השאלון
- דע את חבריך...

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? אמצע מנהטן, כמובן. משהו שקראת ותיזכור תמיד... "חייה את חייך כך שלא תצטער אם משהו שאמרת או עשית יפורסם בפומבי. גם אם הדברים שפורסמו אינם נכונים" "מה שהזחל מכנה סוף העולם - מכנה העולם פרפר" (שניהם מתוך "תעתועים" של ריצ´ארד באך) חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך? שפתיים. המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? המקום בו נמצאים אנשים שיקרים לליבי. המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? בשמש! איכס. באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´? לאורך הגב, וכפות הרגליים. מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית? אינטלגנציה. הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מחייכת לעולם. מה אתה הכי אוהב במיטבח? את תחושת הביתיות. זיכרון ילדות אהוב? בגיל 3 בגלגל ענק עם אבא´לה. מה מצחיק אותך? הומור פנימי שמתפתח עם חברים קרובים. מה ממש מכעיס אותך? שקרים. אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה? פסנתר - יצירות קלאסיות. אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...? קייט וינסלייט. האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות? בודאי. ספר ילדים אהוב? "הנסיך הקטן" / אנטואן דה סנט אכזופרי chronicals of Narnia / c.s. lewis עונת השנה הכי אהובה? חורף. סקס בפגישה ראשונה? רק אם זו מטרת הפגישה, ואז אין פגישה שניה. אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר? מסתפקת במה שיש
אם יש לך קעקוע, מה הוא? אות סינית שפרושה happyness, joy, luck. לא יתפסו אותך על? נעלים שטוחות (נו, לכל אחד יש תסביכים...) שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... my way. אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש? דני קיי. פדריקו פליני. את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים? חתולים! גיבור אהוב? סקארלט או´הרה ("חלף עם רוח"). אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה? שוקולד מריר. על איזה הרגל היית מוותר? זכרון לפרטים קטנים ולא רלוונטיים.
mai

Liroy25

New member
זה לא שחסרה לי עבודה כרגע...

איפה הייתי בונה בית? לונדון, בוסטון או כפר שמריהו (בשביל להתחכך עם הברנז´ה). משהו שקראתי שתמיד אזכור - מכתב תודה שכתבה לי אמא של חייל. חלק פיזי אהוב אצל הנסיך - החזה, התחת (כמו של בתולה עירקית) והאף. מקום אהוב להיות - לונה פארק! מקום לא אהוב - רופא שיניים/בית קברות. חלק בגוף לקבל בו מסג´ - בכל הגוף!! מה יותר חשוב? שילוב האחד מוסיף או גורע מהשני. דבר ראשון שאני עושה בבוקר? מפליץ! הכי אוהב במטבח - את המתקן של הקורנפלקס. זכרון ילדות - ללכת עם סבא לבית הכנסת של התימנים ברמת החי"ל. מצחיק אותי - ציפי שביט, מה מעצבן אותי? נשים שעושות חניה בכביש חד סיטרי. כלי נגינה שהייתי רוצה ללמוד לנגן עליו - סקסופון. שחקן לתפקיד עצמי? מייקל מ"הכי גאים שיש" או מתיו פרי. כן, מאמין בחיים שאחרי המוות. ספר ילדים אהוב - "החמישיה הסודית". עונת השנה היא הסתיו והחורף. סקס בפגישה הראשונה? בטח! אבל היא גם תיהיה האחרונה. כוח על טבעי - לשנות צורה (עיינו ערך "מיסטיק" מ"אקס מן") אין לי קעקוע אבל זה בטיפול. לא יתפסו אותי על סמים. "הקיץ האחרון" של שפיות זמנית. אדם מן העבר זה סבא מצד אבא. אוהב את שניהם. לא בדיוק גיבור אבל עדיין - טל מוסרי! לטבוע בנוזל שאינו מים? קולה! על איזה הרגל הייתי מוותר?...אין כזה. איך הייתי???

עודד א

New member
השכן הגיע...

אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? בפרבר שקט וירוק, לא רחוק מלונדון.
משהו שקראת ותיזכור תמיד... "גן העצים המתים" - יוסי אבני
חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך ? נשים - חזה !!! גברים - חיוך, עיניים, תחת (ולבן הזוג יש את כל המרכיבים).
המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? ל-ו-נ-ד-ו-ן.
המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? בכל מקום בקיץ ובלי מזגן.
באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ? כתפיים וגב ואם אני כבר בשוונג, אז גם ברכות.
מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית ? שילוב ביניהם עם עדיפות לאינטליגנציה.
הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר ? ישן עוד 5 דקות...
מה אתה הכי אוהב במיטבח ? האוכל של אמא.
זיכרון ילדות אהוב ? הקומיקס הראשון שלי.
מה מצחיק אותך ? שנינות.
מה ממש מכעיס אותך ? אלימות כלפי בני אדם וחיות, אנשים טפשים שמתיימרים להיות חכמים, יהירות.
אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה ? גיטרה קלאסית.
אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...? מתיו פרי.
האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות ? אני מבטיח לענות על זה שנייה אחרי מותי.
ספר ילדים אהוב ? דני דין והקומיקס שלי.
עונת השנה הכי אהובה ? חורף.
סקס בפגישה ראשונה? yes please
אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר ? טלפאתיה.
אם יש לך קעקוע, מה הוא ? אתם נורמליים ??? אני מת מפחד ממחטים !!!
לא יתפסו אותך על? חבל באנג´י.
שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... the man with the child in his eyes - kate bush
אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש ? יצחק רבין - יש לי מילה או שתיים לומר לו.
את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים ? גם וגם (וסליחה מראש מהחתולות שלי).
גיבור אהוב ? wolverine מהאקס-מן (תראו את התמונה ותבינו).
אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה ? זהב טהור (נו, אני חייב איכשהו לממן את הדירה בלונדון, לא?).
על איזה הרגל היית מוותר ? לדפוק חשבון לאנשים.

EyeSeeYou

New member
דע את EyeSeeYou

אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? -לונדון משהו שקראת ותיזכור תמיד... -מכתבים של האקס -"סוד הזיכרון המצוין"/ערן כץ חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך ? -עיניים המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? -חוף ים מאוחר בלילה המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? -בית חולים באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ? -צוואר מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית ? -המכלול הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר ? -חושב איך לעשות אותו טוב יותר מאתמול מה אתה הכי אוהב במיטבח ? -את מי שמוכן לבשל בו בשבילי זיכרון ילדות אהוב ? -אמא מה מצחיק אותך ? -בעיקר שטויות מה ממש מכעיס אותך ? -שקרים, אי כיבוד פרטיות אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה ? -פסנתר, נבל אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...? -אני האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות ? -באופן כזה או אחר ספר ילדים אהוב ? -צ´ארלי והשוקולד עונת השנה הכי אהובה ? -חורף סקס בפגישה ראשונה? -מותר, לא הכרחי אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר ? -לשנות צורה בהתאם לצורך לא יתפסו אותך על? -גניבה שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... -I did it my way אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש ? -ישו את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים ? -אם כבר אז כלבים גיבור אהוב ? -באגס באני, שם את כולם בכיס הקטן. אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה ? -שוקו (כן אני יודע שבטח ציפיתם שאכתוב זרע) על איזה הרגל היית מוותר ? -אכילת ג´אנק פוד

נשארתי לבד..../images/Emo7.gif

כולכם מתכננים להקים את ביתכם בניכר!! לא נראה לי העסק הזה.. תשלחו מייל ותביאו משהו מ"גאפ"

קבלו אותי ../images/Emo70.gif

1. רמת הגולן 2. בחזרה מטואיצ´י 3. אצבעות ידיים 4. ניו יורק 5. אוטובוס 6. כתפיים 7. פנימי 8. מכבה את המעורר 9. את המפה של תורן...חחח 10 צופים 11. 102- תכנית הבוקר 12. איחורים וטיפשות 13. גיטרה 14. אנג´לינה ג´ולי 15. טרם נקבע.. 16. ד"ר סוס 17. חורף, הרבה חורף 18. לא שוללת 19. מעדיפה להישאר גשמית. 20. אות סינית המסמלת התעלות 21. סיגריות 22. "אז בוא ספר לי קצת..על רגעי הפחד.." 23. פלג ( מאי בשבילך..) 24. כלבים כלבים כלבים!!! 25. שאלה טיפשית 26. כסיסת ציפורניים פה ושם.. ערב טוב לכולם

.m

New member
יאאאאא

פלג! כבר לגמרי שכחתי אותו.... יש לך מושג מה קורה איתו היום???
mai

אביעד21

New member
נראה מה אפשר לענות

1. אני לא יודע לבנות בתים. בקושי בלגו הצלחתי לבנות אחד. מבחינת איזור, לא משנה העיקר שיש ארבע קירות ומיטה (עדיף שתכיל מישהו). 2. הרבה דברים שקראתי אני נוצר עמי, אך משפט אחד מלווה אותי תמיד - יום אחד יכול לשנות את כל החיים. 3. בני המין שלי - הפה ביחס לפנים, בני המין השני חזה ופה ביחס לפנים. 4. המקום הכי אהוב להיות בו זה תל אביב בלילה. 5. המקום הכי פחות אהוב עלי - בסופר כשמחכים בקופה בשעות העומס. 6. מסז´? אני נגד מסז´ים - עד היום זה תמיד הסתיים רע. 7. אופי ויופי מה קדם למה - אני חושב שכולם יפים ומוצא את הטוב בכולם - במילים אחרות, זה הדבר הכי פחות שאני מתעסק בו. 8. דבר ראשון על הבוקר אני פותח את העיניים, ומנסה להבין איפה אני נמצא. 9. במטבח אני תמיד אוהב את מיכל הקצפת. 10. הייתה לי ילדות עשוקה. 11. לצחוק - הכל מהכל ועל הכל. 12. מי שמכיר אותי טוב, יודע שאני לא נוטה להתעצבן בכלל. צריך לעבוד קשה מאוד בשביל שאני אגיע למצב הזה. 13. משהו שהייתי רוצה לדעת לנגן בו - תופים - אם כבר לנגן, אז שכל העולם יסבול. 14. עלי לא היו עושים סרט - זה בדוק! 15. לא מספיק לי לחיות, אני עוד אצטרך להמשיך את זה אח"כ? הלכו כל תוכניות ההתאבדות שלי. 16. הספר הילדות - שמוליקיפוד. 17. לכל עונה יש את היתרון שלה. העונה עם הכי הרבה חסרונות - קיץ. 18. סקס תמיד - אבל עדיף להימנע בפגישה הראשונה אם יש לזה המשך. 19. על טבעי? שמעתי שזה לא טבעי - אז זה בטח לא בריא. 20. קעקוע זה דבר יפה - על אנשים אחרים, לא עלי. 21. שקרים, בגידות, גניבות וסמים. 22. אני לא אומנותי מספיק - ואני מעריך כל זמר על התוכן של השירים שלו. לא הייתי רוצה לקחת קרדיט על משהו שאני ביודעין לא יכול לעשות אותו. 23. אני חיי יותר מדי את ההווה שאני לא רוצה לפגוש בעבר. 24. בד"כ אני מעדיף כלבים כלבים ועוד כלבים. למרות שיש לידידה שלי שני חתולים שאני איכשהו מסתדר איתם (לדעתי זה כבשים אבל זה נושא אחר). 25. אני הגיבור של עצמי. 26. ציאניד - בתנאי שאין חיים אחרי המוות. (דווקא אתמול בלילה שאלו אותי אם הייתי מסכים לשתות 9 כוסות קולה ביודעין שאחד מהם הוא נפט. אני חייב להחליף חברים ודחוף!). 27. כבר וויתרתי על סיגריות ועל כסיסת ציפורניים. . . (למרות שלעיתים רחוקות מגיע התקף).

xanadu

New member
הסקרהקל ביותר שהיה לי

פשוט copy+paste.... אז הנה שוב בשידור חוזר - התשובות שלי: אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? על הר הכרמל. משהו שקראת ותיזכור תמיד... "אולי מחר" של לאה גולדברג כשרותי נבון שרה. שיר שעושה לי גרררר.... חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך ? פנים ושיער. המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? העיר הגדולה, לא חשוב איזו. המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? דרך נמיר, 8:50, השיעור שלי מתחיל עוד עשר דקות ואני תקוע בפקק. באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ? בכתפיים, בצוואר ואז אני הופך לקרמבו. מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית ? שילוב של שניהם אני מניח, עם יתרון לאינטליגנציה. יופי חולף, את השכל רק האלצהיימר לוקח הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר ? אוכל מילקי. מה אתה הכי אוהב במיטבח? את הכל. בעיקר להריח אוכל מתבשל. זיכרון ילדות אהוב? הקקאו של סבתא שלי. בפועל, הילדות שלי טרם הסתיימה. מה מצחיק אותך? כלדבר שהוא שחור משחור. קרובים קרובים.... מה ממש מכעיס אותך? שאנשים מאחרים לי. טפשות, בורות, שטחיות. אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה? צ´לו. אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...? יש פראייר שיהיה מוכן לקחת על עצמו את התפקיד הזה? אני לא חושב. האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות? תנו לי לחזור אליכם בקשר לזה. ספר ילדים אהוב? הבית בקרן פו, שאני קורא אותו עדיין אחת לחודש. עונת השנה הכי אהובה? קיץ. סקס בפגישה ראשונה? אהמ....
אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר ? לטייל בזמן. אם יש לך קעקוע, מה הוא? 1. על כתף ימין, גלגל המזלות מקלפי טארוט. 2. על כתף שמאל, סמל האומממממממממממממממממממ 3. על הגב באמצע עין מצרית, עינו הימנית של מלך הירח. 4. על הבטן, ינשוף יושב על ענף שקוראים לו גרגורי והוא יודע לכתוב יום רביעי 5. בתכנון... לא יתפסו אותך על? אופניים. שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... שיר לערב חג, סוף הנפילה. אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש? מי ירה בקנדי? את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים? כלבים. גיבור אהוב ? אמא. ועוד איך גיבורה, סבלה אותי עשרים ומשהו שנים. אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה? משהו שמורכב מחלבונים, שמנת מתוקה, חלב וסוכר. על איזה הרגל היית מוותר? לעשות בלגן.

אז ככה -

אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו?
במורד של הר כלשהו מעל 1500 מטר, באמצע יער. משהו שקראת ותיזכור תמיד...
הקדשה על ספר של אבא שלי חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך ?
פנים, שפתיים, ידיים המקום הכי אהוב עליך להיות בו...?
אצלי בגינה, באחה"ץ סתוי המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...?
רחובות ת"א בקיץ, או בתוך אוטו ברחובות ת"א בכלל. באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ?
צוואר מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית ?
אין כללים. לכל אדם שאני אוהב יש שילוב אחר של השניים. הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר ?
מקלל את השעון המעורר מה אתה הכי אוהב במיטבח ?
את החלון עם העציצים זיכרון ילדות אהוב ?
לא עולה בדעתי כרגע מה מצחיק אותך ?
החברים שלי מה ממש מכעיס אותך ?
אנשים שלא מקיימים הבטחות אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה ?
פסנתר אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...?
אין שחקן מספיק מוכשר שיכול לגלם אותי. האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות ?
כן ספר ילדים אהוב ?
העץ הנדיב עונת השנה הכי אהובה ?
חורף סקס בפגישה ראשונה?
לא. רק בנסיבות קיצוניות. אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר ?
להיות רואה ואינו נראה אם יש לך קעקוע, מה הוא ?
אין ולא יהיה לא יתפסו אותך על?
סמים שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו...
אני ושירה לא מסתדרים כל כך. אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש ?
לאונרדו דה וינצ´י את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים ?
תיאורטית, לא משנה. בפועל, אף אחד מהם. גיבור אהוב ?
קפטן ז´ן לוק פיקארד אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה ?
קפה על איזה הרגל היית מוותר ?
לישון עד הצהריים (מבזבז את כל היום)

שמנתולה

New member
המממ...

לא יכולת למספר את השאלות?! 1. בית בלונדון 2. קראתי ולא אשכח: העולם ע"פ גארפ 3. חלק אהוב בגוף: חיוך ותחת 4. הכי אוהבת להיות: בבית 5. הכי שונאת להיות: בטכנוטק (דיסקוטק עם מוזיקת טכנו) 6. מסג´: גב 7. יותר חשוב לי: אינטליגנציה 8. הדבר הראשון בבוקר: מכבה את השעון המעורר 9. הכי אוהבת במטבח: הפריזר 10. זכרון ילדים: כסף ושוקולד שסבא שלי היה נותן בכל פעם שנפגשנו 11. מצחיק אותי: בת זוגי 12. מכעיס אותי: חוסר צדק 13. כלי נגינה: קלרינט 14. שחקנית לתפקידי בסרט: וינונה ריידר 15. לא מאמינה בחיים לאחר המוות 16. ספר ילדים אהוב: צ´ארלי והשוקולדה 17. עונת שנה: חורף 18. סקס בפגישה ראשונה: לא 19. כוח על טבעי: יכולת לנבא את העתיד, כולל המספרים של הלוטו 20. קעקוע: טאז 21. לא יתפסו אותי על: סמים 22. שיר: האשה שאיתי, בגלל השם אך בעיקר בגלל התמלוגים... 23. אדם מן העבר: כל אחד ממשפחתי שחי בעבר, לפני 500 או 1000 שנים 24. מעדיפה: כלבים 25. גיבור אהוב: גארפילד 26: נוזל שאינו מים: שוקו 27: הרגל שהייתי מוותרת עליו: עישון.

ELP

New member
אז ככה...

בית איפו שאני רוצה
כפר נידח בהולנד עם פרות והרבה דשא.
משהו שקראתי
ראיתי ציפור רבת יופי, הציפור ראתה אותי, ציפור רבת יופי כזו, לא אראה עוד עד יום מותי, אז אמרתי מילים של חסד, אמרתי מילים של שלום, מילים שאמרתי אמש, לא אומר עוד היום.(נתן זך).
חלק פיזי
חיוך ושיער.
מקום אהוב
יערות בצפון בשעות 3:00 עד 6:00 לפנות בוקר.
מקום הכי פחות אהוב
כל עיר גדולה.
מסז´
רגליים.
מה חשוב יותר? יופי פנימי או הופעה חיצונית?
יופי פנימי.
הדבר הראשון שאני עושה בבוקר
קפה וסיגריה.
הכי אוהב במטבח?
לטגן.
זיכרון ילדות אהוב?
אני בבגדים והאיפור של אמא.
מה מצחיק אותי?
דברים מצחיקים שהם לא מרושעים או פוגעים באחרים.
מה מכעיס אותי?
שבוגדים בי או מרמים אותי.
כלי נגינה?
פסנתר.
שחקן בתפקיד אני?
ניקולס קייג´.
חיים אחרי המוות?
מאמין בגילגול נשמות.
ספר ילדים אהוב?
ד"ר סוס.
עונת השנה?
אביב.
סקס בפגישה ראשונה?
תלוי בבנאדם שאיתו אני נפגש.
כוח על טבעי?
טלקנזיס(הזזת חפצים בכוח המחשבה).
קעקוע?
מסיכות.
לא יתפסו אותי על?
פגיעה בבן אדם או בע"ח.
שיר שהייתי רוצה להיות הכותב שלו
אף שיר, כי כל אחד מהם נכתב ע"י מישהו שהוא לא אני.
אדם מן העבר?
אני בגיל 6.
כלב או חתול?
כלב.
גיבור אהוב?
לא מאמין בגיבורים.
טביעה בנוזל שאינו מים?
קולה.
לוותר על הרגל?
עישון.

ELP

New member