תמונות מדברות

beyonce3

New member
מה?!

אני לוקחת זכויות??!קודם כל לא כל דבר שאת אומרת אני לוקחת ממך!חוץ מהמתתיהו...בוקי בקבוקי אני יודעת ממזמן...אז..ששששששש....ומישהי פה לקחה לי זכויות על ג'יימסון...גרעע...אני חיברתי את השם הזה!זה שילוב של ג'יימס+ג'קסון..(יאנו מייקל ג'קסון..)=ג'יימסון=אני המצאתי=הזכויות לי=מאי שששששששששששש!........וגם לקחת ממני את האינפורמציה על זה שגאדי 1.73!!!...גרעע...אין לך זכות דיבור בכלל על שמירת זכויות יא פמלה!!!!!.....ומה איכפת לי?!ג'יימסון נראה כמו פילפילון!

beyonce3

New member
???

מה עד ג'יימס????ולא רואים שגאדי בן 1.73?....לא בעיה למצוא...

PunK RocK 1o1

New member
אל תדאגי

מאי לא תרביץ לך, אלא אני!!! תזהרי ממני!!
אבל אני מודה זה לא כאילו אני אמות לראות את צ'ארלי.. באייר הוסטייט הוא כ"כ יפה!!!!=| עכשיו אני כועסת עלייך!

may90

New member
איכסההההההההההההההההההההה

צ'רלי נראה כמו ליאון רוזנברג באייר הוסטאס! בלעע שישים גשר..... יש לו רווח שאפשר להכניס שקל

PunK RocK 1o1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

באמת אפשר להכניס שקל חחחחחחחח הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחח
לא צ'ארלי יפה באייר הוסטס (טוב כן..
) אבל ג'ימס יותר

may90

New member
ג'יימסססססס

חחחח שימי לב שכשהם בורחים מהמטוס בסוף.. לפני שהם יורדים לחור של הגלגל... אז ג'יימס עושה מבט מבולבל מאחורי מאט וצ'אז וזה הורגגגגגג אותי מצחוקקקקקקקקקקקקק

../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo80.gif

הם שלושתם חתיכים באייר הוסטס!!!!! אני רואה ת'קליפ הזה אני מתה!!!!
ואני גם מתה על הקליפ הזה בגלל שהתסרוקת של מאט שם זו התסרוקת שהכי יפה לו לשיער! והוא פשוט מדהים בקליפ הזה!
ויש לי דבר אחד להגיד בקשר לשיניים שלו ולגבות שלו (למרות שלא אמרתן משהו עליהן...): יש אנשים שרווח בשיניים או גבות עבות מכערים אותם... זה לא המיקרה של צ'ארלי! הבנאדם חתיך ברמותתת! והגבות והרווח אולי היו מכערים בנאדם אחר אבל הם ממש לא מכערים את צ'ארלי....
וג'יימס חתיךךךךך והוא מדהיםםםם ובאייר הוסטס הוא כזה מושלם! ואני אישית ממש לא הייתי מתנגדת שהוא יעשה לי איזה ג'יימסון קטן! אבל אחרי הכל כל אחד והטעם שלו...

ברור שזה לא יפה! ../images/Emo80.gif

אני לא אמרתי שזה יפה... אבל זה ממש לא מכער אותו!

DesertRose7

New member
רווח זה אזור רגיש אצלי..

נא לא לדבר ככה!! פעם היה לי רווח סטייל צ'ארלי.. אולי אפילו יותר גדול.. כמובן שסגרתי אותו (ולא לא בעזרת גשר -זה לא היה עוזר..חח.. ולא כי זה גדול אלא כי השיניים שלי ישרות כבר טבעי וזה סתם כסף (הרופא אמר)) אז שקט.. לפני שיהיו מכות על המכות שכבר יש!

למעלה