בישבילך תמיד...אני אשלח מסר
T Torn Identity New member 9/3/07 #27 ../images/Emo41.gif קשוח, אפל וסקסי. ../images/Emo98.gif (ועם הכובע שלי )
W Wake Me Up iNiki New member 10/3/07 #61 וזה מראה בדיוק כמה שעות ישנתי.. התכוונתי לכך שגל*** אני ארביץ לך!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDD
וזה מראה בדיוק כמה שעות ישנתי.. התכוונתי לכך שגל*** אני ארביץ לך!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDD
T Torn Identity New member 9/3/07 #30 ../images/Emo41.gif ולדי, יא חוצפן אחד../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif
N NeT NiT New member 9/3/07 #34 אתה חייב להפסיק לצלם בזוויות כאלה!! דחוף!!!!!! *שולחת את גל לקורס צילום*
T Torn Identity New member 9/3/07 #39 שלחי אותי גם למאמן אישי קודם. X: אתמול עופר אמר לי שאני הבנאדם שהוא מכיר עם הכי הרבה כושר או משו. חה.
שלחי אותי גם למאמן אישי קודם. X: אתמול עופר אמר לי שאני הבנאדם שהוא מכיר עם הכי הרבה כושר או משו. חה.
T Torn Identity New member 9/3/07 #38 הלו הלו, זה אומנותי! ../images/Emo3.gif ובכיף, מה. אם את משלמת. אני אשמח, התחלתי לצלם השבוע אומנותי כי משעמם לי ויש לי יותר מידי זמן. אז צלמתי איזה 30 פרחים כי לא מצאתי שוםדבר אחר. הנה דוגמא.
הלו הלו, זה אומנותי! ../images/Emo3.gif ובכיף, מה. אם את משלמת. אני אשמח, התחלתי לצלם השבוע אומנותי כי משעמם לי ויש לי יותר מידי זמן. אז צלמתי איזה 30 פרחים כי לא מצאתי שוםדבר אחר. הנה דוגמא.
N NeT NiT New member 9/3/07 #44 תלך באמת לקורס! קודם כל זה מגניב. וחוץ מזה אתה לא יודע לעשות פוקוס תלך תלך.. זה יעשה לך רק טוב!
T Torn Identity New member 9/3/07 #32 ../images/Emo41.gif אני והמלאכית האפלה שלי. ../images/Emo99.gif
W Wake Me Up iNiki New member 9/3/07 #57 איככככככ ../images/Emo5.gif לזה אני קוראת שמנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111