אטלנטיס 1X08 Underground

darkndok

New member
הממ..

אני עדיין לא מבין איך זה יתתכן שמק'קיי בנה פצצה גרעינית ליריד המדע ולא זכה.

Tollan

New member
אולי...

אולי הורידו נקודות למשתתפים, שנלקחו לחקירה ע"י שירותי ביון למיניהם.

הם לא טעו אתה טועה, זה התקף

אנאפילקטי ולא אפילפטי. אפילפטי נובע מהמוח, ואילו אנאפילקטי הוא תגובה אלרגית חריפה לגורם מן החוץ שיכולה להסתיים במוות. מה שכן, זה לא בדיוק הגיוני שהוא יהיה אלרגי רק ללימון ולא לכל פירות ההדר ששונים זה מזה רק ביחס בין המרכיבים

lenin972

New member
הוא אלרגי להדרים

אומרים את זה בפרקים של SG1 שהוא הופיע בהם.

Tollan

New member
פרק טוב

מאוד אהבתי אותו. הג'ניי מההתחלה נראים כאנשים די רעים. כל ההתנהלות שלהם היא די אנוכית, ולא נחמדה באופן כללי. אגב, זאת הפעם השנייה שאנחנו רואים שאסור לבטוח בעולמות שמונהגים ע"י יוצאי מסע בין כוכבים (הפעם הראשונה, הייתה ב The Other Side בסידרה המקורית).

lenin972

New member
אולי זה תכסיס תעמולתי של הסדרה

להציג את המתחרים כמניאקים מקצועים.

shefshef

New member
פרק ממש ממש טוב

יצאתי מרוצה מאוד. קצת אקשן, חשדנות על גבול הפרנויה, צורך במסחר. אטלנטיס הופכת להיות מושבה לכל דבר ועניין. רק שימשיכו ככה.

koroo

New member
אני חייב להגיד...

מק'קיי הוא הדמות האהובה עליי כעתף הוא פשוט קורע מצחוק הוא יותר מצחיק משפרד. הוא פשוט ענק, מלך!!!!

עוד לא נמאס להם בSG1 ובאטלנטיס

להלביש את כל העולמות באותם בגדים של תחילת המאה ה20? או את אלו שהתחזו בבגדי חלף עם הרוח. אם היו עושים את זה רק בעולם אחד, אבל כבר ראינו את זה יותר מדי. אולי חוסכים ככה כסף. זה כנראה אותו הקטע כמו עם הבעיה הנדושה של האנגלית שמתברר שהיא שפה אינטרגלקטית. רק שבניגוד לאנגלית את הבגדים - מה הבעיה להחליף?

SL Anubis

New member
צודק!

צודק לגמרי!!! גם אותי זה מעצבן!!! זה תמיד אותם הבגדים!!! לפחות יאמר לזכותם שהם שינו את הנשקים....ולא שמו להם קלאצ'ניקובים. לא הייתי מתפלא אם זה היה קורה. ובקשר לאנגלית, טוב לדעת שאורניום זאת מילה בינגלאקטית. היה איזה קטע שמקיי אמר לאובריאן הזה משהו על האורניום, והוא הבין על מה הוא מדבר כאילו כלום. מילא אנגלית שפה אוניברסלית, אבל הם גם מגדירים חומרים/יסודות באותם שמות??? זה מתחיל ממש להציק.

lenin972

New member
בנוסף לזה, גם המתמטיקה לא בסדר

הקדמונים עזבו את פגאסוס לפני 10,000 שנה, הרבה לפני שכל סוג של אלגברה התפתח בכדור הארץ. אפשר להוסיף לזה עוד מספר לא ידוע של אלפי שנים ואז עולה השאלה איך זה יכול להיות שכל התרבויות שהתגלו עד עכשיו מתבססות על מערכת חשבונית של 10 ספרות כמו בכדור הארץ.

Chelnak

New member
הקדמונים דוקא התבססו על בסיס 8

כמו שראינו ב-"The Fifth Race"

lenin972

New member
מה שעוד יותר מעלה את השאלה

איך זה שבגלקסיה שהקדמונים הביאו אליה את בני האדם מתבססת על 10 ספרות?

darkndok

New member
אבל

זה היה שכהם רצו שהם יהיו חייזרים. הכוונות שלהם השתנו מאז. עובדה יש להם עשר אצבעות, וזה ידוע שמתמטיקה מתבססת שעל מספר האצבעות.(הדרך הכי קלה ונוחה לספור)

למעלה