אעעע סקסייי
T Torn Identity New member 9/3/07 #20 ../images/Emo41.gif חמודים. ../images/Emo9.gif (ליבי, שיגאל לא ירביץ לי על זה ששמתי את זה כאן, כן? X: )
../images/Emo41.gif חמודים. ../images/Emo9.gif (ליבי, שיגאל לא ירביץ לי על זה ששמתי את זה כאן, כן? X: )
T Torn Identity New member 9/3/07 #21 ../images/Emo41.gif זה פשוט מדהים אותי... איך אפילו כשאני בחולצה שגומרת לי להרגיש כה מכוער ושמן, אני מצטלם עם ליבי ואוהב ת'תמונה. X: ליבי (רציתי לכתוב את השם חיבה שלך שתואם לשלי, אבל אני לא רוצה שכולם ידעו ויגנבו לי או משו ).
../images/Emo41.gif זה פשוט מדהים אותי... איך אפילו כשאני בחולצה שגומרת לי להרגיש כה מכוער ושמן, אני מצטלם עם ליבי ואוהב ת'תמונה. X: ליבי (רציתי לכתוב את השם חיבה שלך שתואם לשלי, אבל אני לא רוצה שכולם ידעו ויגנבו לי או משו ).
E Evi Virus New member 9/3/07 #33 תגיד לי, באיזו מראה אתה מסתכל?../images/Emo2.gif כל הזמן אתה והשומנים הבלתי נראים שלך.
T Torn Identity New member 9/3/07 #22 ../images/Emo41.gif אנשים חמודים (ואיזה מכוער ../images/Emo3.gif).
T Torn Identity New member 9/3/07 #23 ../images/Emo41.gif יפה (לא) כמו המונה ליזה.../images/Emo99.gif כי המונה ליזה הייתה מכוערת.
T Torn Identity New member 9/3/07 #24 ../images/Emo41.gif אתה יכול לעשות את זה, אלירן! (והוא באמת הצליח בסוף, כל הכבוד! )
T Torn Identity New member 9/3/07 #26 ../images/Emo41.gif טלטול החתלתול (?). ../images/Emo6.gif (יש לך מסן? )