הגיגים, שאלות ו

HOPE110

New member
עדנה מספרת הסיפורים!

להזכירכם עדנה ואות הצטיינות על הצלתה את מפקדה בזמן מלחמה סיפור שלא היה ולא ניברא! ובכן גם הפעם קשה להאמין שרק עכשיו נודע לה על הגידול בראש ! ומיד לצאת לשטח לחפש את החיילים במחסומים מלווה בצלמים לא מריח טוב שוב עדנה מחפשת תצומת לב במה ורחמים! סער כקצין בצבא הגנה לישראל ! איש מדינה למופת ! עלה עליה בגדול!!!!!!!!!!!!פליז ! ושלח אותה לטפל בבעלה חולה הסרטן !
 

dila880

New member
עדנה

חוצפנית היא ודומיה ה ואישה רעה לחיילים ולצבא ! מעריכה את סער ושאף אחד לא יגיד אחרת !
 

רוננת 88

New member
כנראה שהשיחה בין אלירז לאיילה

תשנה את ההעמדות להדחה גם מצד איילה וגם מצד אלירז. אלירז לא יעמיד את איילה להדחה (אלא אם הוא כבר עשה זאת היום)
 

רותי167

Well-known member
רוננת,עניין ההדחה פחות חשוב,חשוב שהם ליבנו

והגיעו להבנות, זה יעשה טוב לשניהם .
 
אבל לאילה חשוב שאלירז לא ישים את השם שלה

את חושבת שהיא נהנת מהשיחה הזאת? היא הרי לא מפסיקה להגיד כמה היא שונאת אותו - אז מה השתנה פתאום?
 

bibaso

New member
מעכשיו היא לא תגיד את זה

הימור שלי - הפעם כשתדבר על זה עם סער (ולדעתי זה רק אם הוא ישאל - היא לא תיזום) היא לא תוציא את אלירז רע. מעניין עד כמה היא תהיה פתוחה עם סער בקשר לשיחה.
 
רוננת אפשר בבקשה פירוט קצר?

אמיך התחילה השיחה? למה בחרו מועמד אחד? תודה לא הייתי בבית.
 

רוננת 88

New member
דובשנית

הדיירים היו צריכים לתת היום שם אחד של דייר אותו הם מעמידים להדחה... אין לדיירים או לנו מושג למה ומה הולך לקרות. השיחה בין אלירז לאיילה היתה כל כך ארוכה ובטח מישהו יעלה אותה... ארוך מדי לפירוט.
 
ראיתי מהאמצע ותודה רבה .

מה קרה היא נצמדת יותר מידיי אליו, הוא התחיל בשיחה? הכי קטע שהוא חושב שאין בינייהם מזמוזים לפי מה שאמר לה לתת לו נשיקה במטבח.
 
למעלה