גם לי יש שאלה...

נימשון

New member
עצוב כה שזה נכון

לאנשים נוח מאוד לנצל את חוסר הידע שיש לאחרים בלקויות למידה כאלה ואחרות ובאופן בהן הן באות לידי ביטוי ולכן כל אחד ממהר להצהיר על עצמו כדיסלקט.

גלית35

New member
אני לא היתי שוללת-וגם לא כל כך../images/Emo20.gif

מהר היתי שואלת אם הוא דיסלקט,וגם אם בפון הוא היה קופץ מנושא לנושא זה מאוד יכול להיות שהוא מתרגש-כן גם זה קורה.... מה שכן יכול לצרום לי באוזן או בכתב זה אלו עם הסגנון של "הלכתי הבית" זה גומר אותי- נשמע לי ערסי חבלזי.

MaYcHuK

New member
גליתוש אגב אני לא פסלתי למרות

שבפון כבר הייתי בטוחה שזה לא אבל הבטחתי פגישה ודחיתי כ"כ הרבה פעמים בגלל העבודה ות"א ולכן נפגשתי בפגישה גיליתי שלא טעיתי חשובה לי שפה נקייה לא שפה ערסית כי אני לא כזו

מסכימה במיוחד בחלק הערסי...יש גם

את החלק הארסי שנחשפנו לו בחלק מהתגובות שם למעלה

MaYcHuK

New member
הגרה אני מתנצלת שנשמע ארסי

לא התכוונתי לזה ככה לפעמים אני צוחקת ולא מבינים אותי אז סליחה אם פגעתי אני לא ארסית תשאלי פה את כולם אני חמודית ווקשעעעעע תיסלחי לי < מאיצוק רצינית>

MaYcHuK

New member
הגרה אני מתנצלת שנשמע ארסי

לא התכוונתי לזה ככה לפעמים אני צוחקת ולא מבינים אותי אז סליחה אם פגעתי אני לא ארסית תשאלי פה את כולם אני חמודית ווקשעעעעע תיסלחי לי < מאיצוק רצינית>

../images/Emo10.gifאני יודעת שאת חמודית ושלפעמים ..

זה מגרד וחייבים להוציא איזה פאנץ אבל זה לא שקסי כשזה עלי

MaYcHuK

New member
לא התכוונתי אני מתנצלת

מה גם שאני עדיין בטוחה שעשית זאת בכוונה! לשם העניין בקיצור אם כן ואם לא אני מתנצלת מעומק נשמתי זו לא הייתה כוונתי

shona gone

New member
דרכת עליה.

תקעת לה סכין בגב וסובבת. זרית מלח, פלפל ועלי דפנה על הפצעים. לדברים כאלו אין מחילה. פשוט בושה.

סקאוט

New member
מה הקשר?

אולי הבנאדם מתרגש בשיחה איתך שכך קורה לו? אני מכיר עלמת חן מאוד חמודה שחופשי יוצאים לה שגיאות כתיב לא באופן קבוע אמנם אך בהחלט שמתי לב לכך קורה לכולנו וזה לא עניין גדול לדעתי.

ק י ק ה

New member
../images/Emo124.gif הלללווו

צטערת להפריע, אבל אני דיסלקטית כותבת עם שגיאות לא מצליחה לקרוא משפטים בלי להפוך אותיות. אבל... מחוננת (כילדה - עבר כנראה). מנהלת תחום מחשוב והדרכה במקום עבודתי, מדריכה מצטיינת כבר 4 שנים רצופות. כמו שהצהרתי כאן מס' פעמים אני לא כותבת דגולה, אבל בואי נראה אותך פנים מול פנים..
לא מרגישה / חושבת שהדיסלקציה שלי עושה אותי מפגרת.

MaYcHuK

New member
ועע את מי הזמנת לדו קרב?

מאיצוק - בורחת להתחבא מאחורי הסינר של אמא

ק י ק ה

New member
כשהתחלתי לכתוב ת'תגובה

היו רק 4 הודעות מתחת... 1/2 שעה לקח לי לכתוב (דיסלקטית מהלשות) סתם בצחוק, אני לא אוהבת ללכת מכות, תנו לי צ'אנס....

אויש

לא עושה לי טוב שגיאות כתיב,אבל בגלל שיצא לי להכיר בחורים דיסלקטיים מקסימים שמעבר לכתיבה לא מדוקדקת הם אנשים אינטיליגנטיים אז התגברתי על זה ואני מקבלת את שגיאותיהם בהבנה ובסובלנות. מה שכן,שגיאות כגון:יבוא במקום אבוא ועל אותו משקל די מצמררות אותי,לעומת השגיאות של שלוש ושלושה-את אלה יש להרבה מאד גברים וזה,נו,שיהיה,די נסלח...

למעלה