אלבום השבוע

Alady insane

New member
אני חייבת להסכים כי אני אובססיבית..

life on mars? גורם לי לנמוס יותר מהר מחמאה על מחבת. אבל דווקא אלבום השבוע שלי היה באופן-מעלה-חיוך הסאונדטרק של Rocky Horror... אבל כולם עוברים תקופה כזאת לא? P: וגם שמעתי הרבה מפלסיבו- יש להם המון פוטנציאל וכמה שירים מצויינים.

mamassss

New member
אוי קלפטון

אצלי קלפטון כיכב ובגדול.. אני יכולה לשחוע אתlayla בלופים בלי הפסקה, כל פעם שנדמה לי שנמאס אני מוציאה את אריק מהמערכת- לוקח לי בדיוק 2 דקות להתגעגע ולהשים אותו שב. אז אצלי 2 קלפטונים- clapon chronicles the best of eric clapton the cream of clapon

השבוע הזה, השבוע הזה כולו זאפה!

לווא דווקא אלבום אחד.... הכי מושמע אצלי זה זאפה והאמהות שעושים את זה בשביל הכסף.... אפוסטרוף גם נוגן הרבה ...(הבעיה איתו שמאז שהכרתי אותו לידיד מסויים שלי הוא לא מפסיק לשמוע אותו ובגלל זה כבר ירד לי החשק
) היה גם ג'אז מגהנום בבית הזה ,סטודיו טאן ועוד כמה אלבומים שנשמעו פה אבל לא מספיק כדי להרחיב עליהם. גם קאברים שלו לשירים מוכרים שהעלו פה את המורל בקיצור סחטיין לי על הזאפה! השבוע גם גיליתי את אחד הדברים המעניינים ששמעתי (ואולי כי הוא חדש
) סטיב רייך-3 מעשיות, כבר כמה ימים שאני שומעת אותו ועדיין מעכלת! כשהייתי בכנרת איזה בחורצ'יק המליץ לי עליו (ותודה לך יאיר!) בקיצור מומלץ מאוד!

pasteran

New member
מאיה, זכית בכבוד בו זכו מעטים

ומעטים יותר הם אלו שבקשוהו היא גם שומעת מאגמה MDK - masterpiece of fashism

קוראים לזה three tales ../images/Emo6.gif

אבל לא חשוב... לפחות הוא העביר את הבשורה שמדובר במינימליזם ושאר בלונדיניות העולם לא יצטרכו לישבור את הראש בנושא!

Alife

New member
בייבי, האנדז אפ, בייבי.

ו'כך היא דהרה..' יא מנפצת סטיגמות מדופלמת, את מודל חיקוי.

pasteran

New member
LOL

דה מאסטרפיס אוף אינליש החליק על הלשון ואפילו אני לא שמתי לב לשגיאה הזו. ואת כן! דמעות של אושר. פשוט כך.

Rubycon

New member
dear jesteran

Maybe I should get a prize for inspiring the first sitcom over me cause you keep breaking your records, that's incredible man. Maybe you wanna set an appointment for a long-term contract?

Alife

New member
ר', לדעתי אתה נמצא במקום טוב.

תמיד יהיה משהו (להלן, אני, פסטרן או אקראי) שיגיב להודעות שלך, ישר כוח. אז ספר לי, צופה יקר, מה זה אומר?

meindelbium

New member
../images/Emo110.gif איטר אחד../images/Emo98.gif

תודה על המלצת הפורום רק עכשיו חזרתי מעזריאלי וכבר התפעלתי רבות מפוגי בפיתה אלבום המופ וקטעי הבונוס המשעשעים להחריד בכמה נקודות 39.90 מסדרת אלבומי החובה נדמה לי באמת חובה-"לכל דבר מחיר לדל ולעשיר..." הופתעתי לטובה בכמה קטעים כשקיבלתי משהוש הוא לא הכוורת שציפיתי לה

ThE RhythM

New member
גם אני עם כוורת

הביקורת על פוגי בפיתה עשתה לי חשק לצפוף באוזן דווקא, אני לא מתחרט... והשני כרגיל בפינת תודה להולדן- The Band - The Band.

למעלה