אם הצופים מחלטים מה קורה במעבדה אז אנחנו גם רשאים להחזיר את דר ואם יש רוב אז זה מה שצריך לעשות אז כל מי שמעונין שד תחזור ומורן תעוף שיכנס ויצביע שיהיה לכם יום נפלא
סוזנה הזו. קודם כל את אומרת שאת בנאדם ישר ומתגלה שאת מאוד מלכלכת על אנשים מאחורי הגב ומה יש לך ללכת כל הזמן עם רז יש לך חבר לא הוא הביא לך טבעת לא? אז צופים יקרים שימו לב לכל הדברים האלו מיה וסוזנה כל הזמן אבל כל הזמן מרכלות מלכלכות הם בטוח לא יגיעו רחוק ככה אז עדיף שתשנו את ההתנהגות הצבועה הזו וכ הצביעות הזו נגדמורן צאו מזה אנשים מה הקטע שלכם איזה שפה דיבור יאללה צאו מזה מורן אוהבינם אותם סוזנה הביייייייייייייייייייייייתההההההההההההההההההההההה
אחרי שקרא לצופים שמוקים , בגלל שנתנו לו לכתוב 50 פעם "אני מתחייב לא לעצבן את הצופים יותר" והוא עוד קיבל על זה נקודות חיים. לא מגיע לו. אם אפשר היה הייתי מאפס לו את מד החיים
מזה מורן לא תורמת בכלום עזוב הכל שהיא פוסטמה מפגרת ואני לא ירחיב חח היא פשוט משעממת היא לא תורמת בכלום ולא עושה כלום חוץ מלשבת כל היום ולצייר אפילו המריבות שלה איתם לא מעניינות היא פשוט ל א מעניינת ואתה לא יכול להגיד שלא כי תיצא שקרן ! אין על מאיה סוזי ורז