הידעתם

../images/Emo41.gifהידעתם../images/Emo35.gif

אחת מתוך 100 בנות אנורקסית.
אחת מתוך 5 בנות אנורקסית. מה אתם אומרים על זה
זה נושא שלצערי נורא מעסיק אותי לאחרונה (ולא אני לא אנורקסית
).. מה דעתכם
יש פה כאלה שהיו להם הפרעות אכילה איי פעם בקשר לריקוד או לא
(אם אתם רוצים לשתף כמובן..) אני מאוד אעריך תשובות כנות
בשביל כולנו, ובשבילי האמת..אני צריכה את זה.. יאללה תגובות

אופסיי../images/Emo70.gif התבלבלתי..אחת מתוך 5 רקדנ

רקדניות אנורקסית, אחת מתוך 100 בנות (לא רקדניות) אנורקסית..

SHIRAN00110

New member
וואווווווווווווווווווווו

חח מזה ההבדל הזה...[בין הרקדניות ללא רקדניות..] ממ אני לא הגעתי[ברוך השם]למצב של אנורקסיה ואפילו לא קוב לזה,למי מה שאומרים לי אני ממוצעת נוטה לרזה ,אבל אני לא חושבת ככה,אני חושבת שיש לי מה לרזות אבל אפחד לא אומר לי את זה ואין לי מושג מה נסגר...אני חושבת שאני די מלאה אבל כולם אומרים לי שלא אז אין לי מושג כבר מה לעשות...

dizush

New member
אממ

אם יש לך שאלות מסויימות אני מוכנה לענות, אבל אני לא יודעת מה לספר כרגע

dizush

New member
הייתי ואני עדיין.

הייתי אנורקסית במשך כמעט שנה ו"יצאתי מזה" אבל אני עדיין נחשבת לבעלת הפרעות אכילה...

dizush

New member
my story

חחח זאת אומרת, לא בכיף אבל אין לי בעיה לספר. תראי, זה התחיל כמו שקמילה וטיטאן (שמך בישראל הוא..?) סיפרה - בהתחלה לשמור, אחר כך לספור, אחר כך לרדת בכמות, ל600-700 ליום, אחר כך ל450 קלוריות ביום (חייתי ככה יותר מחצי שנה, כן). ירדתי 7 קילו בחודש אחד, וזה לא שהיה לי כל כך מאיפה להוריד...הגעתי למשקל של 41 קילו והייתי "מרוצה מעצמי". אבל עם זה הגיעה גם הפסקה של מחזור, שיער נושר, חיוורון תמידי, ציפורניים, פנים וכפות ידיים צהובות (חוסר ברזל), התעלפויות - המון התעלפויות, חוסר אנרגיה וריכוז וכולי וכולי... אני מקווה שאני לא מהווה פה טריגר לאף אחת או אחד :/ כיום חזרתי למשקל ההתחלתי שלי פחות או יותר, אני עדיין לא אוכלת מסודר מה שנקרא - אבל אני אוכלת. ובאמת, הדבר הכי טוב שאני יכולה להגיד לכולכם זה לא להיכנס לזה בשום פנים ואופן!! זה ממש לא שווה את זה!! שאלות? :) *ו..ליז מצטערת שככה את שומעת על זה*

SHIRAN00110

New member
פעם ראשונה שאני שומעת את זה מקרוב,כ

כלומר,סיפור אישי...אממ וואו אין לי ממש הרבה מה להגיד,סיפור עצוב...אבל..כל הכבוד לך שהצלחת איכשהו לצאת מזה=]

קוראים לי רותם..

ומזה טריגר? ואני לא אהיה מסוגלת לרדת לפחות קלוריות..אני חייבת לאכול משהו
מה המשקל ההתחלתי שלך?

dizush

New member
ממ

היי רותם :) טריגר זה פיתוי, זאת אומרת - בגלל שאני מספרת לכם שהגעתי למשקל נמוך במעט זמן - זה יכול לפתות אתכם לנסות גם בלי להתחשב בדברים הלא טובים שבזה. וואי הצלחתי לתת הגדרה טובה! גאה בעצמי :) גם אני חשבתי ככה בהתחלה, אבל לאט לאט הרעב נעלם לגמרי. עכשיו את לא רעבה ב600 נכון? גם אני הייתי ככה. ואז פתאום לא התחשק לי זה ולא התחשק לי זה והגעתי ל450. המשקל ההתחלתי 47-46 בערך בימים טובים.

ואת יודעת מה..זה לא שאני לא רעבה..ל

לפעמים אני קצת כן..פשוט אני יודעת שאני ארגיש זוועה אם אני יאכל משו משמין
..

dizush

New member
זה בדיוק מה שהתכוונתי אליו...

בהתחלה את מדחיקה את הרעב, בהרגשה שאסור לך כי תרגישי רע. אחרי זה זה בא לבד :/ באמת, אני מבטיחה לך שאת תצליחי לרזות יופי טופי גם עם 1000 קלוריות מינימום ביום. מה גם - שאת צריכה את הקלוריות האלה בשביל לרקוד!

אבל כבר ניסיתי עם 1000 קלוריות ולא

רזיתי...וגם אם יותר ועם קצת פחות..רק ככה אני מתחילה להרזות
יש לך אייסי/מסנג'ר?

למעלה