הישרדות 1310

Boran

New member
../images/Emo58.gif

האמת שזה לא נראה לי כמו יול גורר את בקי איתו. זה נראה כאילו שניהם באמת 50:50 בעסקה הזו.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

אבל תחשוב על זה- פיינל 5, פרוואטי אוזי סונדרה יול ובקי. אוזי וסונדרה יודעים שיול ובקי ביחד מהיום הראשון. פרוואטי מספיק חכמה להבין את זה. זה רק הגיוני בפרוואטי, כאנדרדוג מובהק, תפנה לאוזי וסונדרה, שאם הם חכמים יעזרו בה. ובהנחה שיול הוא זונת אתגרים, אז רוב הסיכויים שהוא יזכה בחסינות (או שעוד יהיה לו האליל), הם פשוט יצביעו לבקי. והכל בהנחה שנייט מספיק חכם כדי להבין מה הולך ברארו.

willo

New member
../images/Emo58.gif

או שכבר ימציאו עוד טוויסט ולפיו מי שמקבל פחות קולות נשאר

../images/Emo58.gif משהו ממש ברור...

ברור לכם שמישהו מאייטו ינצח נכון? הרי רוב המושבעים יהיו חברי רארו הממורמרים על העפתם ויעדיפו להצביע מישהו שאינם מכירים... זה קצת מקלקל כשחושבים על זה... תארו לכם את בראד מצביע לאוזי בגמר... הוא כלל לא מכיר אותו....

למי שרוצה!!!!! ../images/Emo13.gif נצל"ש עצבנייי!!

נכון אוזי מהעונה ה13 אז בקיצור הוא לפני הישרדות השתתף בתוכנית ראלטי של פליי בוי... ובקיצור פרסמו באינטרנט סרטונים שלו מזייין כמה שפנפנות הצלחתי לשים את ידי על הסרטונים...אז אם מישהו רוצה הוא מוזמן לבקש...או שאני יעלה אותם לאיזה אתר בקיצור אם יהיה ביקוש...אז תגידו מה אתם חושבים על זה!!!

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

טוויסטים טובים מתבזבזים על קאסט בינוני, היו צריכים לוותר על הגימיק הדפוק של הגזעים (שהוכנס לעונה רק במהלך הליהוק לעונה, כלומר לא תוכנן בחלק מהעונה) ופשוט ללהק אנשים מעניינים יותר. לא רק זה גם העונה מרגישה כאילו שהיא מתקדמת מאוד מאוד לאט, 20 שחקנים זה יותר מידי ועל אנשים כמו בראד,רבקה,סטפני,בקי אפשר והיה רצוי לוותר. בקשר לפרק עצמו הטוויסט היה דיי צפוי ברגע שג'ף אמר שהשבט המפסיד יקח את הבקבוק לטרייבאל, (כן,כן 100% שאם אייטו היו מפסידים זה היה בקבוק שמודיע על איחוד), אני מקווה שג'ונתן ינצח את העונה הזאת; בעצם כל אחד יהיה עדיף מאוזי שעושה רושם שהולך להיות זונת אתגרי החסינות של העונה. (ג'ף כבר מיירר על "הביצועים" שלו באתגרים)

למעלה