אנשים ! ../images/Emo2.gif
חחח אני פשוט לא יודע איך לאכול את הפורום הזה..
מיליון הודעות ומיליון יוזרים... קיצר רציתי להגיב על הקטע של ההשוואה ללינקין... בהודעה חדשה ככה דרך אגב כדי שאני לא אבלע בשרשור הענק
קודם כל לא יפה למי שיורד עליהם !!
אני אוהב גם את לינקין ולדעתי הם אחלה להקה ועושים מוזיקה מדהימה (בכלל הסגנון מוזיקה שלהם היא דיי יחודית... הם פיתחו תת-ז'אנר בניו-מטאל). לגבי ההשוואה ללינקין, הדבר די נכון - ההגדרה של אוונסנס היא להקה של מטאל גותי, וזה באמת מה שהם עשו באלבומים שלפני... אבל כשאומרים שהם דומים ללינקין פארק בעצם עושים השוואה ל-Fallen. אני לא יודע מה איתכם, אבל אם תשוו את Fallen לשירים מאלבומים קודמים, אתם תקלטו את ההבדל... Fallen די הושפע מלינקין והייתי אומר שדי ירד מהדרך של המטאל הגותי... חסר שם הצד הגותי של אוונסנס, זה לא כמו שהיה לפני. אם תשימו לב הם גם התחילו ב-Fallen עם הקטע של הסימפלורים, כמו שיש בפתיחה של My Last Breath ואחרי הפזמון ב-Taking Over Me. אז הייתי אומר ש-Fallen די מושפע מלינקין... אבל הלהקה עצמה, אוונסנס, לא בכיוון. ההשפעה הייתה על האלבום אם כבר משווים. אני ראיתי בשירשור כל מיני הודעות - "אוונסנס זה לא רוק" , "לא תשמעו את אמי לי צורחת כמו צ'סטר" וכל מיני כאלה.... אז נכון, אוונסנס זה לא רוק, זה מטאל, ובטח שלא נשמע את אמי לי צורחת כמו צ'סטר כי היא לא מגיעה לכאלה רמות ווקליות, בכלל, היא בת וזה ברור שהיא לא תישמע כמו צ'סטר...
ובגדול, יחסית לבת, אי אפשר לומר שאמי לי לא קורעת לעצמה את המיתרים... היא כן צועקת.
שבת שלום לכולם וסחתיין על ההצפות !!!