אלבומי השבוע
Paul Butterfield Blues Band - East West מתחיל בביצוע נפלא לשיר הסטנדרט הבלוזי Walkin' Blues ורק הולך ומשתפר. פול באטרפילד, אומן מוערך בתחום הבלוז ובכלל, עשה יחד עם להקתו המוכשרת אלבום בלוז חשמלי וקצבי עם מפוחיות שעושות שמח (ועצוב מתי שצריך), it ain't getting much better then this. Concert For George אריק קלפטון, פול מקרטני, טום פטי, ג'ף לין, בילי פרסטון, ג'ו בראון, רינגו סטאר וגרי ברוקר (לא יודע מי זה ברוקר אבל כבר התחלתי לכתוב את האומנים והוא אחד מהם אז מילא
), עושים כבוד לביטל שאני אישית הכי אוהב, ג'ורג' הריסון, ועושים ביצועים לשיריו בתקופת הביטלס ובתקופת הסולו. אלבום נהדר עם ביצועים גדולים מהחיים (ביו-טיוב מופיעים כל מיני שירים מהמופע, תבדקו את זה). Miles Davis - A Tribute To Jack Johnson אני לא חולה על ג'אז, למעשה, בדרך כלל הוא די מעייף אותי, אבל דווקא האלבום הזה 'עושה לי את זה' כל פעם מחדש. האלבום מכיל שתי רצועות, כל אחת בסביבות ה25 דקות, הראשונה נותנת בראש, מין ג'אז לייט בתוספת רוק מעודן (רק לי זה עושה תיאבון?
). הרצועה השנייה, קצת יותר ג'אזית, פחות רוק, יותר רגועה ולא פחות כובשת ומשובחת מהרצועה הראשונה (והרצועה הראשונה ממש כובשת וממש משובחת).