איזה יום ארוך!!!!!!
קמתי 5 בבוקר התארגנתי וזה הלכתי לתחנת רכבת של 6 הכל סבבה הקיצר מגיעים לת"א אני מברר עם אנשים לאן אני יורד בשיל עזריאלי , המטומטמים אומרים לי מרכז , ירדתי בתל אביב מרכז והבנתי שהייתי אמור לרדת בשלום , לא משנה הלכתי קצת ברגל הגעתי לעזראילי ישבתי עם איזה אחת מתל אביב שלא הייתה סנובית מדי והואילה בטובה לבוא לפגוש אותי (רמז דק לגברת לי שבתאי!!!!
) השוקו שלהם טעים רצח , טוב סיימתי הלכתי לבית השריון מבחנים לא מהעולם הזה , חפיף נגמרו המבחנים אמרתי נסתובב קצת נראה מה יש בעיר שכולם מתלהבים ממנה ... האמת? גועל נפש , אנשים בלי סבלנות , חם , צפוף , הכבישים בלתי נסבלים , לא נהנתי בגרוש..... 2 נקודות חיוביות.......... בנות? פששש לא יודע מה אוכלים בתל אביב אבל הבנות שם סוף הדרך... אהבתי רצח , רק צריכים לעשות קורס קצר בנימוסים , כמה פרחות שלועסות מסטיק כמו פרה אלוהים ישמור הייתי בטוח שאני בחווה.... דבר שני מחירים - כמה שכולם אמרו יקר יקר , הייתי בשנקין ודיזנגוף סנטר , המחירים טיפה יותר זולים מאותם חנויות בב"ש... (יענו נעלים של כן ולא שעולים בב"ש 250 עולים בשנקיין 190) זהו , היה יום מעייף ועכשיו אחרי שהבנתי שאם מגיעים ברכבת זה לא כל כך נורא אין לי בעיה לבוא שוב לת"א אז תארגנו מפגש