הבלוג של דנה בלום

KerenWelling

New member
מה פתאום.

זה נמכר לחברה המכוערת של עלמה ההורדה במשקל! תעזבי את ניציפוּש!

hadary007

New member
מה זה השאלות האלה..?!

תגידו מה אתם בסדר..?! מה אתם שולחים שאלות מפגרות כמו: "אתמול יצאתי עם אורי לסרט.זה אומר שאני בהריון?! נו, באמת..!!!!

את לא עוקבת אחריי הסידרה הא?

אודי צחק על השאלה הזאת עם עלמה ! נראה לי לקחת רציני את הפורום זו לא באמת דנה בלום את יודעת....

ayala 13

New member
רק רציתי לדעת אם אני אהיה בהריון...

סתם תירגע..זה היה בסדרה...זה הכל

דנה היקרה!

אתמול שמתי דאודורנט בצבע כתום, זה אומר שהכינים שלי יהיו כתומות?! [אוי ואבוי מאיפה הפלצתי את זההההה]

dream האחת

New member
../images/Emo153.gifלדנה הנשמה..

תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב את... מה נסגר עם השיער תצבעי , תעשי שורשים... תעזבי את כפיר הוא לא אוהב אותך ולא אהב אותך אף פעם , כולם רק רוצים לשכב איתך.. די...דנה מספיק עם השטיויות שלך ותתחילי לקחת את עצמך בידיים... וכולם יודעים שלא את כותבת את התגובות..אלא אודי המתוק והמסכן.. אז אודי אם אתה קורא אז תקשיב לי ותיהייה עם עלמה...היא אוהבת אותך... בתקווה שמישהו יענה לי... רננה בואי נלך לשופינג ביחד... ודנה את תבואי איתי למסיבה...

kusit07

New member
לדנה המתוקה!

תגידי דנה קרה לך פעם שנשכת את הלשון כשדיברת? כאילו זה מה זה פאדיחות אני לא יודעת מה לעשות במצב כזה כאילו שיואו תעני לי!

RaZiK4

New member
לדנה ולחלק השחקנים

אתמול נפל עלי מרשמלו מה לעשות

kusit07

New member
לכפירוש

לא נורא תאכל ביצים עם קליפה חחחח יעבור הדיכאון..... חחח סתם מאמי... אל תדאג בסוף יסתדר!

gokussj2

New member
הנה משהו יותר מעניין מהבלוג המעפן

דרכתי היום בחרא של אלבטרוס

spukipuki

New member
../images/Emo9.gifשאלה!

אם מישהו יתן לי בוקס או שאני אתקל עם הראש בקיר, המוח שלי יצא מהצד השני? (אוי ואבוי, מזה השאלה הדפוקה הזו
)

KeReN 0R

New member
לדנה היקרה!

את יכולה לבקש מהעוזר האישי שלך אודי שיעשה לי ילד
או שבעצם לא דנה כותבת פה... אלא העוזר האישי שלה-אודי... {פאדיחות!!} אודי תעשה לי ילד
הנה אמרתי את זה!!!!!!! אתה מסכים

yam dooharty

New member
דאננה תעזרי לי! את חייבת!

את לא יודעת מה עובר עליי! אני בצרות צררורות.. אניח וחבר שלי דניאל הלכנו לים. דניאלי מרח לי קרם שיזוף על האוזן ואני מפחדת שנדבקתי ממנו במחלת מין! יש לי הפרשות מגעילות מהאוזן.. בבקשה אני לא יודעת למי לפנות! יכול להיות שאני לא אוכל להביא ילדים לעולם?

לדנה היקרה

צמחו לי שערות נורא ארוכות באף. לפני מספר ימים גילחתי אותן ומאז גודלים לי קוצים. מה לעשות!?!?!

dandara

New member
דנה...

אני חולה לשחר על התחת את יכולה להגיד לו את זההה??

למעלה