הידעתם

Mr GK

New member
לא רזית

כי כאשר עושים "דיאטת כסאח" (כל דיאטה מתחת ל-1200 קלוריות נחשבת לכזאת! שלא תחשבי אחרת אף פעם! 1000 קלוריות זה מעט מדי!) הגוף שלנו, שהוא מכונה מופלאה, משנה את המטבוליזם שלו (קצב חילוף החומרים בגוף) ועוד כל מיני אלמנטים אחרים, כדי למנוע מעצמך להרוס אותו בזמן קצר. בגלל זה ברוב הדיאטות יש תקופה של "עצירות", בה לא מעלים ולא מורידים במשקל. ממש לא ממליץ לך לשקול תפריט של 1000 קלוריות ומטה, מכיר הכי מקרוב בעולם בחורה אנורקסית (ממש לא רלוונטיים כרגע כל הפרטים), ואת ממש לא רוצה להיות אפילו בחצי הדרך לשם!

אבל גם אם אני לא אהיה בדיאטה אני או

אוכל 1200 ככה..אז 1000 בשביל הגוף שלי זה ממש לא דיאטת כאסח
וגם מתחת לזה לא..

norco22

New member
מצטרף למה שגיא אומר..../images/Emo26.gif

הגוף שלנו מכוון לכך שאם הוא סופג טראומה, למשל קבלה של פחות מזון ממה שהוא היה רגיל (כמו בדיאטות רצחניות או אם היית נתקעת על אי בודד) הוא "ננעל" וזורק או שורף פחות אנרגיה זמינה (סוכר לטווח הקצר ואז קלוריות לטווח הבינוני) ולכן לא תהיה ירידה במשקל. בשביל זה צריך תמיד לאזן ( תמיד ! ) בין דיאטה שקולה ומתאימה לגוף לבין פעילות גופנית שהיא למעשה המפתח לירידה במשקל.

לשמוע דברים כאלה פשוט עושה לי רע../images/Emo2.gif

אנלא מאמינה שזה מה שמעסיק בנות בגילנו(לצערי הרב) כמה קלוריות הם אכלו!מה הקטע שלכם? הדור של היום צומח להיות יותר ויותר אנורקסי ורזה זה יותר יפה(עלק) אני מחשיבה תעצמי לא שמנה ולא רזה אני שוקלת 58 ואני מטר 65 משהו כזה ולא אכפת לי אני אוכל כל דבר שבא לי(למרות שלרקדנים זה לא טוב אבל מי יכול לסרב לחתיכת שוקולד - אצלי זה חפיסת שוקולד) טוב תקשיבו אני ממש לא רוצה שזה ישמע רע אבל גם אני חשבתי ככה בהתחלה שאני צריכה להיות יותר רזה וכולי אבל זה הכול קטע של ביטחון עצמי (לא שייש לי) אבל מראה רזה ברמה של אנורקסי מי שזה לא טיבעי אצלו זה פשוט לא יפה!!!!!!!!!! כיאילו התכוונתי שייש בנות שזה גנטי אצלם קיצר הדבר היחיד שאני מסכימה איתו הוא שרקדנים מיקצועיים צרכים להקטין את רמת הלחמניות והדברים המתוקים שהם אוכלים ולאכול בצורה נכונה זא אוכל שיעזור לבנות את גופם בצורה תקינה כמו ירקות פירות בשר וכדומה אבל זה ממש לא נכון לאכול 600 קלוריות ביום זה ממש עצוב לשמוע כזה דבר !!! כי לי לפחות היה ברור שזה ידוע שביום צריכים לצרוך מינימום 1500 קלוריות!(לא עשו לכם הרצאות בבית ספר??)וחוץ מזה כולם פה רקדנים כולם מתאמנים ושורפים אנרגיה יותר מבנאדם רגיל אז הם צריכים לאכול יותר!כדי שלא יהיה חוסר באנרגיה וגם תחשבו על זה כדי שתאכלו לרקוד חזק ויפה ועכשיו די עם המונחים האלה אני אסכם במשפט אחד שרק לאחרונה שמתי לב לעומק שבו אנחנו חיים רק פעם אחת ! !!! אז צריך להנות מהחיים !!! ולנצל אותם בדרך הטובה ביותר שאנו יכולים ואוכל זה אחד מצרכי החיים ובעיקר מהנאות החיים אז דיי לחשוב על משקל וקלוריות גאד דאמט צאו מזה!!! תאכלו כמה שאתם רוצים!ומה שאתם רוצים!!! טוב זהו חרשתי מקווה שעזרתי

n o a k

New member
טריגר זה לא פיתוי

טריגר זה כמו באקדח שאת צריכה לדרוך את הטריגר... בשביל שהאקדח יירה. את צריכה שמשהו יקרה כדי שדבר אחר יתרחש..

norco22

New member
לא ממש ../images/Emo27.gif

הפירוש של טריגר באנגלית זה הדק והכוונה בביטוי היא ש"טריגר" זה הפעולה/התירוץ להנעה/הכוונה של מישהו לתוך עשיית מעשה מסויים למשל: אם פתחתי קופסא של צעצועים במרכז הסלון זה הטריגר לבן דוד שלי בן ה-4 לגשת ולשחק בהם. * הצילו !! הקורסים בפסיכולוגיה משתלטים עלי.. לאאאאאאאאאאאאאא..... סורי אם זה נשמע פלצני.

killerit1

New member
ומה הגובה שלך?

גם אני שוקלת איזה 48 אבל בגלל שאני ממש נמוכה אז יחסית לגובה שלי זה די הרבה...

אממ אפשר להמשיך לדבר על זה פה או ש

שזה אישי ואז אני אשלח לך מסר?
וגם עליו אם לא נוח לך לענות לי על משהו..

the mush

New member
אמ,

אני מודה שאני הפכתי להיות מאוד אובססבית לגבי אוכל מאז שאני רוקדת. היום, זה יותר קיצוני.. סופרת קלוריות, לא אוכלת "כי זה משמין". אמ. אני מקווה שאני לא אדיע למצב אנורקסיה {וזה לא יקרה- אני חייבת אוכל מידי פעם..}. אני מכירה 2-3 רקדניות, שלא אוכלות כ-לום ביום, רק שותות מים

LiRoNi18

New member
אני...

לא הגעתי למצב של אנורקסיה.. אבל גם אני מאוד מאוד אובססיבית לגבי מה שאני אוכלת... סופרת קלוריות .. משתדלת מאוד לא לאכול דברים משמינים.. וכד'....

פיייה אלוהיםםם

אממ אני דווקא טיפהלה מתחת למשקל הרצוי....אבל אני אוכלת בכמויות=]]] וללא הגבלה.... אבל הקטע אצלי הוא שאנילא אוכלת דברים דיאטתים בגלל הקלוריות והכול.. אלא בגלל שזה טעים

*המשך*

[חח בטעות שלחתי] אז קיצר אני אוהבת פריכיות וזה וסלט זה מה שאני הכי אוהבת בעולם.. אבל אנלא מקפידהה=\ ואנלא עולה במשקל=] זהו=]

amitush26

New member
../images/Emo176.gifמבאס../images/Emo4.gif

אני טוחנת אוכל כל היום, ואני מתחת למשקל הממוצע, והגזרה שלי טובה
זה כנראה מבנה *טפו טפו...
אני לא רוצה להשמין
*... אבל אמא שלי לא קולטת את זה והיא כל הזמן דוחפת לי אוכל בניסיון לגרום לי להשמין קצת וזה לא ממש הולך לה
לדעתי אף אחת לא צריכה לפגוע בעצמה בגלל משהו שהיא כל כך אוהבת לעשות. וגם לרקדניות אנורקסיות אין כח לרקוד- מה הקטע להיות רקדנית אנורקסית כשיש לך מבנה אבל אין לך כח?

אממ אני..

אוקיי..אצלי זה קצת מורכב.. מהחופש הגדול, כשהבנתי שאם אני רוצה את תלמה ילין אני אצטרך לרזות.. אני לוקחת את הקטע הזה מאוד מאוד ברצינות
.. הבעיה שלי היא שגם כשאני אוכלת פחות ממה שאני רגילה- זה עדיין לא מספיק.. נגיד ילדה בגילי צריכה 1400-1500 קלוריות, אז גם אם אני אוכלת 900-1000 קלוריות ביום אני עדיין לא מרזה מספיק מהר.. אז התחלתי לאכול פחות, משהו כמו 600-700 קלוריות ביום גג..יש ימים שפחות גם.. לא כי אני מרעיבה את עצמי ואני לא סופרת עד ה-600 גג..פשוט אין לי חשק לאכול כי אני יודעת שזה יעלה לי בתלמה.. כל פעם שאני אוכלת משהו שהוא לא ירקות או פירות אני מרגישה עם עצמי רע..וזה כבד לי כזה בבטן.. אני פשוט לא רעבה.. אז יוצא שביום אני אוכלת בבצפר סנדוויץ' בבוקר לפעמים דגנים ובשאר היום בקושי סלט..אני יודעת שזה לא הכי מספיק
אבל פשוט אין לי חשק לאכול.. מה אני אעשה? דיברתי עם חברות שלי, כי יש איתי עוד כמה בנות (מהחברות שלי שרוקדות) שהיו במצב של כמעט או התחלה של אנורקסיה (ואני לא אומרת שאני בהתחלה או כמעט
) ואחת מהן אמרה לי להכין לעצמי תפריט ולהכריח את עצמי לאכול..אבל אני פשוט לא מסוגלת
מה לעשות? ואני לא אנורקסית, ואני לא מקיאה, ואני לא בדרך לשום הפרעת אכילה

dizush

New member
יקירה

אני לא רוצה להפחיד אותך או משהו, אבל את כבר במצב של הפרעת אכילה. אני לא אתחיל להתעסק לך פה בהגדרות, אבל זה בהחלט נחשב להפרעת אכילה. הדבר הטוב ביותר שאת יכולה לעשות כרגע זה ללכת לדיאטנית ולבקש תפריט מסודר שיעזור לך לרזות (אם את בכלל צריכה את זה..) ואל תגידי שאת לא בהתחלה או בכמעט אנורקסיה - כי זה בדיוק מה שזה. *גאדד הלוואי שהייתי יכולה להבין קצת פחות בנושא*

n o a k

New member
נו..

רואים שאת רוצה לשתף.. אנחנו כולנו יכולות רק להרוויח מהניסיון שלך.. לא משנה מה הוא יהיה

לא..אני אוכלת../images/Emo13.gifבאמת שאני אוכלת..

אני לא אנורקסית, ואני גם לא נראת כזאת..אני ממש לא מקל מהלך..

למעלה