הגיגים, שאלות ו

migdalist

New member
סלדין,רוצה להיות קטנה וממוצעת ולא"גדולה" ורעה

אנטי גיבור?????מדינה שלמה רואה בו גיבור ואתה לא,תעשה חשבון נפש ותנסה להבין מה פשר ההערצה שלך את סער ואיילה? ידוע כי הנחש בגן העדן יותר "גיבור"(במונח הגיבור שלך)ומעניין,יותר מרגש ויותר אתגר,נכון?זה נקרא מזוכיזם,ואם מדברים על החיים האמיתיים אז בחייך,סער חי חיים אמיתיים?הכל שחור לבן,הכל או כלום,איןהתחלה אין אמצע והסוף רק רע!!ואיילה,כל מילה מיותרת,איך תומר חברה הטוב אומר?חיה בסרט אז סלח לי אם אני אוהבת שלווה ונחת,סלח לי אם אני אוהבת פרגון ואהבה,סלח לי אם אני דוגלת בשלום וסליחה נכון זה משעמם אבל אני לאחר יום עבודה קשה וילדים בבית רוצה לחזור לשקט!!!ואם בא לי על אקשן אני נוסעת לטייל !!!אלירז מנסה(ללא הצלחה)להעביר להם(סער =איילה)את המסר הכי ברור :לא צריך להיות "גדול" כדי לחיות בגדול!!

Saladin

New member
טוב, ראי תגובותיי לאחרים. מספיק להיום.

אני שמח שאת רוצה לחזור לשקט אחרי יום עבודה, השאלה שלי היא האם היית מוצאת עניין בלהתחבר עם אנשים בינוניים כמו אלירז ואם כן, האם זה בגלל שאת אוהבת בינוניות או בגלל שאת רוצה שקט אחרי העבודה?

migdalist

New member
לא הבנתי בינוני בעיניך?בינוני-עני?בינונ-רגיש?

בינוני למה?בגלל שהוא ממלצר בהיותו סטודנט?בגלל חשיפת רגשותיו עד הסוף?בגלל היותו שייך לעדות המזרח?בגלל שהוא לא יפיוף רציני?בגלל שיש לו חברה והוא לא מרגש אותך עם איזה קטע מיני עם אלין?בגלל שהוא לא רוקד בבוקר?מה אלירז עושה שהוא בינוני בעיניך? הבעיה שלי עם הניסוח שלך שאין הסבר לבינוני,וקראתי את תגובותייך ומה לעשות בבינוניותי אני לא מצליחה להבין. נ.ב. בגלל שהוא לא דייר קבע בת"א???? אתה לא מחוייב לענות לא נראה לי שאתה מספיק גדול!!!

Saladin

New member
בינוני למשל כי הוא ממש לא חושף את רגשותיו עד

הסוף. או ליתר דיוק, אין לו כל כך מה לחשוף כי הוא לא מרגיש רגשות עזים ולא לוקח סיכונים. רק יושב כל היום ומקשקש על כולם, יעני "פותר בעיות" , יענו פסיכולוג, אבל בעצם בן אדם שלא עושה שום דבר מיוחד בחיים ואין לו דברים חכמים להגיד חוץ מלהעיר הערות לכולם. בערך לזה אני מתכוון בבינוני.

migdalist

New member
אתה צופה באותה תכנית כמו כולם, האח הגדול 2???

"לא חושף רגשותיו"?"לא לוקח סיכונים"?מה עם כל המלחמות שלחם בשביל כולם,אפילו לא למענו?(גואל,אלין,)ואני חשבתי שמתנגדיו של אלירז מאשימים אותו ביתר חשיפת רגשות,מאשימים אותו בעודף אמוציות,אז לא קרה הרבה ב3 ימים האחרונים ולא היו לו מלחמות של אחרים להילחם,אז הוא העביר את יומו בשיחות של הקשבה,זה עושה אותו בינוני???הרי תמיד הוא מדבר על חייו ואיילה האשימה אותו היום(בשיחה על הספסל)על היותו אובר דרמתי,אז עדיף לחיות כמו סער?לשנוא את כולם להסתובב עם פרצוף מאוס כשכל המדינה מסתכלת ולהיות בדיכאון כי התינוק לא קיבל את מבוקשו??לסער חסר רק לריב עם עצמו וזהו.הספיק להיכנס בכולם ב2 חודשים,וכרגע שאין מלחמה קשה לו מאוד ורואים זאת.זה בינוני,ידידי. ומצטערת לאמר שגם התשובה שלך הפעם הייתה בינונית,חשבתי שאני מתכתבת עם בן אדם בוגר ,אז התשובה האחרונה שלי היא בעצם לא אליך,כי לא נראה שתבין,התשובה היא לכל זקני השבט!!!

Saladin

New member
המלחמות שנלחם לא סיכנו אותו, להיפך.

הן רק העלו את קרנו בעיני הצופים ובעיני רוב הדיירים האחרים והיה צפוי שזה יקרה. סער ואיילה יצאו להרפתקה שונה בהרבה, שגם הדיירים של העונה הקודמת נזהרו ממנה כמשגיאה פטאלית (להזכירך צבר). הבעיה שלי היא לא עם הבינוניות של אלירז, אלא עם זה שהוא שופט את סער ואיילה בצורה מגוחכת. והמשפט האחרון שלך הוא מניפולציה זולה, "חשבתי שאני מתכתבת עם בן אדם בוגר". חיפשתי משהו שיגרום לי לרצות להתנתק סוף סוף מהמחשב וללכת לישון, והנה הבאת לי את המשפט הזה. תודה.

בנתיים... מי שמביא את הרייטינג לתכנית זה...

דווקא אלירז.....
לדוגמא - כולנו עדיין כאן בגלל המרתון הפסיכולוגי שלו...

Saladin

New member
כולנו כאן בעיקר בגלל מריבות ומתח.

קודם היתה השיחה בין אלירז ואיילה, שני ה"אויבים", אח"כ היה הריב הקטן בין פותנה לאלין. יש את הריב הגדול בין סער לאלירז שהקפיץ את הרייטינג של התכנית. מריבות ומזימות - זה למה אנחנו פה, ובלי זה אלירז היה משעמם את כולנו , כמו שאר הדיירים. גם אוהדי אלירז מתלוננים כל הזמן על השעמום עד שלפתע חוזרים שני המחנות והעניין נדלק מחדש.

Daria83

New member
כנראה שטרם הבנת מה נשים רוצות, סלדין../images/Emo10.gif

ממוצע? אלירז ממוצע? השתגעת? עם כמה גברים אפשר לשוחח כמו שמשוחחים עם אלירז? אנחנו הנשים, הופכות וחוקרות וחופרות לעצמנו כל סיטואציה, כל התנהגות ובדרך כלל עומד מולנו בבון (גם כשהוא הבת חיינו), שלא עומד ביכולת לנהל שיחות עמוקות על "היחסים" או על כל דבר שקשור לנפש וליחסים - ופתאום יש גבר, שהוא גם גבר (ולא סיסי), גם חתיך וגם אפשר לדבר איתו כמו עם חברה???! לזה אתה קורא ממוצע?
אם תבוא לך פיה בלילה, תבקש ממנה להפוך לשבוע לאישה, ואז תראה, תחווה, תרגיש איך זה להתנהל מול רובכם, ותאמין לי, אתה תחטוף את אלירז.

Better Man

New member
נמאס מאלירז, כבר לא מסוגל לשמוע אותו

לא היה כזה רכלן ,צר אופקים עם אגו כזה בשמיים בכל 3 העונות של התוכנית. עצוב שאתם לא רואים את זה. כל מה שהוא אומר נשמע לי "בלה בלה בלה בלה בלה..."

gokussj2

New member
חבל שאנשים מקנאים ביכולת

הדיבור המרשימה שלו , היכולת שלו לתאר מצבים בצורה מדוייקת , הבנאדם תותח!

Saladin

New member
על מה את מדברת? הוא כל כך חוזר על עצמו.

איילה מתנסחת בצורה הרבה יותר אינטיליגנטית ממנו.

sharona123v

New member
איילה ביכלל לא אינטיליגנטית זה שהיא מדברת

במילים גובהות לא עושה אותה בחורה חכמה או אינטילגנטית כי אם היה לה קצת איטליגנטציה היא לא היתה עושה בושות לעצמה מול כל עם ישראל......

יכולת דיבור כן. יכולת הקשבה לא.

אילה יזמה את השיחה עימו מיד לאחר שחזרה משיחה עם האח הגדול. היא גם התחילה את השיחה עימו בזה שציינה שהיא שוחחה עם האח אבל אלירז לא נתן לה להמשיך ובכל פעם שהיא ניסתה לדבר, או אפילו להשיב לו על שאלה ששאל, הוא קטע אותה עם "אני ואני ואני.."וזה חבל. וכן, לדעתי קבלה הדרכה מהאח. וכן, לדעתי זה קשור להדחות. וכן, שמתי לב שגואל פרש מיד כשסיים לעשן, מבלי להחליף מילה עם מי מהם. וכן, שמתי לב שאלין "לא אהבה" את זה. וכן, אני לא אוהבת את אילה ולא מאמינה ב"תום" ההתקרבות הזאת. ולא, לא נהניתי מהחפירה הזאת של אלירז.

Better Man

New member
אני נטרלי

עד עכשיו חבבתי אותו, לא תמצאו משהו רע שכתבתי עליו(מלבד זה שהוא שחקן, שאני אישית לא חושב שזה רע). אבל היום הוא כבר עבר את הגבול. פסיכולוג בשקל, ואנשים פה משתחווים, ממש בגדי המלך החדשים.

mB Connection

New member
גם אני הנמכתי ווליום לחפירה עם פותנה...

כשאתה קורא למישהו "רכלן, צר אופקים עם אגו בשמים" זה לא נשמע כלכך ניטרלי. בכל אופן לא שמעתי את השיחה הספציפית עם איילה אבל משיחות אחרות שהוא ניהל התרשמתי שיש לו חכמת חיים\רחוב ובנוסף גם אינטליגנציה רגשית גבוהה ואת זה מה לעשות לא לומדים בשום אוניברסיטה.

למעלה