דיון

אני אוהבת את שניהם!../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif

אני יותר אוהבת את לינקין אבל אל תהרגו אותי!
לדעתי יש להם קצת דימיון אבל יותר שוני! ושניהם מעוליםםםםםם!! אין מה לדבררררר

Torn

New member
אהמ....../images/Emo11.gif

לדעתי אין בכלל מקום להשוואה בין שתי הלהקות, לינקין פארק עושים ניו מאטל, אוונסנס עושים מטאל גותי... הסיבה שאנשים חושבים שיש דימיון בין שתי הלהקות זה רק בגלל BMTL וגם זה רק בגלל פול, אם תשמעו את הגירסה הנקיה של השיר בלי פול, אז בכלל לא תראו את הדמיון לסיגנון של לינקין פארק.

Aragollum

New member
אני לא אוהב את הגרסה בלי פול...

היא משעממת מדי בשבילי...

escaping

New member
בדיוק מה שניסיתי להגיד(:)

ואני חוזרת על השאלה... איפה אני יכולה להשיג את הגירסה בלי פול? בקאזה? משם השגתי המון מהשירים שלהם שלא היו באלבומים. לפחות לא שידוע לי שהיו. השגתי משם את השירים של אוריג'ין וחוץ מזה עוד די הרבה שירים שחלקם נראה לי גרסאות דמו.

shiBBy girl

New member
כנסו

גם אני בתור מעריצה שרופה של שתי הלהקות חושבת שלינקין זה פשוט רוק ! ותמיד אומרים שאוונסנס זה רוק וזה לא.... זה סגנון גות'י לא תמצאו את איימי צורחת בשירים כמו צ'סטר כי זה לא הסגנון אבל אנלא משווה כי כל אחת להקה מעולה לסגנון שלה!!

Darrens Girl

New member
הורדה של BMTL בלי פול, לינק:

http://freespace.virgin.net/evsongs.41740/Evanescence_-_Bring_Me_to_Life_V.2_(Demos_2001-2002).zip

DreaM viSion

New member
אאאאאאאאא...

שתי להקות ממוסחרות,מה שלא תורם...=/ זה כל הדימיון. לא אוהבת את לינקין פארק,יש שירים נחמדים פה ושם,אבל...השיחזור של החומר כבר ממש מתחיל לעצבן..מה שקרה אחרי האלבום הראשון-יצא אלבום של רמיקסים(אם אני לא טועה). בלה...אבל טוב נו,על טעם ועל ריח.

4667

New member
קול מי סטופיד, אבל מה ההבדל בין

ניו לגות'יק מטאל ? אני פשוט לא יודע... כאילו מבחינת סגנון וכו' ... ?

patito ƒeo

New member
ניו מטאל זה קקי. ../images/Emo107.gif

גות'יק זה משהו טווווווווב.
(ואל תגידו שאני לא חכמה
) זה..זה.. נו.. חייבת לעוף...

Hurakano

New member
אנשים ! ../images/Emo2.gif

חחח אני פשוט לא יודע איך לאכול את הפורום הזה..
מיליון הודעות ומיליון יוזרים... קיצר רציתי להגיב על הקטע של ההשוואה ללינקין... בהודעה חדשה ככה דרך אגב כדי שאני לא אבלע בשרשור הענק
קודם כל לא יפה למי שיורד עליהם !!
אני אוהב גם את לינקין ולדעתי הם אחלה להקה ועושים מוזיקה מדהימה (בכלל הסגנון מוזיקה שלהם היא דיי יחודית... הם פיתחו תת-ז'אנר בניו-מטאל). לגבי ההשוואה ללינקין, הדבר די נכון - ההגדרה של אוונסנס היא להקה של מטאל גותי, וזה באמת מה שהם עשו באלבומים שלפני... אבל כשאומרים שהם דומים ללינקין פארק בעצם עושים השוואה ל-Fallen. אני לא יודע מה איתכם, אבל אם תשוו את Fallen לשירים מאלבומים קודמים, אתם תקלטו את ההבדל... Fallen די הושפע מלינקין והייתי אומר שדי ירד מהדרך של המטאל הגותי... חסר שם הצד הגותי של אוונסנס, זה לא כמו שהיה לפני. אם תשימו לב הם גם התחילו ב-Fallen עם הקטע של הסימפלורים, כמו שיש בפתיחה של My Last Breath ואחרי הפזמון ב-Taking Over Me. אז הייתי אומר ש-Fallen די מושפע מלינקין... אבל הלהקה עצמה, אוונסנס, לא בכיוון. ההשפעה הייתה על האלבום אם כבר משווים. אני ראיתי בשירשור כל מיני הודעות - "אוונסנס זה לא רוק" , "לא תשמעו את אמי לי צורחת כמו צ'סטר" וכל מיני כאלה.... אז נכון, אוונסנס זה לא רוק, זה מטאל, ובטח שלא נשמע את אמי לי צורחת כמו צ'סטר כי היא לא מגיעה לכאלה רמות ווקליות, בכלל, היא בת וזה ברור שהיא לא תישמע כמו צ'סטר...
ובגדול, יחסית לבת, אי אפשר לומר שאמי לי לא קורעת לעצמה את המיתרים... היא כן צועקת.
שבת שלום לכולם וסחתיין על ההצפות !!!

shiBBy girl

New member
חח הציטוטים ממני

והתכוונתי שאיימי כיאלו לא תצעק כמו צ'סטר לא בגלל שהיא בת כאילו אין בשירים שלהם קטעים של צעקות כמו של לינקין ויש הבדל גדול בין מטאורה לפולן. בעצם לינקין- זה רוק כבד (לפעמים) ואונסנס- זה מטאל גות'י! ז-ה-ו

Torn

New member
בשביל הסדר בפורום אני אשרשר לך

מצטער, אבל יש כבר טופיק פתוח באותו נושא... תאמין לי לפתוח טופיק חדש סתם יצור בילבול בפורום.

newKiticat

New member
השוואה מטופשת לחלוטיין

כלומר. אין בסיס להשוואה. הם שייכים לז'אנרים שונים של מוסיקה. הסגנון שונה. המילים שונות. התוכן שונה והמלודיה שונה. אני אוהבת את לינקין בזכות מי שהם ואת אוונסנס בזכות מי שהם. אבל אין בינהם קשר.

*superstar*

New member
השוואה??../images/Emo12.gif

אין שום קשר בין שתי הלהקות... כן שתיהן טובות אבל זה לא אותו בגנון בכלל... ככה שאין מקום להשוואות! *דיד*

Nina Myers

New member
למה להתחיל להתווכח על זה בכלל?

לינקין פארק עושים מוזיקה טובה, אוונסנס עושים מוזיקה טובה. זהו. נקודה.

למעלה