מה???? מי אמר לך???
ש שניצלונה New member 28/5/05 #48 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בלונדינית מצויה!!
ג גלושש New member 28/5/05 #53 אתם חורשים על הבדיחות האלה "שיו שאאארית ראית שהעיפו את אוולין מהדוגמניות?" בטי בתגובה:"נראה לך שהיא רואה? זה בלי תירגום" או שזה היה הפוך
אתם חורשים על הבדיחות האלה "שיו שאאארית ראית שהעיפו את אוולין מהדוגמניות?" בטי בתגובה:"נראה לך שהיא רואה? זה בלי תירגום" או שזה היה הפוך
L LadyVampire New member 28/5/05 #36 לדנה ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif צמח לי חצ'קון על האף. האם זה אומר שיצמח לי עוד אף אחד
S spukipuki New member 28/5/05 #47 יש לי שאלה ../images/Emo70.gif יש מישהו שאני אוהבת או מחבבת איך שלא תקראו לזה, ולא נראה לי שהוא ממש שם עלי, כאילו אנחנו מדברים וצוחקים ביחד כמו ידידים וזה, אבל אני רוצה שניהיה יותר מזה ואני מיואשת, מה אני יכולה לעשות?
יש לי שאלה ../images/Emo70.gif יש מישהו שאני אוהבת או מחבבת איך שלא תקראו לזה, ולא נראה לי שהוא ממש שם עלי, כאילו אנחנו מדברים וצוחקים ביחד כמו ידידים וזה, אבל אני רוצה שניהיה יותר מזה ואני מיואשת, מה אני יכולה לעשות?
K kusit07 New member 28/5/05 #50 לדנה ולטליה מי כותב את התגובות? אודי החברה המכוערת של עלמה? או ניצה שצריכה להוריד 30 קילו? נו באמת?