נהייתי אחראית על הווי ובידור בפורום
נתחיל עם ציטוט פרטי של המרצה שלי בפיסיקה כי מבחינתי אין איש חכם בעולם כמוהו ( יו , אני כל כך מקווה שהוא יקרא את זה ...) שלפני שבועיים הבין שיש יותר מדי אנשים שכותבים כמו תוכים בכיתה שלו והחליט להתחכם , כשהוא ראה שכל הכיתה נכנסה לטרנס של כתיבה ואנשים בכלל לא שמים לב למה שהוא אומר הוא הסביר לכולנו ש"האלקטרון הוא חלקיק קטנטן בתוך האטום , שלילי , עגלגל , מסתובב ובעל טעם חמצמץ" , מי שהרים את הראש בזמן מהמחברת ראה אותו מחייך בזדוניות ( ולמי שמכיר , חיוך כזה שקול לחיוך של הנס מהסיפור של אתגר קרת) מי שלא עשה את זה יושב עכשיו בבית ולא מבין מה בדיוק עבר עליו . אבל אם אנחנו מדברים על דברים כלליים ( כאלה שנחמד לכתוב במסנג'ר ולגרום לכולם לתהות ) אז הנה כמה -
"תביאו לי מספריים. ובקבוק ספרייט" (מי יודע מאיפה זה ?)
"אלוהים נתן לאדם שתי אזניים ופה אחד כדי שיקשיב יותר וידבר פחות."(אלברט איינשטיין) כמה בשביל האנשים הזקנים שעוד זוכרים
ג'ינג'י: "מר חסון! מר חסון! מר חסון, אתה שומע אותי? מר חסון, תאותת לי אם אתה שומע אותי!" "פרר פרר. זה טוב?"
-"יא איבני". -"יא באבא".
"לא לדאוג לעולם, יאצק תמיד נופל - וקם!"
" בתיה בתיה , מה העניינים ? בתיה בתיה , אני על הפנים " יש גם את מה שבחתימה שלי - ממבצע סבתא ומפנינות החוכמה של ידידי היקר לישי שמפתיע אותי בכל פעם מחדש עם תובנותיו . המשך בקרוב....