הגיגים

1המגדלת1

New member
ואי איך סוזי ומאיה תמיד מוצאים הזדמנות לרדת ע

על איתן רק בגלל ההדחה של מירב ... Oם "

ח"ח לצופים!

סוזי במקום הרביעי! יה איזה כייף! עכשיו מורן עפה חח... היא לא תוכל להמלט מזה אם אתם תצביעו לסוזנה ותעלו לה את הנקודות חיים:) הבא בתור איתן!

loveumaya

New member
מה אתם רציניים? מה פתאום מורן להעיף אותה להשא

להשאיר את סוזנה היא נשמה טובה. להעיף את מוררררן !!

כל מי שמעונין שדר תחזור שיכנס

אם הצופים מחלטים מה קורה במעבדה אז אנחנו גם רשאים להחזיר את דר ואם יש רוב אז זה מה שצריך לעשות אז כל מי שמעונין שד תחזור ומורן תעוף שיכנס ויצביע שיהיה לכם יום נפלא

בן 20091

New member
תכנסו

סוזנה הזו. קודם כל את אומרת שאת בנאדם ישר ומתגלה שאת מאוד מלכלכת על אנשים מאחורי הגב ומה יש לך ללכת כל הזמן עם רז יש לך חבר לא הוא הביא לך טבעת לא? אז צופים יקרים שימו לב לכל הדברים האלו מיה וסוזנה כל הזמן אבל כל הזמן מרכלות מלכלכות הם בטוח לא יגיעו רחוק ככה אז עדיף שתשנו את ההתנהגות הצבועה הזו וכ הצביעות הזו נגדמורן צאו מזה אנשים מה הקטע שלכם איזה שפה דיבור יאללה צאו מזה מורן אוהבינם אותם סוזנה הביייייייייייייייייייייייתההההההההההההההההההההההה

פראייר מי שמצביע לאיתן

אחרי שקרא לצופים שמוקים , בגלל שנתנו לו לכתוב 50 פעם "אני מתחייב לא לעצבן את הצופים יותר" והוא עוד קיבל על זה נקודות חיים. לא מגיע לו. אם אפשר היה הייתי מאפס לו את מד החיים

רוןRON1

New member
מורן לניצחון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif,אין עלייך כזאת גדולה../images/Emo70.gif

nitsi10

New member
דר מקום ראשון! אבל בגלל שהיא הלכה אז סוזי!

ומורן מקום אחרון, כמובן! סתומה, כלבה מכוערת! שתתכונן לעוף!!!!!!

loveumaya

New member
בנוש חמוד כולם של רכלנים אין מה לעשות וחוץ מז

מזה מורן לא תורמת בכלום עזוב הכל שהיא פוסטמה מפגרת ואני לא ירחיב חח היא פשוט משעממת היא לא תורמת בכלום ולא עושה כלום חוץ מלשבת כל היום ולצייר אפילו המריבות שלה איתם לא מעניינות היא פשוט ל א מעניינת ואתה לא יכול להגיד שלא כי תיצא שקרן ! אין על מאיה סוזי ורז :)

למעלה