אטלנטיס 01X6 Childhood's End

Echelon

New member
אין מה לעשות

זה עדיף מאשר להיתקע חצי כל פעם על קטע של שפה. חוץ מזה גם אם נגיד היה מכשיר שמתרגם, למה שאנשים זרים ירצו ללבוש אותו (ע"ע פרק המטריקס בעונה 7)

kinspirit

New member
היי, אני בעד הרעיון המקוריביותר...

ששמעתי עד היום בנוגע לשפות. ההסבר שפותר את הבעיות בלי קשר איזה סדרה אתה אוהב... לכולם יש דג זהב באוזן!

Kingstone

New member
פרק מעולה!

אחרי שראיתי את הפרק בפעם השנייה, אין ספק שזה הפרק שהכי אהבתי! פרק טוב מכל הסיבות. מה שהכי הצחיק אותי בפרק זה כשרודני אמר על הינ"א (ZPM) כשהוא לא פעל: "כנראה שיש לזה גרסה ישנה של חלונות" חחחחח :) כל הרעיון של הכפר עם הקורבנות פשוט גאוני לדעתי, פרק כתוב היטב. מהרגע הראשון שראיתי את המצבה לרפאים שהם בנו, ישר ידעתי שיש משהו חשוד שם ושיש מצב שזה משדר או משהו כזה. בנוסף כשראיתי את החץ פוגע בקראס כבר חשבתי שהוא הולך למות אבל למזלי (הם לא רוצים לעשות סוף עצוב) זאת הייתה פגיעה קלה. היו עוד קטעים מגניבים כמו השוקולד. אין ספק שגם באטלנטיס הכותבים יודעים להכניס כל מיני בדיחות. אין מה להגיד, פרק טוב!

lenin972

New member
עוד קטע גדול

כששני הנערים עומדים מול רודני ומכוונים אליו חיצים, והוא אומר להם בצעד נואש, "לכו לחדר שלכם". ענק!!!!!!

subatoi

New member
אחד הטובים. רודני מאבד שליטה

עם הילדים בהתחלה, ולאט לאט מסתדר איתם (כמו כל סדרה אמריקאית טובה). אבל הקטע עם ה"לכו לחדר שלכם" בהחלט היה אחד הטובים.

Echelon

New member
דווקא לא הכי שיעשע אותי

אבל רודני בהחלט הבדרן של הסדרה.

Echelon

New member
אכן פרק משובח

גם אני בפעם הראשונה ישר ראיתי את הביקון הזה של הריית'. גם אני לא רציתי שהוא ימות והוא בסוף לא מת. אגב, הוא שיחק גם בכמה פרקים של העונה במקורית, והוא הקריב את עצמו בתור לאנטאש. (פרקים Proving Ground, Summit, Last Stand)

פרק נחמד, בקשר לפגיעת החץ

לא הבנתי איך הם פגעו לו בחזה, אבל בסוף יש לו חבישה של שבירת יד. מה קשור למי? ואיך? טוב נו....

subatoi

New member
אבל ככה זה תמיד.

פוגעים למישהו בכתף (זה היה בין החזה לכתף, בערך), ואז מקבעים לו את היד (וככה גם את הכתף, אני מניח, אני לא רופא).

nzkiwi

New member
זה פשוט חור בעלילה!!! ../images/Emo179.gif

סתאאאאאאם!!! זה כדי שהיד לא תזוז ותזיז את השרירים באזור החזה... בכל זאת זה מוזר כי בדרך כלל גם חונקים את הבן אדם כדי שהנשימה לא תזיז את שרירי החזה

Chelnak

New member
ושוב, אין לי הרבה מה לומר...

גם כאן יש מִחזור של שחקנים - אליוט מס"ג-1 כקראס. אם כי כאן הוא לא מת בסוף... ושוב - כנראה שיש לכותבים משהו עם עניין השוקולד - שהופיע כבר מהסרט כגורם ממיס קרח ומקרב.
וסוף סוף רודני הזכיר את קרטר...

subatoi

New member
כן, "אני וקרטר..."

היה מגניב. צ'לנאק, את בבצורת? אין לך מה לומר מעבר לשלוש שורות על שני הפרקים?

Chelnak

New member
בצורת? ../images/Emo6.gif

לא... אבל בכל זאת לא היו לי מספיק רעיונות מעבר לשלוש שורות... דוקא אני זוכרת שהיה לי מה לומר על הפרק של ס"ג-1, אבל אחרי הפרק של אטלנטיס שכחתי מה זה היה... בעצם, נזכרתי באחד מהדברים - הם שוב קראו לוולטר הרימן! גועל נפש... אגב, שמתם לב שקרטר אמרה שהוא מת? ושלפני שהוא מת הוא הספיק להעביר את המידע החיוני על עמידותם של חיילי-העל בפני הנשק שלהם? וולטר הגיבור!

Chelnak

New member
אוי...

לא שמתי לב לשני דברים: זה לא השרשור של ס"ג-1, ו"הרימן" הוזכר כבר...

Chelnak

New member
אולי אני באמת אתחיל לעשות זאת...

העניין הוא - כמו בסקר שכתבת - שכשאני צופה בפרק בפעם הראשונה, גם שפכטל לא יזיז אותי ממנו (וגם לא undomesticated equines...). כך שלרשום לעצמי הערות יהיה אפשרי רק מצפיה שניה ומעלה...

subatoi

New member
You can do both.

מפתחים כישורים של קצרנית בבימ"ש, אבל זה עובד. למי מאיתנו שאין לו זמן להקליט ולראות אח"כ שוב (כמוני-כמוך)

למעלה