אלבום השבוע

Anuerysm

New member
לא יודע, אבל עכשיו גם ראיתי

את קקי צא החוצה גדול גדול

Anuerysm

New member
המלצה ללהקה לא הכי מוכרת:

אבל שאני מאוד אוהב Ten Years After להקה אחלה דבר שבעולם, הרכב אחד הטובים והנה אלבומים גדולים אם בא לך A Space In Time Cricklewood Green Rock & Roll Music To The World

Prozak Blues

New member
אני אוסיף להמלצה את ההופעה שלהם מ..

וודסטוק! עם ביצוע לשיר going home שכולל קטעים של אלוויס ועוד כל מני קטעים בלוזיסטים אדירים. אלווין לי מעולם לא נשמע טוב כל כך.

Anuerysm

New member
67-74

וקאמבק כושל ב89, ועכשיו הם מופיעים בלי הגיטריסט המקורי שלהם, שבעיקרון היה מאה אחוז מהלהקה..

Anuerysm

New member
שתי יצירות מופת שקניתי

The Rolling Stones - Their Satanic Majesties Request על האלבום הזה נאמר הרבה שהוא מגניב מפני שהוא פסיכדלי, זאת הסיבה שיש כאלה שגם נמנעים מלשמוע אותו, אבל האמת היא שזה ממש לא נכון, יש באלבום כמה יצירות מופת שכל אדם יהנה ממנו גם בלי להתחבר לסצינה של הסיקסטיז, לחנים מופלאים כמו רוב השירים של הרולינג סטונס וסתם גם הקול של ג'אגר במיטבו לדעתי באותו זמן. (מה גם שבאלבום יש המון אורחים כמו ג'ון פול ג'ונס, פול מקרטני וג'ון לנון, חברי להקת הפנים הקטנות) טראקים אהובים: Citadel, On With The Show, In Another Land. Ten Years After - Rock & Roll Music to the World האלבום המדהים הזה בא קצת אחרי אלבום המופת של הלהקה, שהיא קצת יצאה מהכיוון הבלוזי שלה ויותר עברה לקטע של לשלב כמה סגנונות, אז האחד הזה דומה לקודמו, סולואים טהורים ומגניבים וגם קטעי בלוז כמו בהתחלה, אחד הגדולים של הלהקה לפי דעתי.

Prozak Blues

New member
Tom waits

בזמן האחרון נמאס לי קצת מאינדי ורוק אלטרנטיבי.. אז הכרזתי שהשבוע אני חוזר למקורות. אני לא מדבר על הלהקות הגדולות של ה סבנטיז, אלא למשהו הרבה יותר בסיסי ופשוט מזה. ג'וני קאש, לו ריד, סימון וגרפונקל, טום וויטס ואחרים. ובינתיים, דיסק השבוע שלי הוא למעשה הדיסק המשולש האחרון והמשובח של טום וויטס

וינסנטי

New member
אני גאה להכריז...

שמהיום אני מחזיק את האלבום האדיר "ten" של pearl jam, ובנתיים- וואו, זה פשוט אלבום מדהים! תודה רבה לכל מי שהמליץ

M e n s R e a

New member
מבחינתי זה The world needs a hero

של מגהדת', כי קניתי אותו השבוע, והוא די טוב. יש שם כמה שירים מצוינים.

למעלה