הישרדות 1310

Little Savage

New member
1310../images/Emo58.gif

פרק מעולה של עונה מעולה. כ"כ שמחתי שאייטו ניצחו. זה היה כמו ניצחון הטוב על הרשע. מעניין מה ההפקה זוממת בנושא המספר הזוגי של המושבעים. יהיה נחמד אם בשלב מסויים אחרי המיזוג, המתמודד שיזכה בתחרות החסינות, יקבל בנוסף את הזכות להעיף מישהו מהמושבעים. תחשבו כמה אסטרטגיה זה יוסיף לעונה.

half a pint

New member
../images/Emo58.gif 1310

מעולה! כבר שני פרקים שאני יושבת מול המסך מרותקת! ה"לובן" של רארו ממש דוחה... למרות שלפי דעתי לאדם תהיה בעיה להעיף את נייט לפני ג'ונתן... הם די קרובים והוא גם ככה לא בוטח בג'ונתן. לדעתי נייט יצליח להפוך את המצב לטובתו. אני מקווה לפחות... אני מקווה שבמיזוג יצא לאייטו להעיף את קנדיס, הם בטח מתכננים על זה מהרגע שהיא עברה...

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif1310../images/Emo58.gif

היה פרק טוב מאוד.. רק בגלל הטוויסט, היה ברור שאייטו הם אלה שינצחו באתגרים.. היה כיף לראות שני אסייאתים, דרום אמריקאי ואפרו אמריקאית חוגגים בסיבה של ילידים מהאוקיאנוס השקט. קאנדיס+אדם מזכירים באמת את אמברוב מ-8, אני מקווה שכאן איזה מישהו יתעורר מוקדם ויעיף אחד מהם, שלא יהיה לנו שוב גמר של זוג מאוהבים שלא משנה למי הכסף ילך.. אני מקווה שפרק הבא יהיה איחוד ונייט יצטרף לאייטוטאקים ויעיפו לפחות 2 לבנים, אחח הלוואי שזה יהיה כמו עונה 12- פיינל 4 עם נציגים מכל קבוצה. לפי דעתי אם החלוקה לא הייתה לפי גזעים, אף אחד לא היה שם לב לזה שיש רוב של לבנים..

half a pint

New member
../images/Emo58.gif

אם לא הייתה חלוקה מלכתחילה לפי גזעים והמצב היה כמו שהוא עכשיו ברארו- הרי כולם היו מאשימים את הלבנים ב- pure גזענות. באף עונה אחרת משפט כמו של ג'ונתן "יהיה גמר של ארבעת הלבנים" לא היה עובר בשקט. כלומר, אם החלוקה לא הייתה לפי גזעים- מה שהולך כרגע ברארו היה הרבה יותר גרוע.

willo

New member
../images/Emo58.gif 1310

מתחילת הפרק היתה עריכה של רארו מפסידים בחסינות, התמקדו יותר מדי ברבקה, ג'ונתן וג'ני כמועמדים להדחה. הרעיון של הדחה כפולה - במבט לאחור היה צפוי שזה יקרה, אין עוד הרבה פרקים (חמישה כולל הגמר שישודר ב17/12/06) ובהנחה שלפרק הגמר יגיעו ארבעה צריך להעיף חמישה נוספים - אני צופה עוד פרק של הדחה כפולה. ההצבעה נגד רבקה היתה די ברורה, מנגד ההצבעה נגד ג'ני חשפה (מוקדם מהמתוכנן שיש ברית של ארבעה ברארו על בסיס צבע עור, כי מילא שאדם וקנדיס הצביעו נגד ג'ני, ופברטי אני עוד מבין אבל מהיכן ג'ונתן יודע? אני מקווה שנייט יבין זאת ומייד. אני בהחלט מקווה שבפרק הבא יהיה איחוד (ולפי הבקרוב באתר של CBS יש לי הרגשה שככה הולך להיות) ואז אם נייט יתעורר קנדיס/ג'ונתן בסכנה. הקטע של קנדיס על האי היה גדול, נו באמת מה חשבת כשצעדת קדימה, שהם יסלחו לך?

Boran

New member
../images/Emo58.gif כמה דברים

1. באמת נשארו רק עוד 5 פרקים?? ממש מוזר לחשוב על זה ככה... 2. הברית ברארו היא לא על בסיס צבע עור, אלא על בסיס שבט מקורי. 3. מה שנייט כל הזמן אומר על העריקה של קנדיס נכון - בזה שהיא ערקה היא לא הוכיחה לרארו שהיא נאמנה להם, אלא בדיוק להיפך - אם ככה היא מכרה את השבט שלה, אז על אחת כמה וכמה אי אפשר לסמוך עליה שלא תמכור שבט שהיא חדשה בו.

willo

New member
../images/Emo58.gif אז ככה

לא התכוונתי שהברי היא על בסיס צבע עור, ברור שמדובר בברית שמקורה בחלוקה הראשונית לארבעה שבטים (ולכן נייט היה צריך לשים לב לכך) פשוט בפועל החלוקה היתה על בסיס צבע עור ואני לא זוכר את השמות של השבטים אז ומי היה איפה ולכן כתבתי "לבנים". מתנצל אם פגעתי במישהו.

Volldemort

New member
../images/Emo58.gif 1310

איזה פרק! ציפיתי לטוויסט מהסוג הזה. בתחילת ההצבעה השנייה רציתי שג'ונתן יעוף, אבל אז פתאום השתנתה לי הדיעה ורציתי שג'ני תעוף
ובאמת מוזר שלא הראו את המילים האחרונות של רבקה. הדבר הכי גרוע שיכול להיות הוא לעוף בהצבעה כזאת...מוזרה. לא נותנים את הכבוד שמגיע לרבקה, דבר ראשון, ואח"כ מעיפים את ג'ני, אחרי שג'ני חשבה שהיא חוזרת לשבט- ההרגשה הכי איומה שיכולה להיות. חוצמזה, השירה של האנשים שסחבו את אייטו הייתה קורעת
וגם לראות את יול מנסה לרקוד עם האישה שםP:. פרק מצוין!! הטוב ביותר העונה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

מה שגרוע בשביל ג'ני זה שבעצם לא נותנים לה זמן להציל את עצמה או להתעסק באסטרטגיות.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

כשחושבים עלזה, הטוויסט הזה הכי לא הוגן בעולם כי זה לא כמו העפה כפולה משני השבטים, שזה בסדר כי כולם יודעים על זה מהתחלה וזה שווה, זה מין כזה... לא יודע, מלוכלך. או כמו שפרבטי אמרה- זה לא כיף. זה מוריד קצת את הערך של המשחק בעיני, שההפקה בכוח רוצה לגרום לרארו להפסיד. לא יודע. כשאוזי אמר שהם מגיעים לאתגרים humble זה ישר הזכיר לי את ג'ייד מANTM6. היא פשוט אמרה את זה המון על עצמה.יול היה כזה מלך בפרס, זה לא יאמן. הוא כ"כ הצחיק אותי. רבקה הייתה מיותרת. היא כמו סונדרה, רק פחות מעניינת. ג'ני לעומת זאת, הייתה ממש שחקנית טובה, ואהבתי את איך שהיא הביאה לזה שיעיפו את JP. הגיוני שיהיה מיזוג בפרק הבא, לא היה שום דבר בפרומו שרמז שלא יהיה...

Boran

New member
../images/Emo58.gif

זה הקטע, שההפקה לא רוצה בכוח לגרום לרארו להפסיד, בדיוק בשביל זה את הבקבוק ג'ף נתן להם עוד לפני התחרות, כדי שלא נחשוב שהחליטו על זה בגלל שרארו הפסידו. אם אייטו היו מפסידים, לעומת זאת, זה היה מאוד בעייתי (ומעצבן). מעניין איך אייטו יגיבו בפרק הבא כשהם יגלו שהעיפו שניים.

BERNARDIN

New member
ספוילר|../images/Emo58.gif

|רק לי מפריע הדיבורים של ג'ונתן על ה'יהודי שקוטף אגוזי קוקוס' וכו'? הוא גזען טפש עם ריגשי נחיתות

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

הוא דיבר על עצמו. הומור עצמי, העונה הזאת מלאה בזה. כמו קאו בוי בפרק הראשון.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

יש מצב שהשובר שוויון הוא הקולות של הבית. לפי איך שאני מכיר את סי בי אס, אפילו יש מצב טוב. בשבוע בין הפרק הלפני-אחרון לפרק האחרון יפתחו סקר עם "למי הכי מגיע לנצח" מבין הפיינל 4, ובמקרה של תיקו בין המושבעים, מי שינצח יהיה זה שקיבל יותר קולות מהבית.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

חשבתי על מה יכול להיות הטוויסט עם המושבעים- יש עשרה מושבעים, שזה שלושה יותר מדי, נכון? וכשיהיה פיינל 3, אז יהיו 9 מושבעים, נכון? אז אולי יהיה אתגר בכל אחד מהפיינל 3 לוקח שלושה מהמושבעים והקבוצה שמנצחת אז המנצח מקבל חסינות/פרס, והקבוצה המפסידה אז המושבעים שלה עפים מהמושבעים, ואז טרייבל בפיינל 3 ויש 7 מושבעים. אוקי, כשחשבתי על זה זה לא נשמע כ"כ מטומטם. אל תסקלו אותי.

viveros

New member
../images/Emo58.gif1310

אכן פרק מעולה. הרביעייה של אייטו נראים חזק מאוד בתמונה, ואוזי הוא ללא ספק המרוויח הכי גדול מהטוויסט של שבוע שעבר. דמות המפתח עכשיו היא לפי דעתי פרוואטי - מתישהו היא תקלוט שאדם וקנדיס עושים לה תרגיל, והיא היחידה ממה שנשאר מרארו שגם יכולה לעשות משהו בנדון - נייט לא מספיק חכם או מתוחכם, לג'ונתן אין אופציות, ורק פרוואטי יכולה לערוק אייטו וגם לסדר לעצמה בכיף מקום בפיינל 4. ההימור שלי: אוזי, יול ופרוואטי בוודאות בפיינל 4.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אם יול, אז גם בקי בפיינל 4. לדעתי יול ובקי הם הזוג הכי נאמן בעונה. ופרבאטי חכמה. נראה לי באמת יש מצב שהיא עוד תעשה את זה, זה מתאים לה. היא באמת צריכה לעשות לי ילד.

half a pint

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

אני אוהבת את האמינות של שניהם, במיוחד כשאייטו רצו להעיף את בקי וראינו את יול נלחם עבורה... אני לא יודעת אם בקי ממש ראויה להגיע לגמר בזכות יול, אבל זה יפה לראות, מהצד.

למעלה