דיון

Prue 4 u

New member
יש ביניהם השוואות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo78.gif

מסיבה לא ידוע לי-יש בינהם השוואות

גם בעייני אין דימיון..... אני לא אגיד מה אני חושבת ל לינקין פארק אבל בואו נגיד ככה:הם לא מגיעים לקרסוליים של אוונסנס שלנו!

ארגוווווווווו!!!!!!

עזבתב גללי את הפורום???? למה עשית את זה??? אתה יודע שלא רציתי שתלך! קצת כעסתי על מה שכתבת עלי אבל....... אוף זה לא לכאן! הוספתי אוונסנס אבל זה כנראה לא הוסיף.....לא יודעת מה קרה

Aragollum

New member
לא! לא בגללך!

למה את חושבת ככה? עזבתי בגלל לילי, נועה ויוסי (אל תנסו להבין).

כולם מאשימים אותי ../images/Emo10.gif

בכולא ופן השיר שכתבת עלי ועל....אהמממ טיפה העליב אותי

escaping

New member
בתור אחת שאוהבת את שתי הלהקות-

הסגנון של שתי הלהקות פשוט קצת דומה. זה ברור שאי אפשר להשוות ביניהם כי זה פשוט לא אותו הדבר. כל אחת מהלהקות טובה בדרך שלה. אני מבינה אנשים שמשווים בין הלהקות כי השיר הראשון- BMTL די מזכיר את לינקין (לפחות לי אישית בפעם הראשונה ששמעתי השיר הזכיר את לינקין). אבל אחרי שמקשיבים לשני האלבומים האחרונים של הלהקות מבינים שהם שונות אחת מהשנייה. אהמ..P: אוף... למה היום אני נשמעת רצינית? אני צריכה לישון קצת ואז אולי אני אחזור לעצמי... *בוהה בשעון בודקת עוד כמה זמן יש עד עשר בלילה* טוב. אני מוותרת. *פוזלת לכיוון המטבח* במחשבה שנייה, אני הולכת להכין לי קפה יפה.

GaLgOl

New member
אני לא אוהבת את לינקין פארק

לדעתי הפ התדרדרו אחרי הדיסר הראשון.... הייי יולי סוף סוף יש פה מישהו שמכיר את דה קולינג :)

תהני מהקפה../images/Emo9.gif

אני לא חושבת שיש להם סגנון דומה ואני פשוט לא מבינה ת'השוואות מה bring me to life מזכיר בשירים אחרים שלהם? כלום פשוט כלום

escaping

New member
תודה../images/Emo9.gif

בפעם הראשונה שמעתי רק את הברידג' בשיר ואת הגיטרות לפני ואחרי (עד סוף השיר) ומישום מה זה מאוד הזכיר לי את לינקין. בפעם השנייה שהקשבתי לשיר כבר הבנתי שהם ולינקין זה בכלל לא אותו דבר:) מצטערת אם בהודעה הקודמת היה קשה להבין מה שניסיתי להסביר.. הייתי די מבולבלת ועייפה. הקפה החזיר אותי לחיים! D:

escaping

New member
חבל שזה לא בריא כל כך...P:

אבל כן... העיקר שנהניתי(:) אני שותה יותר מידי קפה למען האמת לפעמים... בבוקר... אחרי צהריים. בצהריים... בערב... אבל נראה לי שאני צריכה להפסיק עם הקפה של הבוקר. בין השיעור הראשון לשני אין לנו הפסקה ואני מה זה חייבת לשירותים. פאדיחה לבקש מהמורה כל פעם לצאת(:) היא בטח חושבת שיש לי בעייה בריאותית...

חחחחחחח!!!!

גם אני הייתי יוצאת לשירותיים יותר מדי(פעם-עכשיו כבר למדתי להתאפק חחח) המורות כול הזמן לא נתנו לי לצאת וזה היה נוראאאאא רוב ההפסקותה ייתי הולכת לשירותיים ........ואנשים חשבו שאני כול החיים במחזור חחחח קטעים

למעלה