר ויתחילו להבין שיש השלכות למעשים שלהם. ג´ף שאל שאלות נוקבות בזמן הנכון - עריכה מצויינת. הלוואי והעונה תמשיך כך. Go mark burnett."

LOVEtheMcMAHONS

New member
בהחלט לא בסדר

הייתי מוחק אבל כבר מחקתי הודעה של anatile מאותה סיבה ולא נעים לי למחוק את כל התת-שרשור הזה מאחר ואין לי שום חשק למחוק את ההודעה שנכתבה מחדש שוב. פעם הבאה ההודעה של הבחור מלמעלה (סופרסטאר) תימחק בלי אזהרה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
לא רואה סיבה

השרשור יגדל עם הזמן. אצל כל אחד הקיפול מוגדר למספר שונה של הודעות ויש כאלו שבוחרים לא לקפל.

אילקו

New member
הקיפול זה מה זה גרוע בשביל

שירשורים כאלו כי לפעמים מי שפותח את השרשור שם סתם הודעה ריקה וזה טוב ולפעמים כותבים כבר שם ואז רואים את ההתחלה של ההודעה עצמה וזה מאוד יכול להרוס

maya567

New member
לא מסמנים שום דבר בכותרת.

רק את השם של הסידרה ומספר הפרק (פלוס +
). כך שבדר"כ, האומטיקונים ששמת = מחיקת ההודעה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
שלום וברוכה הבאה

נהוג לקרוא את חוקי הפורום או לפחות להציץ בהם לפני שכותבים בפורום. היית יודעת שבשרשורי ספוילר לא כותבים בכותרת שום דבר פרט לסימן הספוילר ושם הפרק ומספרו - לא רושמים פרק טוב. או איזה באסה. או אייקון כזה או אחר. תודה.

effitesl

New member
לא עשית כלום

יש כמה אנשים שנהנים להפחיד משתמשים חדשים שלא מצייתים לחוקים מוזרים ואחר כך להתפלא למה הפורום גוסס חוץ משרשורי השרדות. ואל תעזי להתלונן על זה, כי אז יבוא משפט המחץ "אם יש לך בעיות עם החוקים, את לא חייבת לכתוב בפורום".

Boran

New member
סלחי לי ../images/Emo58.gif

ה"חוקים המוזרים" הומצאו לא על ידיי ולא ע"י רון, אלא על ידי חברי פורום שדברים כאלו בדיוק הרסו להם. אם אני הייתי יודע מראש שההעפה היתה מפתיעה, סביר להניח שהייתי מנחש שליסה תעוף, וזה היה הורס לי את הפרק. לפורום הזה יש חוקים, והם לא נכתבו סתם. ואם יש לך טענות אתה יותר ממוזמן להתלונן להנהלת תפוז, או לפנות אליי או אל רון במסר פרטי. אבל אני מאוד מקווה שיש לך פה איזה טיעון רציני, אחרת הייתי מציע לך פשוט לשבת ולשתוק. ולא, הפורום לא גוסס. וכן, אנחנו נהנים להפחיד משתמשים שלא מצייתים לחוקים, כי אחרת אף אחד לא היה מציית לחוקים, והפורום היה מבולגן כמעט כמו הרבה פורומים אחרים בתפוז, שהיו מתים ל"חוקים מוזרים" כמו שיש בפורום הזה.

effitesl

New member
תשמעי ../images/Emo58.gif

אם הייתי רואה שיש הרבה תגובות לפרק הייתי מנחש שזה פרק טוב ולכן הייתי מנחש שלא רורי עף אלא שליסה עפה, אין סוף לדברים האלה. זה שמישהו ביקש את החוק הזה לא הופך את החוק לצודק. יש הבדל בין סדרות מציאות לבין נגיד פורום האבקות: שם יש הרבה חברים שמזוהים עם דמויות מסוימות 52 שבועות בשנה, כמה שנים, ולכן אם הם כותבים "יש" בכותרת זה הורס. בסדרות מציאות הדמויות משתנות כל עונה ואין זהות בין חבר פורום לדמות. לדעתי, צריך לשפוט כל מקרה לגופו ואם הכותרת לא גורמת לך לספויילר באופן מיידי צריך למחוק אותה ולא אם אחרי ניתוח לעומק אתה יכול להעלות השערות מי עף, הרי באותה מידה מישהו אחר יכול לקרוא את הכותרת ולחשוב שאליזה עפה או שאמי עפה או שג'ון עף. אם כל כך דואגים לפורום צריך לשפוט לפי גוף ההודעות ולהעיף לדוגמא את ההודעות של איגור שרעבי וההודעה הזו:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=407&msgid=40709077 יש לי עוד רעיון, בוא נמחק כל הודעה שיש בה שגיאות כתיב, וככה נגרום לכל הפורומים האחרים ממש לקנא בחוקים שיש בפורום הזה.

למעלה