שקטה שקטה, אבל גם תורי מגיע...
בית הייתי בונה באיטליה ובאירלנד. נוף משגע. ירוק ומים. אז נכון שיש את זה גם במקומות אחרים, אבל אני בוחרת, לא????
קראתי באיזה עיתון ציטטה של בנג´מין פרנקלין שמלווה את חיי בשנים האחרונות. "אם אינך רוצה להישכח מיד לאחר מותך, עליך לכתוב דברים שראוי לקרוא אותם, או לעשות דברים שראוי לכתוב עליהם".
אצל בן המין השני אני אוהבת את החזה, ולא רק הפטמות. אוהבת ללטף וללטף... כשחושבים על זה.. גם אצל נשים אני אוהבת חזה. dd ומעלה בבקשה.
המקום האהוב עליי להיות בו זה חוף הים.
חלק בגוף למסאז´? טוב פה התלבטתי... אבל החלטתי ללכת עם הישבן, בדיוק בנקודה שכל גלישה וזה מחכך ידיים עם פי הטבעת או עם פנים הירכיים... גררררררררר....
אינטליגנציה בהחלט הרבה יותר חשובה לי. שיראה כמו בראד פיט, אבל אם אני ליד אלברט איינשטיין- שילך לשינקין. בטוחה שימצא לו שם מישהו כמוהו מסתובב חסר אונים ומחפש בגדים שחורים... (לכל מי שמתחיל להרים גבה וכאלה, נא לקבל בהבנה.. לא סובלת את ת"א)
דבר ראשון שאני עושה בבוקר? עולה למחשב. חולני!!!!
הכי אני אוהבת במטבח את ארון ההפתעות. זה אמנם לילדים, אבל תמיד מוצאת לי שם הפתעות לרגעים בהם ההורמונים משתוללים ואני חייבת מתוק...
זכרון ילדות אהוב? וואהו... למה לא ביקשתם טראומות? בזה אני טובה. אהוב? רגע רגע... ימי כיפור עם סבתא שלי ז"ל. כל המסורת דרך פועלה.. אני מאמינה שזה עשה אותי בת אדם יותר טובה.. מבפנים.
מה מצחיק אותי? טוב, זה יהרוג אתכם: "איש אחד הלך הלך הלך הלך... פלאייר!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... גדול, גדול... עוד בדיחת קרש מטומטמת...
מה ממש מכעיס אותי? שמלכלכים עליי ומכפישים אותי כשיודעים שאין זה קרוב לאמת אבל הכעס מסנוור. או בעברית- אי צדק משווע! זה מטריף אותי!
לנגן? אני? התחרפן מי שכתב את זה. אבל אם לנגן.. אז... לנשוף בחצוצרה של חבר שלי.. חחחחחחח... אחחחח... ואיזו חצוצרה מספקת היא... אחחחח.... (בדיחה לא מוצלחת..)
לתפקיד שלי.. המממ.. פעם רציתי את דרו בארימור. אבל אנה ניקול-סמית מתאימה יותר מבחינת השדיים. לא יודעת... אני הכי טובה לשחק את עצמי... אבל הייתי רוצה שם את שרון אלכסנדר כשחקן משנה.. אחחחח... סקסי!!!
חיים לאחר המוות? בודאי ובודאי!
ספר ילדים? זה הכי קל בעולם. "העץ הנדיב".
עונת השנה? חורף בודאות!
סקס בפגישה הראשונה? למה לא? (אלא אם מעוניינים בקשר רציני- ואז לא!!!!). אבל חוץ מזה, בכייףףףףףףףףףףףףף!
כוח על טבעי? קריאת מחשבות, ניבוי, חיזוי.
קעקוע על הקרסול, סמל מזל סרטן, הספרות 69 שוכבות.
לא יתפסו אותי על סמים.
"בני בני ילד רע", בא לי להשתובב...
לפגוש מהעבר? זה קשה. הלב רוצה לראות שוב את סבתא... אבל הייתי רוצה לפגוש את מרילין מונרו, לשבת איתה לשיחה ולהיות לה לחברה. בחורה אומללה ובודדה...
כלביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
גיבור אהוב? זה קשה. לא זכור לי שהיה לי איזה גיבור... כמו כולם היה לי קטע עם סופרמן וונדר וומן.. אהבתי את צוות לעניין וקמתי לרובוטריקים.. ונילס.. הו נילס הביא אותי לדמעות..
נוזל שאינו מים? חלב קוקוס!
הייתי מוותרת על ההרגל המגונה של קנאה!!! ושל לאכול ב-2 בלילה, או לרבוץ יום שלם מול המחשב... זהווווווווווווו... ארוך!