הישרדות 1310

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif1310

WOW איזה פרק! פשוט תענוג. איטו תותחים, איך שהם קורעים את רארו כל פעם. הפרס היה משעשע איך שיול התבייש שם חחח ברארו ג'ונתן היחיד שמביא אוכל, בסוף זה בהחלט השתלם לו ולא העיפו אותו. הפתק הסודי היה מפתיע ביותר, חשבתי שיהיה כתוב משהו לגבי המושבעים או לגבי רבקה, אבל לא מעיפים עוד אחד וזאת ג'ני, חשבתי שזה יהיה ג'ונתן אבל שמחתי שזה לא הוא בסוף כי אני רוצה לראות איך הוא יסתדר עם איטו באיחוד. אדם וקנדיס מתחילים להזכיר את רוב ואמבר
נשארו 9 אנשים, המפיקים כנראה רוצים להוציא את התוכנית משגרה של כשיש 9 אנשים-יש איחוד, מתחילים המושבעים והחסינות האישית, בינתיים הם עושים את זה לא רע.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1310

ברגע שג'ף אמר שהבקבוק יפתח אחרי ההצבעה מיד חשבתי על העפה כפולה. קצת עצוב לאבד את ג'ני , קצת מוזר שלא היה מרג' ב-10 אלא כנראה יהיה ב-8. רבקה הייתה סתם מיותרת מההתחלה. היה צפוי שהשלישיה הלבנבנה יעיפו את ג'ני וזה שהם לא ראו את זה מגיע זה אשמתם בלבד. נייט היה צריך להבין את זה כבר בהצבעה הקודמת במקום להעיף את בראד. אייטו בריוורד היו מגניבים. אז תהיה לנו עוד חסינות אחת לפני המיזוג האפשרי בפיינל 8. מקווה שאייטו יקחו גם אותה למרות שזה אומר שנייט יעוף, אבל זה מה שצריך לעשות כדי לשמור על הרביעיה של אייטו בשלמותה. נראה שיול כבר מתכנן את היום שאחרי המיזוג בהנחה שהם מגיעים 4 שלהם נגד רארו הלבנה. במצב כזה אני רואה אותם משחקים את האליל למרות שגם ג'ונתן וגם קנדיס בטח חושדים שהאליל אצל יול. יהיה מעניין לראות איך יול ירצה לשחק עם האליל שלו.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif1310

לא מספיק שקנדיס וג'ונתן היו מספיק סתומים לעבור לשבט השני השבט השני אפילו לא חשב על זה שהם יתאחדו עם הקבוצה הראשונית שלהם ובאמת סמך עליהם שהם ישארו איתם.. פשוט יותר מידי אנשים שלא יודעים לשחק את המשחק הזה וזה כיף.. האמת עד כמה שאני בעד רארו לא ממש אכפת לי מי ינצח אין לי פיבוריט אחד בתכנית הזו. אולי פבורטי(?) אבל לא בגלל שהיא חכמה מידי..

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gifהתבלבתי..

אני לא בעד רארו.. שמחתי כל שניה לראות שהם מפסידים אני גם ממש מקווה שג'ונתן או הבלונדה (ברח לי השם שלה..) או אדם לא ינצחו הם 3 מעצבנים..

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אם אדם ינצח זה יהיה רע. הבנאדם הזה הוא פשוט כלום בקאסט של העונה הזו. שום דבר. שמאיה תהרוג אותי, אבל הוא מזכיר לי את אראס.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

באמת אהרוג אותך. אם מישהו מזכיר את אראס זה אוזי

../images/Emo58.gif1310

וואו... טוב רבקה זה היה ברור אבל... ג'ני?! מה לעזאזל?? כאילו הייתי בטוח שבינתיים רק אדם מתכנן עליה (וקנדס כמובן כי היא איתו) אבל פוורטי? ממנה הופתעתי.. הייתי בטוח שהיא תעיף את ג'ונתן למרות כל התשבוחות בטייבל שניראו האמת דיי מזוייפות
סה"כ היה פרק נחמד... לא מלהיב במיוחד אבל היה נחמד לראות את אייטו ממשיכים לנצח... כאב לי קצת על קנדס באקזייל איילנד זה מבעס אבל לא נורא מה שלא הורג מחשל (ומה שהורג מחשל את אמא
) סה"כ עונה דיי טובה- פחות מ 10-12 אבל עדיין טובה

מה?! להלן דירוג סדר העונות! להיכנס!

על מה אתה מדבר?!!?! עונה 10 חרא של עונה.... טום הצנון ניצח ומי זאת ההיא שהייתה איתו בסוף?? תזכירו לי.. קייטי משהו... כן מי היא באמת?! איך הגיעה לשם... להלן סדר העונות- מהגרועה לטובה ביותר!!! 5- עונה איומה!! קאסט גרוע!!! והמנצח כזה עלוב ולא מוצלח.. והמבוגרת שהגיעה לשלישיה??! וואט דה פאק! 3- על אף הזוכה הראוי... העונה הייתה יבשה כמו המדבר (בעצם זה אפריקה...) אפילו מים לא היה להם שם! 9- אהבתי את המניפולציות של כריס אבל העונה הייתה חלשה כי העיפו את המתמודדים האטרקטיבים בהתחלה... דולי למשל... ג'ון קיי... ומי נשאר לנו בסוף? סקאוט וטווילה... אוקיי..... 10- עונה לא מוצלחת כי לא אהבתי את השניים האחרונים 12- עונה די בסדר... דווקא אהבתי את דניאל ואראס... 11- עונה סבבה... דני ראויה בעיניי וסטפאני ג'יפה לטעמי... אבל היו כאן כמה טוויסטים מעניינים 1- כבר שכחתי ממנה... אבל אני זוכרת שהיה כיף 6- עונה מוצלחת! רוב היה גדול! ג'נה- ענקית! 4- עונה מוצלחת ומשוגעת! 7- אחלה עונה אהבתי את סנדרה.. שנאתי את ליל... ורופרט מלך 2- עונה מצוינת! לא סתם הביאו אליה הרבה מהאולסטארס... 8- אולסטארס.... תענוג צרוף! בינתיים העונה הנוכחית מסתמנת כמוצלחת... בין המיקום של 11 למיקום של 4

Silly LoveSong

New member
טחחח אתה לא מבין כלום

אם שמת את אולסטארס כהעונה הטובה ביותר אז אני באמת מרחמת עליך! זאת העונה הכי גרועה. זוועה מהלכת.

Silly LoveSong

New member
ולמה לא אמרת את זה לגב' לירון?

להלך ציטוט מהודעתה: "על מה אתה מדבר?!!?! עונה 10 חרא של עונה.... " כאילו שכולם טועים ורק היא צודקת.

Boran

New member
כי זו דעתה

יש הבדל בין להגיד "עונה 10 חרא של עונה" לבין להגיד "את לא מבינה כלום". זה מה שהיא חושבת וזו זכותה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

המשפט של הפרק: "דיס איז נו פאן!" (פאברטי מגלה מה יש בפתק). פאברטי תעשי לי שמיניה! בכל מקרה יפה, מעניין. בדיוק כשרארוטונגה התלבטו אם להעיף את רבקה או את ג'ני אמרתי לעצמי הגיע הזמן שתגיעו לזה, תעיפו כבר את שתיהן. יופי לי
בהחלט מעניין לעשות באותו ט.ק. 2 הצבעות. יפה. זה יצא מעולה שזה היה באמת לרארוטונגה, זה איזן קצת את ההבדל המספרי בין השבטים, ויש מצב שבפרק הבא הם יפסידו שוב ואז יהיה מיזוג של 4-4. מצד שני, אם אייטוטאקי היו מפסידים, אז הם היו נשארים רק שני אנשים, וזה כבר היה פחות מאוזן. אני אוהב את מה שקורה עכשיו ברארוטונגה. הלבנים חזרו לשלוט. קנדיס, אדם, פאברטי וג'ונתן הם עכשיו רוב מכריע בשבט. יפה. ומה עוד? הנשיקה הראשונה של זוג שהכיר בהישרדות (רוב ואמבר הכירו עוד מלפני זה. ואלא אם כן באמת היה משהו בין קולין וגרג שלא ראינו). לפי איך שזה נראה קנדיס מנצלת את אדם ואדם מנצל את קנדיס, ושניהם יודעים את זה אבל ממשיכים להרים את ההצגה. טוב, נראה מה יהיה בפרק הבא, העניינים אמורים להתחמם.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק טוב. למה לא הראו את המילים האחרונות של רבקה? היא עד כדי כך שקטה? הרעיון להעיף שניים באותה מועצה עבד טוב רק כי זה קרה לשבט עם הרוב. אם זה היה קורה לאייטו, שני הפרקים הבאים היו משעממים כי היו נשארים רק שניים בשבט. אני אישית לא אוהב מיזוג מאוחר. לדעתי הפרקים אחרי המיזוג מעניינים הרבה יותר מהפרקים לפני המיזוג. חבל שלא ישארו לנו הרבה פרקים כאלה עם מיזוג שכנראה יתרחש בפיינל 8. או אולי יהיה מיזוג כבר בפרק הבא ואז נייט יקפוץ לאייטו והלבנים יעופו אחד אחד? :O

Boran

New member
../images/Emo58.gif

האמת, שני דברים: 1. מיזוג בפיינל 9 יכולהיות גם סבבה. לא ח-י-י-ב-י-ם מספר זוגי. הרי הברירה היא או ששני השבטים בשוויון, או ששבט אחד בייתרון של 2. אז למה לא בעצם להיכנס למיזוג במספר אי-זוגי, ואז יש מלא אפשרויות, כשכל אחד מ-5 החברים בשבט הרוב יכול לעבור צד? 2. כמה שמיזוג עם מעט שחקנים זה מעצבן, ככה לדעתי מיזוג עם הרבה שחקנים היה יכולהיות ענק. לנצל את זה שבעונה הזו היו 20 חבר'ה, ואז לעשות בעצם מיזוג עם 12 אנשים למשל. האופציות לבריתות ולאסטרטגיה בכזה מצב הן ענקיות. מה גם, שתמיד יכולה להיות איזו ברית של 7 (כדי ליצור רוב בתוך ה-12), ואז בפיינל 7 שוב אתה באותו מצב של איחוד רגיל. יכולהיות מאוד מעניין.

maya567

New member
../images/Emo58.gif1310

פרק מצויין. העונה הזאת הופכת להיות עונה מהנה ומותחת. בוא נקווה שנייט יתעורר ואז יהיו לנו 5 "אחרים" מול הלבנים הרשעים

למעלה