אלבום השבוע

fire witch

New member
אני אספנית כפייתית של ציטוטים

רק תגיד על מי בא לך להסתלבט ואני מביאה לך ממיטב הפרוזה .

fire witch

New member
נהייתי אחראית על הווי ובידור בפורום

נתחיל עם ציטוט פרטי של המרצה שלי בפיסיקה כי מבחינתי אין איש חכם בעולם כמוהו ( יו , אני כל כך מקווה שהוא יקרא את זה ...) שלפני שבועיים הבין שיש יותר מדי אנשים שכותבים כמו תוכים בכיתה שלו והחליט להתחכם , כשהוא ראה שכל הכיתה נכנסה לטרנס של כתיבה ואנשים בכלל לא שמים לב למה שהוא אומר הוא הסביר לכולנו ש"האלקטרון הוא חלקיק קטנטן בתוך האטום , שלילי , עגלגל , מסתובב ובעל טעם חמצמץ" , מי שהרים את הראש בזמן מהמחברת ראה אותו מחייך בזדוניות ( ולמי שמכיר , חיוך כזה שקול לחיוך של הנס מהסיפור של אתגר קרת) מי שלא עשה את זה יושב עכשיו בבית ולא מבין מה בדיוק עבר עליו . אבל אם אנחנו מדברים על דברים כלליים ( כאלה שנחמד לכתוב במסנג'ר ולגרום לכולם לתהות ) אז הנה כמה -
"תביאו לי מספריים. ובקבוק ספרייט" (מי יודע מאיפה זה ?)
"אלוהים נתן לאדם שתי אזניים ופה אחד כדי שיקשיב יותר וידבר פחות."(אלברט איינשטיין) כמה בשביל האנשים הזקנים שעוד זוכרים
ג'ינג'י: "מר חסון! מר חסון! מר חסון, אתה שומע אותי? מר חסון, תאותת לי אם אתה שומע אותי!" "פרר פרר. זה טוב?"
-"יא איבני". -"יא באבא".
"לא לדאוג לעולם, יאצק תמיד נופל - וקם!"
" בתיה בתיה , מה העניינים ? בתיה בתיה , אני על הפנים " יש גם את מה שבחתימה שלי - ממבצע סבתא ומפנינות החוכמה של ידידי היקר לישי שמפתיע אותי בכל פעם מחדש עם תובנותיו . המשך בקרוב....

yotamn9

New member
יפה יפה

הראשון זה ממבצע סבתא. השלישי מגבעת חלפון אינה עונה. החמישי מזהו זה? עם יאצק שניגן על האקורדיון? את השלישי והחמישי אני לא ממש מזהה. למרות שהחמישי ממש ממש מוכר לי.

fire witch

New member
השלישי זה זהו זה

מהפרק על אבו חומוס וילדיו האבודים , ידוע יותר בכינוי " הפרק עם הסרט ערבי " החמישי זה כבר מהעולם הערב , כולי ספק אם יש כאן מישהו שיזהה (כן כן , אני מרגישה שאני זקנה לא צריך לדחוף לי את זה בפנים ...)

yotamn9

New member
הא טוב

גם ההודעה הקודמת יצאה לי קצת מבולבלת. התכוונתי שאת הרביעי ואת השישי אני לא מזהה.

epitaph

New member
החמישי מהעולם הערב...

עם ארז טל ואברי גלעד. מהקטע שהם מנגנים שירים הפוך. אפשר למצוא את זה ביוטיוב. קטע קאלט !

fire witch

New member
בטח שיש יוצאי דופן

זה לא כאילו שאני לא מסמפטת את כולם , אחד מהם הוא ידיד יקר ללבי , רק שיש לחלקם נטייה לדחוף לי את החולירע הזאת בכל נסיעה וזה מתחיל לעצבן ( מה לא ברור בזה שכשנוסעים ברכב שומעים שלמה ארצי ? מה ?) מצד שני - כבר יצא לי לשמוע במהלך נסיעות דברים הרבה הרבה הרבה יותר מציקים , דרים זה הרע במיעוטו . בקיצור , אני בטוחה שאתה מקסים , אל תתייחס לכל שטות שנפלטת לי מהמקלדת.

yotamn9

New member
לא שומעים שלמה ארצי

לא באוטו ולא בבית. אצלי זה תלוי באבא שלי. בעיקרון הוא אוהב את רוב מה שאני אוהב, כולל רוב מהשירים של דרים, ככה שזה מסתדר
. אבא אנחנו שומעים באוטו הרבה מאוד גלגלצ...

fire witch

New member
תקשיב , יש לי משהו חשוב להגיד לך

כבר מלאאאאא זמן - תמסור ד"ש לגורגורי בבקשה , ותגיד לו שאני שונאת את כל המתמחים חוץ ממנו , טווווווווב ?

epitaph

New member
יגיע אליו...

בזמן האחרון הוא בבית חולים פסיכיאטרי, למרבה הפלא לא באישפוז שם.

האמת היא שאני מחפש איזו להקה חדשה

ועסיסית להכיר.. המלצות מי שבא לו אני אשמח

M e n s R e a

New member
זה יהיה פלצני מדי להמליץ על עצמי?

היי, לפחות זו המלצה מקורית בהחלט www.myspace.com/guiltymind ועושה גם לינק לחיץ: אם אתה אוהב רוק/הארד רוק (קיצר, לא מה שמוגדר כ"רוק ישראלי").

אחי אתם תותחים

אבנדונד -להיט וידעתי שראיתי את הניק שלך איפשהו.. פורום מטאליקה לא? ראית את השירים שלנו? חבורת הסטרייטים

M e n s R e a

New member
אה, תודה אחי

ברור ששמעתי עליכם, חזקו'ש כותב במטאליקה מלא. וזה "חצי חבורת הסטרייטים", לא?

אה ואני אנצל את ההזדמנות לשים לינק

לקליפים שלנו ביוטיוב.. הקליפ הזה לשיר שלנו "עזבת אותי" תהנו

למעלה