דנה האם כדאי לי גם לדרוש מאנשים להוריד נעליים בכניסה לבית? מה זה עוזר?
Y yoooni New member 27/5/05 #9 דנה האם כדאי לי גם לדרוש מאנשים להוריד נעליים בכניסה לבית? מה זה עוזר?
ד דנה בלום בעמ New member 27/5/05 #22 תשובה ליוני רק אם אתה משוכנע שיש להם ריח טוב מהרגליים / גרביים.
נ נסיכה פראית1 New member 27/5/05 #11 ../images/Emo99.gif לדנדוש../images/Emo99.gif לדנדוש אני חולה עליך ונאני חולה עליך יש לי שאלה עליך אולי תשכבי איתי ואז נתחתן
../images/Emo99.gif לדנדוש../images/Emo99.gif לדנדוש אני חולה עליך ונאני חולה עליך יש לי שאלה עליך אולי תשכבי איתי ואז נתחתן
S SofyTofy New member 27/5/05 #12 ואם כבר בלוג - נצל"ש!../images/Emo103.gif בלוג בע"מ, פרק 57 http://www.tapuz.co.il/hot3/viewEntry.asp?folderName=telenovela3&EntryId=376772
ואם כבר בלוג - נצל"ש!../images/Emo103.gif בלוג בע"מ, פרק 57 http://www.tapuz.co.il/hot3/viewEntry.asp?folderName=telenovela3&EntryId=376772
K KiShKooSh New member 27/5/05 #13 טוב נגיד שזה דייליאי אבל לא נורא../images/Emo3.gif מה עם הבלוג לל"ג בעומר
S SofyTofy New member 27/5/05 #18 חחח שכחתי מזה../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif טוב, לא יקרה אולי בשבועות
K KiShKooSh New member 28/5/05 #34 מה יש לכתוב בלוג בשבועות../images/Emo35.gif איך עשית יום המים עם עלמה וכפיר
א אביב זערור New member 27/5/05 #15 היי דנה יש לי שאלה חשובה מאוד חבר שלי עזב אותי מה כדאי לעשות תייעצי לי
R RIVKA 100 New member 27/5/05 #16 ../images/Emo24.gifלדנה בלום!../images/Emo68.gif די תעזבי את טליה ורננה ותחשבי על עצמך ותבני לעצמך חיים טובים יותר אוהבים אותך............ מה יקרה עם דנה בסוף?? עינבר!! יעל בר זוהר כי שלמות זה לא מילה גסה!
../images/Emo24.gifלדנה בלום!../images/Emo68.gif די תעזבי את טליה ורננה ותחשבי על עצמך ותבני לעצמך חיים טובים יותר אוהבים אותך............ מה יקרה עם דנה בסוף?? עינבר!! יעל בר זוהר כי שלמות זה לא מילה גסה!
ד דנה בלום בעמ New member 27/5/05 #25 רבקה היקרה שלום רב א. אני כאן לייעוץ ולא להטפה על חיי כך שכל נושא טליה... רננה וכדומה ממש לא מעניין אותי או משחק כאן תפקיד. ב. יעל בר זוהר? פחחחחחחחחח. אני פי אלף יותר שווה.
רבקה היקרה שלום רב א. אני כאן לייעוץ ולא להטפה על חיי כך שכל נושא טליה... רננה וכדומה ממש לא מעניין אותי או משחק כאן תפקיד. ב. יעל בר זוהר? פחחחחחחחחח. אני פי אלף יותר שווה.
S SofyTofy New member 27/5/05 #26 לדנה בלום../images/Emo103.gif אתמול נפלתי במדרגות (באמת נפלתי במדרגות ) ועכשיו יש לי סימן כחול. האם זה הורס את סיכויי להיות דוגמנית על מצליחה ומלכת הטלנובלות הבאה של ישראל?
לדנה בלום../images/Emo103.gif אתמול נפלתי במדרגות (באמת נפלתי במדרגות ) ועכשיו יש לי סימן כחול. האם זה הורס את סיכויי להיות דוגמנית על מצליחה ומלכת הטלנובלות הבאה של ישראל?
ט טליה בורשטיין בעמ New member 28/5/05 #39 זה רק מוסיף כי עכשיו תראי כמו קדושה מעונה, כמו פרי אסור ובוסר, כמו נעל בחצי מחיר בדירה של דנה. רק על זה כותבים טלנובלות יקירתי.
זה רק מוסיף כי עכשיו תראי כמו קדושה מעונה, כמו פרי אסור ובוסר, כמו נעל בחצי מחיר בדירה של דנה. רק על זה כותבים טלנובלות יקירתי.
M Mrs Love New member 28/5/05 #42 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif
I IkMfNiY New member 27/5/05 #30 יש לי סקופ רציני!!! לא דנה בלום כותבת את התשובות! היא שכרה עוזר אישי שבין השאר גם כותב את התשובות! יעל
יש לי סקופ רציני!!! לא דנה בלום כותבת את התשובות! היא שכרה עוזר אישי שבין השאר גם כותב את התשובות! יעל