הידעתם

Mr GK

New member
כן את כן

וחלק מההכחשה שלך, ההתעסקות האובססיבית באוכל, המחשבה שאת "לא מספיק רזה", כולם סימפטומים שמאוד מזוהים עם אנורקסיה. כדאי שתנסי להכיר בעובדה הזאת עכשיו, כי להיות אנורקסית זה הרבה מעבר ללשקול מעט, אפשר גם לשקול "סביר" ועדיין לחשוב ולנטות לאכול כמו אנורקסית. אם לא עכשיו, בסוף תכירי בזה כשתהיי ממש בסכנה.

Mr GK

New member
קמילה

האם שלוש השנים האלה בתלמה ילין שווים את כל שנות חייך? גם אני ראיתי את הסרט "לרקוד עד הקצה", בו מוצגים הנתונים שרשמת בהודעה הראשית. מטרת הסרט, אגב, הייתה למנוע מרקדניות כמוך להרוס את עצמן ולא ולעודד אותן לאכול פחות מ-600 קלוריות ביום. את אולי כרגע לא יורדת במשקל, כי הגוף שלך נאבק נגדך, אבל בסוף הוא יפסיד והירידה תהיה תלולה ודרסטית. תאמיני לי שאם תגיעי חלשה לתלמה, בלי שרירים, ועם בעיות נפשית ולחץ (שיווצרו מהמצב שאת נגררת אליו, מה גם שהמחזור שלך עלול להפסיק... אם לא הפסיק עדיין...), לא בטוח בכלל שיקבלו אותך. וגם אם כן, לדעתי זה ממש לא יהיה שווה את זה. (מצטער על ההטפה, זה נושא שמאוד רגיש בשבילי)

../images/Emo4.gifאני יודעת כמה ה-4 (לא שלוש../images/Emo3.gif..)

שנים האלה שוות..אבל זה חלום שלי מכיתה ג'..הטופ בשטופ..לא רק אצלי, אצל עוד חברות שלי שרוקדות..הסרט "לרקוד עד הקצה" ממש לא עודד אותי לאכול יותר, הרי נכון שהם העיפו בסוף את הבנות ה"חולות" אבל גם את ה"שמנות" יותר הם העיפו..אז מה אני מבינה מזה?
שצריך להיות ממש רזה כדי לרקוד בלט..

Mr GK

New member
מושר ההשכל של הסרט

הוא שההתנהלות והנורמות המקובלות בעולם המחול כיום הן אלו שמדרדרות בנות רבות להפרעות אכילה. "באלט מטרופולין" (שלא קיים במציאות לדעתי, כדי לא לפגוע בשמו הטוב של באלט כזה אם אכן קיים במציאות) הוצג באור מאוד שלילי על ההתעלמות ואפילו העידוד של הרקדניות להוריד במשקל שלא לצורך. בסוף הסרט מודה אפילו המורה לבאלט - "שינויים חייבים להיעשות". גם אני לא חושב שמעכשיו הרקדניות צריכות להיות שמנות, אבל צריך לדעת לשים את הגבול, את לא צריכה לסכן את עצמך בשביל הריקוד, לא בצורה כזאת לפחות, לדעתי.

Vitamin Chick

New member
זה בדיוק הקטע

שאת כן אם שום דבר אחר לא עוזר לך עם זה אז תאכלי בשביל המחול. תחשבי לעצמך שאת אוכלת כדי שיהיה לך כוח לרקוד. את אומרת שאת לא אובססיבית שאת לא מסכנת את עצבך אבל את מאוד כן. תאמיני לי שאת תישארי עם גוף יפה *אני בכוונה לא אומרת רזה* גם אם תאכלי 1000 - 1200 קלוריות ביום ואפילו יותר, בזכות הריקוד כמובן. את שורפת הרבה אנרגיה אז אין לך סיבה לדאגה. תאכלי! כל יום תוסיפי לעצמך משהו. נגיד מחר תוסיפי למה שאת אוכלת בד"כ איזה תפוח, מחרתיים 2 תפוחים, בעוד כמה ימים תוסיפי גם איזה חטיף אנרגיה, עד שתגיעי למצב הנורמלי של 3 ארוחות ביום שדרך אגב - זה הרבה יותר בריא ומרזים ככה יותר טוב מאשר חצי ארוחה מסכנה ביום עם נשנושים וזה מוכח. כבר אמרתי לך לאכול? דרך אגב, אני מאוד ממליצה שעתיים לפני שיעור לאכול פרוסה עם גבינה לדוגמה, ואם לא הספקת אז חצי שעה לפני איזה פרי נגיד בננה. את חייבת את זה לעצמך ולהתקדמות שלך.

לי נראה שאת במצב של הכחשה!

תיתעוררי!!!!!!!!!!!!! 600 קלוריות גג---- התחלה של אנורקסיה!!!! ואתצריכה לפחד ככה לפחות אולי תרכשי קצת שכל ללכת לאוכל מהר ולצאת מזה לפנישאת נכנסת לזה!באמת נו יאלה לכי לאכול בקשה אם לא בשבילך תעשי את זה בשביל הורים שלך הם לא רוצים ילדה עם הפרעת אכילה הם רוצים להעניק לילדה שלהם את כל הטוב שבעולם! אז תפסיקי עם זה מיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חבר'ה../images/Emo26.gifבואו נסכם את הדיון הרחב

ביותר עליי
בזה שאני אומרת לכם שאני בסדר, ובואו נפסיק לדבר על זה..באמת..

../images/Emo10.gif

למזלי אף פעם לא הגעתי למצב של אנורקסיה ואפילו לא קרוב
אבא שלי פולני ואמא שלי מתחזה לפולנייה טוב מאוד, ככה שאם אני מפספסת אפילו רק ארוחת צהריים, אני חוטפת צעקות
אבל לא אכפת לי כי יש לי מבנה גוף בסדר, אני לא משמינה הרבה
אני חושבת שמצד אחד, בגדי גוף זה באמת משהו שקשה להראות בו טוב, וכל טיפת שומן בולטת בו מאוד
, וחוץ מיזה רקדניות, ככה אומרים, אמורות להיות רזות
אבל מצד שני ריקוד זה משהו שצריך הרבה אנרגיה בשבילו, ככה שאם אתה לא אוכל, בייחוד כשאתה רוקד או עושה כל ספורט אחר, זה דיי לא בריא

עזבי לא בריא../images/Emo110.gif

אם בנאדם שרוקד או עושה כל ספורט אחר, לא אוכל כמו שצריך, הוא יתמוטט [ככה כותבים?], כי אין לגוף שלו אנרגיה לשרוף בשביל לרקוד..

Vitamin Chick

New member
זה עצוב

זה עצוב שיש בכלל דבר כזה, שיש מורים שמעודדים אנורקסיה בסטודיואים מסוימים *יש סיפורים*, ושיש רקדניות שחושבות שאם הן יהיו יותר רזות הן יהיו יותר יפות/טובות/שוות/מה שלא עובר להן בראש. הגוף, של רקדנים בפרט, צריך אוכל! זה ה"דלק" שלנו אני במשקל טיפה פחות מהממוצע, אני לא מהשלדים המהלכים ואני ממש מרוצה וחושבת שזה נשי ויפה =) פעם הייתי *פשוט באפן טבעי, אכלתי מספיק* ממש רזה ומאז שהעליתי קצת אני מקבלת על זה מחמאות... קיצר תאכלו ותרגישו טוב עם עצמכן גם אם אתן לא בדיוק בריטני ספירס בזמנים טובים =)

למעלה