להטיס את מורןן מהתוכנית
E efi002 New member 10/8/09 #61 כן.. ממש מעצבן כבר כמה שסוזנה נראית נחמדה והכי לא צבועה היא כן.. ומשום מה מוזר לכעוס על הדמות שלה.. אינלי מושג למה.. אבל בגדול- כן, גם היא צבועה..
כן.. ממש מעצבן כבר כמה שסוזנה נראית נחמדה והכי לא צבועה היא כן.. ומשום מה מוזר לכעוס על הדמות שלה.. אינלי מושג למה.. אבל בגדול- כן, גם היא צבועה..
מ מ ג ו ד ל ת New member 10/8/09 #34 למה אני לא מצליחה לעלות תמונות של המגודלים?! אוףף הצלחתי ל"צלם" תמונות ממש מצחיקות ויפות ואני לא מצליחה להעלות לצ'אט מישהו יודע למה?!
למה אני לא מצליחה לעלות תמונות של המגודלים?! אוףף הצלחתי ל"צלם" תמונות ממש מצחיקות ויפות ואני לא מצליחה להעלות לצ'אט מישהו יודע למה?!
1 1המגדלת1 New member 10/8/09 #48 כשאת כותבת הודעה בפורום, תעלי קודם את התמונה ותלחצי על 'שלח קובץ' רק כשיהיה לך כתוב שהקובץ עלה בהצלחה תכתבי את הכותרת ואת מה שאת רוצה לכתוב ותשלחי . אבל קודם תעלי את הקובץ.
כשאת כותבת הודעה בפורום, תעלי קודם את התמונה ותלחצי על 'שלח קובץ' רק כשיהיה לך כתוב שהקובץ עלה בהצלחה תכתבי את הכותרת ואת מה שאת רוצה לכתוב ותשלחי . אבל קודם תעלי את הקובץ.
O omer719 New member 10/8/09 #39 איך את מנסה להעלות? את צריכה לפתוח תגובה בחלון תגובה, ולמטה יש מקום להעלות את הקובץ. את צריכה לחפש אותו במחשב ואז להעלות אותו לחלון תגובה, זה לוקח כמה דקות טעינה ואז את שולחת את התגובה שלך.
איך את מנסה להעלות? את צריכה לפתוח תגובה בחלון תגובה, ולמטה יש מקום להעלות את הקובץ. את צריכה לחפש אותו במחשב ואז להעלות אותו לחלון תגובה, זה לוקח כמה דקות טעינה ואז את שולחת את התגובה שלך.
ת תמרי4 New member 10/8/09 #43 מה גודל התמונות? אולי הן "שמנות" מדי. הן צריכות להיות בפורמט JPEG או JPG, כדי שניתן יהיה להעלות לפורום.
מה גודל התמונות? אולי הן "שמנות" מדי. הן צריכות להיות בפורמט JPEG או JPG, כדי שניתן יהיה להעלות לפורום.