השאלון
- דע את חבריך...

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

שנץ

New member
וואו, זה היה מייגע...

אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? לונדון. משהו שקראת ותיזכור תמיד... לרוב אני שוכח דברים שאני קורא. חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך ? פנים. המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? ת"א בשישי בצהריים. המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? בבסיס בשישי בצהריים. באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ? צוואר. מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית ? אינטיליגנציה. הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר ? חוזר לישון. מה אתה הכי אוהב במיטבח ? את אמא. זיכרון ילדות אהוב ? האחים שלי בבית. מה מצחיק אותך ? אני עם עוגי - "חברים". מה ממש מכעיס אותך ? אנשים צבועים ושקרנים, ונהגים חצופים בכביש. אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה ? פסנתר. אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...? כריס אודונל. האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות ? כן. ספר ילדים אהוב ? האריה המכשפה וארון הבגדים. עונת השנה הכי אהובה ? חורף. סקס בפגישה ראשונה? אולי... אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר ? קריאת מחשבות. אם יש לך קעקוע, מה הוא ? אין. לא יתפסו אותך על? מישהי... שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... גן נעול - רחל. אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש ? ג´יימס דין. את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים ? חתולים. גיבור אהוב ? אין. אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה ? שוקו. על איזה הרגל היית מוותר ? זאת השאלה האחרונה, ואין לי כבר כוח לחשוב על תשובה...

שיו!!!!!!!!!!!!!

כריס אודונל
איך עוגי אהב אותו פעם (אבל שידרג את הרשימה מאז)... עדיין שמורה לו פינה חמה!

judyr

New member
עשיתי קופי ועשיתי פייסט...

מקווה שלא ימחק שוב.... והנה שלי judyr / סקס וזוגיות גאה √ אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? אני חושבת שזה לא ממש משנה לי העיקר שיהיה נעים בבית. משהו שקראת ותיזכור תמיד... דנה נמה דנה קמה.... פחחחח חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך ? כל כולו של הגבר שלי זה החלק הכי אהוב.... בייחוד הנשמה.... המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? בפינה שלי.... במקום שהוא שלי.... המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? איפה שיש אנרגיות שליליות.... באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ? בגב..... הממממממ מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית ? הפנימיות זה מה שחשוב
הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר ? לשים לי שעון לעוד שעה כי אני ממש לא טיפוס של בוקר
מה אתה הכי אוהב במיטבח ? לבשל ארוחה לחברים טובים
זיכרון ילדות אהוב ? לצערי אין לי. מה מצחיק אותך ? אווו המון דברים... וגם אני.... מה ממש מכעיס אותך ? אטימות של אנשים, רע לב... אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה ? סקסופון
אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...? זו בעיה כי אני עושה את הסרטים.... האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות ? בהחלט. ספר ילדים אהוב ? אין לי אחד ספציצי... עונת השנה הכי אהובה ? חורף
סקס בפגישה ראשונה? תלוי..... אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר ? לרפא, לעשות טוב. אם יש לך קעקוע, מה הוא ? יש לי כמה... לא יתפסו אותך על? נהיגה תחת השפעת סמים ואלכוהול
שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... יש הרבה... אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש ? שאלה מצויינת.... את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים ? חתולים אבבדאי שחתולים גיבור אהוב ? האיש שלי הוא הגיבור שלי
אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה ? יין מרלו.... על איזה הרגל היית מוותר ? על פרפקציוניזם.... מה זה אומר מאי?????? חחח

orlon

New member
גררררר

הייתי בונה בית בחוף ים נטוש בברזיל, "הילדים" של ג´ובראן חליל, זה השיר היחיד שהייתי מסוגל להסביר לעצמי. החלק העליון של התחת הוא החלק הכי אהוב עלי בגוף. המקום האהוב עליי ביותר הוא הספסל בגינה של סבא שלי, לעומת זאת, לבקר אותו זהו אחד מהמטרדים המעצבנים בחיי. אני רוצה מסאג´ בכתפיים וברור שאינטלגציה (*אהמ* *אהמ*) בבוקר אני שותה קפה, ואז מצחצח שיניים. במטבח אני הכי אוהב את הטוסטר מממ....יאמי שהייתי בן 3 באתי לאמא שלי והיא אמרה לי "מזל טוב אור, היום אתה בדיוק בן 3 וחצי", ולא הבנתי למה לא חוגגים לי יומולדת. משום מה זה אחד הזכרונות שנחקקו הכי עמוק בתודעתי המגוכחת. הכלב שלי מצחיק אותי. מכעיס אותי שמשקרים לי. הייתי רוצה ללמוד לנגן על מפוחית. "ברנדון פרייז´ר" בפה אחד. אני לא מאמין בחיים אחרי המוות פו הדוב זה הספר הראשון שקראתי. הימים הראשונים של הסתיו והגשם הראשון הם האהובים עליי בשנה. סקס בפגישה הראשונה? בעקרון אני נגד, אבל מאוד קשה לי להגיד לא לסקס. הייתי רוצה לעוף. אף פעם לא יתפסו אותי מעשן משהו שהוא ניתן לעישון (וגם משהו שלא..). שהייתי קטן תמיד חלמתי שאני כתבתי את "אימג´ן" ואני שר אותו באירוויזיון. הייתי רוצה להכיר יותר את סבתא שלי, לצערי היא נפטרה שהייתי קטן. אני מעדיף כלבים. הייתי רוצה (בעצם לא ממש הייתי רוצה...) לטבוע בשוקו. לוותר על הרגל?? מממ....לכתוב הודעות משעממות באמצע הלילה.

orlon

New member
ועכשיו שאני חושב על זה

אני נזכר גם ב"גן החלומות האבודים" של יהונתן גפן שהיה ועדיין הספר האהוב עליי בעולם.

Liroy25

New member
ברוך הבא אור!! ../images/Emo42.gif

(בסוף עוד יעצרו אותי על נחמדות יתר...) האישה עדיין ישנה כך שהקפה בהגשה עצמית אבל בהחלט ברוך הבא!

Kingomri

New member
איך כולם התגאו בו, הילד

בית במקום מיוחד: לקנות את סיני, ולהפוך את החצי מדבר הזה לארמון שופע גנים ופרחים, צריחים ואולמות מפוארות, משמר מלכה וכו´... קראתי ותמיד אזכור: איש לא של סילברסטיין (איש לא אוהב אותי, לאיש לא אכפת) חלק פיסי אהוב: פיטמות וזרועות. נשים, גברים, ממש לא אכפת לי, העיקר שיהיו להם פיטמות וזרועות (עדיף זוג מכל דבר) מקום אהוב להיות בו: בחיבוק מקום לא אהוב: בבתים של חברים של חברים שלי לקבל מסג´: בכתפיים יופי או אופי: יופי. נו, עכשיו תאמרו כמה שאני חומרני. יופי. ממש יופי יופי דבר ראשון שעושה בבוקר: מפסיק לחלום. אבל רק לזמן קצר הכי אוהב במטבח: את הטבחית זיכרון ילדות אהוב: סבא שלי ז"ל אוכל איתי פיתה עם שוקולד. חזון אחרית הימים מצחיק אותי: שאנשים לא קולטים כמה ששום דבר לא שווה לכעוס עליו מכעיס אותי: שאנשים לא קולטים כמה ששום דבר לא שווה לכעוס עליו כלי נגינה: מטרונום שחקן שיגלם אותי: אבשלום פולק (תומר מפלורנטין) חיים אחרי המוות: ברור. החיים הטובים ספר ילדים אהוב: יש ילדים זיגזג של דייויד גרוסמן עונת השנה המועדפת: סתיו. המלנכוליות, הצבעים, השלכת, הדיפרסיה סקס בפגישה הראשונה: כן. וזו הסיבה שבד"כ אין פגישה שנייה כוח על טבעי: לגרום לאנשים אושר קעקוע: סבסטיאן, הלובסטר מבת הים הקטנה, על כתף ימין מאחורה. בקרוב... לא יתפסו אותי: רזה שיר שרציתי לכתוב: מרי לנצח של עברי לידר אדם מן העבר: אודרי הפבורן כלבים או חתולים: הכלב שלי ודי גיבור אהוב: ג´ולייט לואיס ברוצחים מלידה לטבוע בנוזל: דם, יזע ודמעות. לוותר על הרגל: לנסות להיות מישהו אחר ואם ממש בא לכם... הקטע האמצעי כאן, זהו שאלון מפורט יותר http://www.israblog.co.il/blogread.asp?blog=163&year=2002&month=2

הגיע תורי

אם יכולת לבנות בית איפה שאתה רוצה, איפה היית בונה אותו? אם הייתי מקבל יחד איתו מסוק, בכפר שמריהו. משהו שקראת ותיזכור תמיד... "שופטים ושוטרים תתן לך בכל שעריך אשר יהוה אלהיך נותן לך לשבטיך ושפטו את העם משפט צדק. לא תטה משפט לא תכיר פנים ולא תקח שוחד כי השוחד יעוור עיני חעמים ויסלף דברי צדיקים. צדק צדק תרדוף למען תחיה וירשת את הארץ אשר יהוה אלוהיך נותן לך..." (ספר דברים, פרשת שופטים, שלושת הפסוקים הראשונים. משום מה זה הדבר הראשון שעלה לי לראש) חלק פיסי הכי אהוב אצל המין השני / אצל בני מינך ? החלק שבין הכתפיים לחזה... המקום הכי אהוב עליך להיות בו...? בעבודה, עם חברים (שילוב של שניהם). המקום הכי פחות אהוב עליך להיות בו...? אין מקום ספציפי אבל אני שונא לא לעשות כלום. באיזה חלק בגוף הכי תרצה לקבל מסז´ ? רגליים/גב תחתון מה חשוב לך יותר אינטליגנציה (יופי פנימי) או הופעה חיצונית ? תלוי מתי, תלוי למה. בשניה זו חשובה לי יותר ההופעה החיצונית. הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר ? פוקח את העיניים. מה אתה הכי אוהב במיטבח ? את השיש (שיש לבן ומקפיא עושה לי את זה). זיכרון ילדות אהוב ? NEXT מה מצחיק אותך ? הסטרייט שלי. מה ממש מכעיס אותך ? אנשים טפשים, קנאים ושקרנים (אתמול נתקלתי בכאלו). אם יכולת לנגן על כלי נגינה, באיזה תרצה ? הייתי רוצה לשפר את הנגינה שלי על פסנתר. אם היו עושים עליך סרט, איזה שחקן היית רוצה ללהק לתפקיד "אתה"...? יהודה לוי (לא ממש שחקן אבל..) האם אתה מאמין בחיים אחרי המוות ? לא. ספר ילדים אהוב ? כחרדי, לא היו לי ממש ספרי ילדים. עונת השנה הכי אהובה ? חורףףףףףףףףף סקס בפגישה ראשונה? למה לא? אם יכולת לקבל כוח על-טבעי, מה היית בוחר ? להעלים אנשים טפשים, קנאים ושקרנים. אם יש לך קעקוע, מה הוא ? צ´ה גווארה לא יתפסו אותך על? רצח (ועוד כמה דברים) שיר שהיית רוצה להיות הכותב שלו... מרי לנצח, משהו אמיתי. שניהם של עברי לידר אדם מן העבר שהיית רוצה לפגוש ? ברוך שפינוזה את/ה מעדיף/מעדיפה כלבים או חתולים ? אף אחד מהם. אם חייבים לבחור - חתולים. גיבור אהוב ? אין כזה. אם תיטבע בנוזל שהוא לא מים, מה הוא יהיה ? קברנה סוביניון של גמלא, בציר 98. על איזה הרגל היית מוותר ? הצורך לשכנע אנשים בצדקת דרכי. הצורך להוכיח לאנשים שהם טועים.

TURMALINA

New member
תשובות למאי ../images/Emo13.gif

1) במרחבים הירוקים של ניו זילנד, ליד שדות התירס)... 2) מכתב אהבה שהחבר שלי כתב לי. 3) עיניים, ישבן. 4) החדר שלי.
5) המשרד שלי בבסיס...
6) בגב... 7) אינטיליגנציה. 8) שוכבת ערה במיטה וחושבת על חבר שלי. 9) את פאי התפוחים של אמא שלי... 10) כל שבת יוצאים לאכול גלידה ב"גלידה מונטנה..." (אח... היו ימים...) 11) נהגי מוניות, אנשים טיפשים, ערסים, כמעט הכול...
12) שמשקרים לי ובוגדים בי, לראות אנשים שמתעללים בבע"ח. 13) נבל. 14) גווינית´ פאלטרו. היא מדהימה. 15) כן. אפילו הוכחתי בסיאנס שיש חיים לאחר המוות...
16) מיץ פטל. 17) חורף. 18) רק אם בא לי. 19) לקרוא מחשבות. 20) אין לי. אבל הייתי מקעקעת כנפיים על הגב. 21) סמים וסיגריות. 22) INSATIABLE. 23) רן, זה שהייתי מאוהבת בו בכיתה א´ ושבר את ליבי...
24) כלבים. חתולים אומנם אינטיליגנטיים, אבל הם לא נאמנים. 25) ספיידרמן. 26) עיסה שממנה מכינים סוכריות גומי. 27) שמאל.

אור אחר

New member
אפשר להצטרף?

1) במרכז טוקיו 2) מכתבי אהבה של החברה ביסודי 3) אגן הירכיים, החיבור בין המותניים לרגליים 4) ניו יורק סיטי 5) ארוחות חג משפחתיות 6) פלחי הישבן 7) יופי פנימי 8) בודק אימיילים 9) את המלחייה 10) מסיבת פרידה מהחברים ביסודי 11) כמעט הכל 12) הומופובים 13) תופים 14) מישהו אנונימי 15) לא מאמין 16) ציפור הנפש 17) חורף 18) לא 19) לעוף 20) אין 21) עישון סמים 22) עוד נגיעה - החברים של נטאשה 23) אלוהים 24) כלבים 25) אין לי גיבורים 26) מיץ דובדבנים 27) חוסר יכולת לישון בשעות נורמליות

Liroy25

New member
ברוך שובך ציפור נחמדת!

לא רק שיש קשר אלא שהוא הדוק! במקרה שלי אתה יכול להיות יפיפה אבל אם הקודקוד שלך מכיל וואקום אין מצב לכלום! טיפשות או שעמום מוציאים לי את החשק.

DJNYC

New member
זה עדיין לא קשור לירוי.

אני מבין שחשוב לך שהמועמד שלך יהיה חכם, אבל אינטיליגנציה זה לא יופי פנימי. אין קשר בין אינטיליגנציה ו"יופי"

EyeSeeYou

New member
../images/Emo45.gif

למעשה..אם לירוי היה ניגש למבחן שלו בפסיכולוגיה בחינוך הוא היה יודע שאנשים בעלי אינטיליגנציה גבוהה מאוד (ברמה משמעותית) הם לא פעם אנשים בעלי יכולת חברתית לוקה בחסר...(תכונות אופי בעיתיות) ועם זאת..נהוג כיום לבדוק גם את המושג הני אייג´י משהו- "אינטיליגנציה רגשית".

shirhayam

New member
אם באינטיליגנציה עסקינן

אז יש תיאוריה שאומרת שבאדם יש שבע אינטיליגנציות אני אפרסם לכם קטע המסביר על כך אם בא לכם וגם שאלונים לבדיקה עצמית מהי האינטיליגנציה השלטת אצלכם...

Liroy25

New member
יאללה יאללה...

לא קשור ליכולות חברתיות והבחור לא צריך להיות מדען אטום. אם הוא משעמם או סתום ולו ברמת השיחה הבסיסית אין מה לדבר על המשך! בשביל להכנס עם מישהו למיטה אני צריך להרגיש שיש בו משהו שמושך אותי ולא רק בחיצוניות שלו. לכן אינטליגנציה בסיסית כן חשובה לי.

Liroy25

New member
שמעתי גם אותך דניאל

והבנתי אותך אבל הבעתי את דעתי בנדון. לא צריך לכעוס..

למעלה