גם לי יש שאלה...

כייף לי

New member
../images/Emo41.gifגם לי יש שאלה...

הכרתם בחור באחד מאתרי ההיכרויות, מצאתם חן האחד בעיני השניה, ועברתם לשוחח במסנג'ר. במסנג'ר, גילית שהבחור יש לו בעיות התבטאות ואף שגיאות כתיב. הכיצד תגיבו? האם תתעלמו ותמשיכו עד לפגישה, האם תשאלו פשר העניין? אשמח לדעת מה חושבים כאן, השאלה מופנית הפוך גם לגברים .

אני מניחה שאני לא דוגמא ../images/Emo123.gif

אבל חותכת מיד, אני מאוד רגישה לזה....אבל שוב לא ממליצה, אפשר לפספס הרבה אני מניחה...
* קארמה - רגישות לכושר ביטוי *

MaYcHuK

New member
מה נראה לך מותק שהוא רושם בשגיאות

כדי להרשים אותך?

MaYcHuK

New member
אגב מבררים אם זה קבוע או זמני

לא עם זה קבוע או זמני...

MaYcHuK

New member
חח מניוקית!

חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח את דפוקה את במקרה הזה אני גם מאירה את תשומת הלב שלה וגם מעירה לה על שגיאת הכתיב בקטנה

MaYcHuK

New member
אני לא קטנונית

דיברנו על הנושא וחשבתי שצריך לתקן לא ניסיתי להשפיל אותה חלילה או להעליב או להיות קטנונית זה פשוט בא מצחיק קצת בהקשר לתחילת השרשור אגב נדמה לי שעשתה זאת בכוונה - חכמה הבחורה

MaYcHuK

New member
קשה לי עם זה

קשה לי עם שגיאות כתיב קשה לי עם חוסר יכולת להתבטא כמו שצריך אתן דוגמא הכרתי מישהו באתר הכרויות עברנו למסן הכול היה סבבה חוץ מטעות כתיב אחת ניסיתי לתת לזה צאנס עברנו לפון ואז גיליתי שהבחור לא יודע לדבר.... הוא קופץ מנושא לנושא, לא יודע להתבטא , מדבר כמו ילד קטן ובנוסף גם לא נראה לטעמי חתכתי! מה שאומר שהייתי צריכה לפעול ע"פ האינסטינקטים שלי שעוד בהתחלה הבטן זמזמה לי "מאיצוק הוא לא בשבילך" אגב כשרושמים לי בטעות כתיב אני מתקנת באופן עקיפי כלומר רושמת את אותה המילה בתגובה שלי רק שהפעם היא רשומה נכון

בדיוק מה שאני חשבתי!

לי יש דיסלקציה, והמון שגיאות כתיב, אני קופצת מנושא לנושא כי קשה לי להתרכז.אני לא יודעת שמאל ימין, וקשה לי מאוד עם זכר/נקבה. אבל זה לא אומר שאני פחות ממכם. ולמי שתהיה בעיה עם זה, בעיה שלו. אפילו להפך - אומרים שדיסלקטים הם הרבה יותר אינטלגנטים מאנשים "רגילים". זהו. אז אני מציעה פשוט לשאול. זה לא מעליב, כששואלים אותי אם אני כותבת עם שגיאות בכוונה אני עושה שב"ניצן" אישרו לי באופן מיוחד, שמותר לי, וזהו. לא עושים מזה סיפור גדול, אז זה לא סיפור גדול.

ד נ י ת3

New member
מסכימה איתך ב-110%!

בתואר הראשון למד איתי בחור שהיה דיסלקט, (לצלם ממנו סיכומים זה היה פשוט קטסטרופה - גם שגיאות כתיב, גם כתב מאוד קשה לקריאה). אבל מה... הבחור פשוט גאון! סיים את התואר הראשון בהצטיינות יתרה!, המשיך למסלול הישיר לדוקטורט - בקיצור - פשוט מבריק.

למעלה