מה הקשר לגיל 16?
אה, בדקתי את הפרופיל שלך וראיתי שאת אישה, אז אני לא מופתע, אתן אף פעם לא הצלחתן להתמודד עם משהו יותר מורכב מכביסה. אני לא מקובע, לא אטום וזה לא קשור לגיל, אני רק אומר לך שבעברית למילים יש הגדרות, ודב"כ, רק בד"כ, כשאומרים מילים, אז מתכוונים למשמעות שלהן(ולכן חשוב להיות מודעים למשמעויות של המילים השונות). אני לא צריך את הלינקים והשטויות שלך, אני אומר לך כבר עכשיו, המשקים התעשיתיים הם לא המשקים היחידים בעולם, יש כל מיני סוגים(מחוות של מאות קמר"ים ועד למשקים של 10 דונם, מכאלה שמתעסקים רק בתחום אחד ועד לכאלה שמתעסקים בכמה), התנאים בכל משק שונים, כמו שאין אנשים זהים כך גם אין משקים שונים. בחלק מהמשקים יש תנאים מחרידים, בחלק יש תנאים מלאכותיים, בחלק החיות אוכלות אוכל תעשייתי ובחלק הן אוכלות אוכל שבא ישר מהשדה. אם את לא מוכנה להתמודד עם זה, ואת רוצה להמשיך לחיות בעולם שבו הסרטים הלא אובייקטיביים של ארגוני הצמחונים הם האמת-זאת זכותך, אבל אל תקראי לי מקובע. למעשה, אני אפילו לא מבין איך את עושה את זה, את למדת על הנשוא רק דרך מה שסיפרו לך, אני רואה את זה קורה מול העיניים שלי כבר כמעט 17 שנים, אם יש פה מישהו שיכול ללמד על הנושא הזה, זה אני. כשההכרות שלך עם הנשוא תהיה קצת יותר גדולה מכמה סרטים וכמה נאומים מפחידים, וכשתרצי להתדיין כמו בן אדם בוגר וכשבמקום להשתמש בדמגוגיה עלובה תשתמשי בטיעונים הגיוניים שמבוססים על עובדות, אז ורק אז, אני אמשיך את הדיון הזה. משום מה, יש לי הרגשה שזה לא יקרה.