תמונות מדברות

DesertRose7

New member
../images/Emo40.gif תמונות מדברות ../images/Emo40.gif

טוב אתן כבר יודעות מה לעשות פה.. מה הבנים היו אומרים אם היו יכולים לדבר בתמונה?!

PunK RocK 1o1

New member
אני../images/Emo3.gif

דני: "אהההההההההההה.." דאגי: ""oh my god, oh my god (בקול סיסי
) הארי: "אני לא מכיר אותם" טום: "ממש לא נוח לי"

may90

New member
חח אני אומרת בנביחה כזאת

כאילו אני נובחת את המילה חחח

beyonce3

New member
אניייייי!

טום:הלו חבר'ה!אתם מועכים אותי! הארי:טובטוב הגמד!גאדי עלה לי על ה-ז**! גאדי:ואני שומר על ה-ז** שלי... דני!*דוק*...זהירות! הארי:זה לא דוק....זה המבורגר זבובים!(הלוגו למעלה של ה-MCFLY)

mayoosh4

New member
היי היי היי!!!!!

כל הזכויות שמורות לאבא שלי על ההמבורגר זבובים. הו כן, והיום שהראתי לאמא את כל הרכישות של המגזינים היא כזה.. : "מקפליי? הו, מקזבוב!" ועכשיו היא קוראת למקפליי מקזבוב. איזה כיף שיש משפחה תומכת. [ושנונה].

may90

New member
חחח ואמא שלי קוראת למאט מת!!!

היא באה אליי לחדר, ראתה את הדסקטופ ואמרה:"מי זה?" אמרתי-."באסטד.." (הראתי את הדסקטופ שלי... זה עם מאט..) והיא אמרה:"זה מאָט? ואמרתי-מאֶט..... ואז היא אמרה:"מאט? כמו מת? אוקיי מת!" מאז היא קוראת לו מאט המת

PunK RocK 1o1

New member
חחחחחח

מאז שראינו את ג'יימס אמא קוראת לא המכוער..
אמא שלי ממש לא מעריכה את זה שהיא ראתה את ג'יימס אמרתי לה שהוא ממש מופורסם באנגליה ומלא היו מתים (אהמ אתן..
) להיות במקומה אז היא אמרה לי שהוא עדיין מכוער! :-O

beyonce3

New member
אז אמא שלך...

צ-ו-ד-ק-ת!!!!!!1...ג'יימס לא כזה יפה...ואני לא כ"כ הייתי משתוקקת לרראות אותו,למרות שאני מודה שאם הייתי רואה אותו ברחוב,הייתי חוטפת קצת שוק...אבל הוא לא עומד בראש הרשימה..כלל וכלל לא...אמ...גם היום היה באמטיוי היטס את באסטד נגד בלו...אז שמו את אייר הוסטייס,ואני מסתכלת על האף המדמם של ג'יימס...והוא מזכיר לי שפנפן....חיחיחיחיחי....אבל הכי בוקי בקבוקי זה מתתיהו שם!חהחהחהחהחהחהחהח...מאי...מכות אח"כ...

may90

New member
3 דברים אלה!! 3 דברים!!!!

1.בוקי בקבוקי\קוקי בקבוקי כל הזכויות שמורות לי! 2.מתתיהו-כל הזכויות שמורות לי 3.תתפללי שלא תראי אותי בזמן הקרוב שאני עדיין זוכרת מה כתבת עליו

may90

New member
יאללה!!!

היא גם ברחה לי באייסי! גרררררררר היא פשוט ידעה שאני אכעס עליה על ג'ימי! נ.ב-רוצה לשמוע משו חמודדדדדדדדד?! דאגי כולה 1.73! גמד איזה חמודדדדדדדד!!! dougie do me kid!

DesertRose7

New member
הוא יותר נמוך ממני - חחח..

באיזה 3 ס"מ.. אבל עדין הקטע מצחיק אותי..חחחחחחחח

למעלה