ג'ימס.....

LillipooT

New member
ברררר ../images/Emo7.gif ../images/Emo60.gif

למה למה למה למה למה היא עשתה את זה

Dawson girl

New member
../images/Emo10.gif

אני לא מאמינה שהם נפרדו!! הם לא יכולים להפרד!! נראה לי שזה יותר גרוע מאשר פרידה של ליז ומקס
מייקל המסכן..

כי היא טיפשה!

מי עוזב את מייקל!??!? כמה טיפשה צריך להיות בשביל לעשות דבר שכזה? לא חשוב, עכשיו הוא פנוי בשבילי

Dawson girl

New member
../images/Emo2.gif מה זה, פור קריינג אאוט לאוד?!

אני אגיד מה שאמרתי אתמול לאלה: הוא נראה כמו שיכור בטלן מניוקאסל!!!!! פיכס. ופעם הוא היה חתיך
מה קרה לו? זה מה שהנישואים עושים לבנאזם, או הנישואים לקרפדה??

SummerSpirit

New member
תגידו לי שהוא לא חתיך!!!

אבל פה זה לא ג'יימסי.. פה יש כוסון אחר! תראו איזה עינייים מהממות יש לו! בכל אופן, ראיתי היום מישהו בבי"ס שלי והוא הזכיר לי אותו.

SummerSpirit

New member
תמונה מיוחדת לצופי ../images/Emo41.gif שיקגו הופ |*

נכון שג'יימס דומה פה לגרפרי גייגר? הרופא הזה ששר.

ה-ל-ו../images/Emo70.gif

זו לא התספורת!! המצח שלו ככה!!! תמיד היה ככה! ותמיד יהיה ככה!!

גל1234

New member
איזה יום ארוך!!!!!!

קמתי 5 בבוקר התארגנתי וזה הלכתי לתחנת רכבת של 6 הכל סבבה הקיצר מגיעים לת"א אני מברר עם אנשים לאן אני יורד בשיל עזריאלי , המטומטמים אומרים לי מרכז , ירדתי בתל אביב מרכז והבנתי שהייתי אמור לרדת בשלום , לא משנה הלכתי קצת ברגל הגעתי לעזראילי ישבתי עם איזה אחת מתל אביב שלא הייתה סנובית מדי והואילה בטובה לבוא לפגוש אותי (רמז דק לגברת לי שבתאי!!!!
) השוקו שלהם טעים רצח , טוב סיימתי הלכתי לבית השריון מבחנים לא מהעולם הזה , חפיף נגמרו המבחנים אמרתי נסתובב קצת נראה מה יש בעיר שכולם מתלהבים ממנה ... האמת? גועל נפש , אנשים בלי סבלנות , חם , צפוף , הכבישים בלתי נסבלים , לא נהנתי בגרוש..... 2 נקודות חיוביות.......... בנות? פששש לא יודע מה אוכלים בתל אביב אבל הבנות שם סוף הדרך... אהבתי רצח , רק צריכים לעשות קורס קצר בנימוסים , כמה פרחות שלועסות מסטיק כמו פרה אלוהים ישמור הייתי בטוח שאני בחווה.... דבר שני מחירים - כמה שכולם אמרו יקר יקר , הייתי בשנקין ודיזנגוף סנטר , המחירים טיפה יותר זולים מאותם חנויות בב"ש... (יענו נעלים של כן ולא שעולים בב"ש 250 עולים בשנקיין 190) זהו , היה יום מעייף ועכשיו אחרי שהבנתי שאם מגיעים ברכבת זה לא כל כך נורא אין לי בעיה לבוא שוב לת"א אז תארגנו מפגש

גל1234

New member
אהה ושכחתי תחלק הכי מצחיק

פגשתי ברכבת בחזרה לב"ש חבר שלי שהיה בתל השומר במבחנים לטיס , שאלתי אותו איך היה הוא עושה לי : "זהו החלטתי אני מתגייס לנ"מ(נגד מטוסים)" אני שואל אותו למה אחי? אז הוא עושה לי אם אני לא טס אף אחד לא טס..... אז הסבירו לי שזה מוכר ולא המצאה שלו אבל פעם ראשונה ששמעתי וזה היה מצחיק רצח!!!!!!!!!!!!!1

למעלה