אלבום השבוע

melancholy man

New member
../images/Emo41.gif אלבום השבוע

האלבום שלא יצא מהמערכת שלי השבוע היה: The Songs of Leonard Cohen שאם סוף העולם יגיע מתישהו זה כנראה יהיה פס הקול. אלבום שכולו שירי עצבות ואכזבה מהקול הכי עמוק בעולם הפופ. יש הרבה שזוכים בעולם הרוק להקרא "משוררים" לאונרד כהן הוא אחד היחדים שמצדיק את תואר הכבוד. מה אתם שמעתם השבוע? מקווה שאצלכם קצת יותר שמח

XCLASS

New member
YES-RELAYER

לקח לי זמן לעכל ולהתרגל בעיקר ליצירה הראשונה אבל בסוף אהבתי

N a V e

New member
אפשר לומר

שדיי נשארתי עם המקורות השבוע. Dark side Of The Moon. יש צורך בהסברים ?

Abbe Faria

New member
יותר להקת השבוע

השבוע כלל הרבה הרבה הרבה THE WHO... אני מניח שמהאלבומים ששמעתי השבוע, הכי הרבה שמעתי את Who's Next... לא יודע למה, פשוט בא לי השבוע לשמוע אותם הרבה...

giba70

New member
יש מישהו שלא שמע אלבום אחד?

טוב, ברור שיש. אצלי פשוט אין כמעט דבר כזה "אלבום השבוע" שלא יוצא מהמערכת, אני מרגיש צורך לגוון ובשביל לשמוע דיסק אחר צריך להוציא את הקודם. חוץ מזה אני לא משאיר דיסקים/קסטות סתם ככה כשאני לא מקשיב להם. השבוע נשמעו אצלי: Yes - Fragile Crosby, Stills & Nash - האלבום עם הספה בחצר (יש לו שם?) Elvis Costello - Spike Björk - Greatest Hits Egberto Gismonti - Works

melancholy man

New member
האלבום עם הספה של CS&N

נקרא פשוט Crosby, Stills & Nash ואגב הוא אחד האהובים עלי

The Raver1

New member
בדרך כלל מככבים אצלי החדשים

הפעם הם היו הדרקסייד שלא יצא לי מהראש והכוורתים למיניהם שגיליתי ממש לאחרונה אבל מנהג השבוע שלי הוא לקרוא עם דיסק ברקע עושה את חווית הקריאה יותר מהנה ואת חווית השמיעה... יותר גרועה אבל למי אכפת זה עדיין כיף:)

Paranoid Y

New member
השבוע כיכבו אצלי 3....

הרי יש במערכת מקום רק ל 3
אז, השבוע אני חושב שלא החלפתי אותם, ושמעתי את שלושתם, לוחץ play ושומע מה שיוצא מהם.. שניים מהם היו שם כי הם השניים הכי חדשים, בני שבוע סה"כ... הראשון מהם למרות שחדש אצלי ממש לא חדש לי.. harvest של ניל היקר, אלבום נפלא ללא שום ספק... למרות שבגללו איחרתי לעבודה כמה פעמיםפ השבוע, אני שם שעון מעורר על המערכת בדרך כלל, והיא מעירה אותי, אז הפעם היה זה במערכת.. ופשוט קשה להתעורר בבוקר לקול out of the weekend.. אבל להירדם מומלץ, ולהתפעם גם מומלץ ביותר
השני הוא חדש בשבילי בהחלט, נראה לי שאפילו שיר אחד ממנו בחיים לא שמעתי.. וקוראים לו forever changes... אלבום ששמעתי כל כך הרבה בשבחיו כאן, ובמקומות אחרים, אז מצאתי אותו במקרה, והעמסתי, ו.. התאהבתי, אכן אלבום נפלא, שירים מופלאים... אחרי כמה שמיעות לא רוצים להפסיק!! וגם בסוף יש בו כל מיני דימואים וגרסאות משעשעות... זה מוסיף להנאה:>... ואחרון חביב, לא ממש חדש (כבר בן חודש
).. הוא אשת הלוס אנג'לס... אחחחחחח, הג'ים הזה... אני חושב שכבר מאז שקניתי עדיין לא יצא מהמערכת... לכל רגע ולכל מצב.... זה מסכם את השבוע שלי... מקווה שהשבוע הבא יהיה מופלא גם כן...

giba70

New member
דווקא מתאים לי מאוד להתעורר

לצליל של Out on the Weekend הוא מכניס אותך ליום החדש בנוחות ובכיף.

Paranoid Y

New member
נכון מאד....

גם לי מתאים מאד.. מתאים מאד להתעורר איתו, אבל לא ממש מעיר.. אני רוצה שיר שיעיר אותי!! אמצא משהו שיעיר אותי, ואחר כך שאתעורר אשים את זה, רעיון טוב

giba70

New member
Tempted by the fruit of another

שיר לא מתחום אגדות הרוק, אבל ממש מתאים להתעוררות

giba70

New member
ועוד שיר התעוררות בשבילך

ומצטער שהוא שוב לא מעולם הרוק הקלאסי: Sunday Shining - Finley Quaye

LadyG

New member
יכולתי להשבע שהגבתי אתמול בלילה

להודעה הזו של רוג'ר אבל מפלצת ההודעות של
כנראה אכלה אותה מתוך רעב. אני חושבת שזה הזמן למשאל בקרב באי הפורום הזה - למי אין את האלבום Forever Changes והאם האלבום המתוק הזה הפך להיות פריט חובה בכל בית בישראל
גם אצלי השבוע, כמו אצלך רוג'ר כיכבה אשת לוס אנג'לס,לפחות פעם ביום

giba70

New member
לי אין

חובה? אבל אני אוהב את השיר Forever Changed של ג'ון קייל מתוך "שירים לדרלה"

לי נדמה..

שהוא הפך פריט חובה של כל מבקרי הפורום! אם יש מישהו שעדיין אין לו אותו, אז הוא בוודאי מתכנן לקנות

The Raver1

New member
לי אין...

שמעתי פעם ולא כל כך אהבתי אולי התקופה שלו עוד תבוא אני חושב שהמאסט האמיתי של הפורום הוא in the court טוב יש כאן המון מאסטים:) יש לי 30 דיסקים וכולם מאסטים
נפ-כוורת-שיעור מולדת התמכרתי

giba70

New member
המאסט היחיד הוא מאסטיק ../images/Emo9.gif

כי לכל אחד יש את המאסטים שלו, למרות שעשו כאן רשימה של 100 אלבומי "חובה"

melancholy man

New member
קודם כל צודק

שום דבר לא חובה וטעם זה דבר אישי, אבל באמת Forever Changes זה אחלה דבר...

Paranoid Y

New member
יש מוריסון מלא הלילה....

והוא משוטט לו בלילות בין מערכותינו

giloni

New member
דויד (לא רוצה לבוא) בואי

Hunky Dory = איזה דור, איזה דורון, גם לדילן, גם לוורהול וגם לנו, לכולנו יקי

למעלה