הגיגים

ReUt14

New member
הוא גם אמר שהצופים הם מאקום או משהו כזה כאילו

הם מפגרים

vanessa00

New member
לא רק שהוא מכוער הוא גם מעצבן וחופר!

הוא לא מפסיק לדבר!!! הוא היחיד שמדבר בבית הוא ממש קרציה!!!! אני לא מבינה איך הוא מקבל נקודות חיים?!??!?

דחוף ונסה תיכנסי!!!

הוא לא מפסיק לדבר? אז מה?? זה אופי של בנאדם מה אתה רוצה שיהיה שם חדר מתים שכולם יהיו שקטים כמו דגים ישבו ויצירו כמו מורן? הוא מקבל נקודות חיים כי יש כאלו שאוהבים אותו אולי? חשבת על זה? כל אחד מצביע למי שבא לו! כולם יודעים שאם איתן יודח אז יהיה שם משעמם כולם יהיו אחד בתוך השני וזהו!

קליקל

New member
איתן בעיקר לא יודע

להעריך ולכבד את הצופים וקורא להם *שמוקים*. הוא צעקן, קולני ובוטה. הוא בונה את אישיותו רק מוויכוחים וקרבות- איזה פלא, ברגע שמירב הלכה הוא נעלם. על כל אלה - אני לא מצביעה לו יותר, ואתם?

אני בת!!

אני לא אמרתי שאני אוהבת את מורן ממש לא מגיע לה להשאר אני לא חושבת שמורן צריכה להשאר ממש לא כי היא לא הייתה מההתחלה אבל אני גם לא חושבת שרז מאיה או סוזנה צריכים להשאר עד הסוף

נכון פרעלייך מאיה רז וסוזמנה אין אין עלייייהם

שקט שקט אנשים מאיה כפרה עליה זאתי !!! מורן סתם סטומה |||: . סתם חולת נפש בוכה מעצמה . \ : מאיה כפרעליה זאתי אן עליה אז שקט . רז מאיה סוזנה והעולם ? , - שותק - אזזזזזזזזזז שקט !!!!!!!!! תצביעו רק להם , !!

../images/Emo46.gif

דווקא בגלל זה אנשים אוהבים אותם שזה מגעיל שזה מטורף תכלס איתן ומורן למרות שאני לא מתה על מורן הכי אמיתיים אפילו רז השקט הרגיש החמוד צבוע ורכלן

efi002

New member
נכון!!

אני רוצה שמורן תעזוב רק בגלל שהיא משעממת.. לא בגלל משהו אחר.

rony113

New member
מחזרת אלף פעםם באמת שחבלל

בסוף תבינו כמו שלסוזנה לוקח להבין הרבה זמן להפסיק לרככל ולהתנהג בצורה מגעילה לאנשים בלי שאפילו תשימוו לבבב היא השטןן של הבית אני לא מגזימהה חבל שתבינו את זה מאוחר מידיי גם מאיה לא ממלאאךך

../images/Emo45.gifאמן דרוש תחזור הבלונדה המתוקה שלנו |בלונ|

אני בעד!! שמורן החרגול תעוף ודרוש תחזור!

למעלה