גם לי יש שאלה...

לא לפגוש כי יש לבחור שגיאות כתיב?

חצי מהמילים שלי פה הן שגיאות כתיב. אם מישהו יעלה בדעתו שאני לוקה ביכולות הוורבליות שלי...ראבק, זו שטות גמורה. בשיחת טלפון ראשונית, אפשר לקפוץ מנושא לנושא, לפחות בתחילת השיחה, כן יש בזה מידה של התרגשות. ואת יודעת מה ,זה עדיף לי על פניי כל מיומניי הדייטים הוירטואלים, שיודעים להגיד את המילה הנכונה ולכתוב את האות הנכונה, בדרך הנכונה. אם גם לאחר מכן, ממשיך הקושי התקשורתי, אכן יש בעייה. אבל בחייאת, תרגיעו עם החיפוש הקטנוני הזה...ותאמיני לי בתור איש חינוך, כשאני שומעת עשר שקל, עור הטוף שלי יכול להתפוצץ...וגם זה, יקירה, ניתן לקידום...

נימשון

New member
אני לא אפסול על זה

אני אחלק את תשובתי לשני חלקים,
שגיאות כתיב- במדיה הזאת קל הרבה יותר לשגות מאחר וכותבים מהר ולא תמיד עושים הגהה לפני שלוחצים על סנד. בנוסף יש לקויי למידה שלא באים ומצהירים על כך מראש כך ששגיאות כתיב לא תמיד מראות על אינטיליגנציה נמוכה.
בעיות התבטאות זה מושג רחב מידי ואני לא לגמרי מצליחה לרדת לסוף דעתך. אם הכוונה היא לכך שהאדם מתנסח בכבדות אז אולי זה כי קשה לו יותר לזרום במחשב ויתכן כי בשיחה 1:1 יהיה לו קל יותר. אם הכוונה היא לכך שהבחור פשוט לא יודע להתנסח אז פה זה כבר כנראה משהו שלא ישתנה ואני מודה כי גם לי זה היה מפריע אך הייתי מנסה לדבר איתו בטלפון לפני קבלת החלטה סופית.

נימשון

New member
אפרורו טעויות, שגיאות ופדיחות

דיברתי לפני כמה דקות עם איזה גברבר נחמד במסנג'ר של אחד האתרים וכשהוא ביקש את הטלפון שלי לקח לי שלוש פעמים עד שהקלדתי נכון את המס'
שילוב של עייפות, התרגשות, בילבול ומוסחות דעת טבעית שלי

נימשון

New member
אופס ../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif

זה היה אמור להיות משורשר לנושא השגיאות ולא כעץ בפני עצמו ועוד פעמיים

קצת בעייתי

מאוד מפריע לי בעין ויש דברים שאני לא אסתדר איתם אבל היו פעמים שכבר שאלתי בעדינות האם יש להם דיסלקציה ולרוב צדקתי בהצלחה

sunshine2004

New member
../images/Emo127.gif אני לא פסלתי...

וזה התפתח למערכת יחסים של שנה... ומאוד יכול להיות שהוא דיסלקט, למרות שלא שאלתי אותו... בן אדם לא נמדד בשגיאות כתיב שלו או בכמה שנים הוא למד בבית הספר... אלא באופי שלו ובנתינה שלו בקשר...

passioneta

New member
(I am new here)

For me it's even easier - if they can't handle my English I do not think we have too much in common. I am not a snob - it is just a matter of finding someone from a similar background and with a similar education level and interests...

ת י א ה

New member
שגיאות כתיב

יותר גרועות מנמוך, שעיר, קמצן, שחצן ומכוער (אם כבר דיברנו על פסילות). לאחרונה פנו אלי כמה שכתבו "השמח לפגוש אותך". איבדתי את ההכרה לכמה שעות מרוב הציפיה למפגש.

תלוי

אם התבטאויות כן ראויות ויש פה ושם שגיאות לא נוראיות אני ממש לא אייחס חשיבות אבל אם גם הדיבור לקוי זה מעיד על אופי מבחינתי, על חוסר רמה וחוסר שאיפה להתקדם בחיים וחוסר אכפתיות, כי לא חשוב באיזה בית גדלת, בגילאים שלנו אתה כבר אמור לדעת שאתה הולך הביתה ולא הבית, ושאתה לא מריק ושההוא לא ביעט בך... אז זה תלוי באיזה רמה של שגיאות בע"פ מדובר לגבי שגיאות כתיב , יש לי חבר או שניים שאין להם טיפת בעייתיות בע"פ, ולדבר איתם במסנג'ר זו פשוט חוויה מרמת שגיאות הכתיב הבלתי אפשרית... נוכחתי לדעת שמעבר לאינטלגנציה זה גם סוג של כשרון...

למעלה