תמונות מדברות

DesertRose7

New member
כמו שמשלימים שן שבורה

בפעם ה-5 ששברתי את השן.. יותר נכון נפל מה שהשלימו לי אז הם שמו את אותו חומר גם באמצע.. והגדילו כל שן לאמצע וזה סגר לי א תהרווח!

may90

New member
גם לי היה רווח אבל קטן

ובמילא הייתי צריכה גשר-אז.. אין יותר

beyonce3

New member
את מדברת אליי?

אזמה?זה לא כאילו שגם אני אמות לראות את רוברט....כרגע באסטד ממש לא מעניינים אותי!אבל בחופש הגדול אני נוסעת ללמוד באוקספורד,ואני אהיה בלונדון...ואין לדעת מי אפגוש שם...אהמ*אווירון*אהמ.....ובסדר..תרביצו לי כמה שאתן רוצות...עלק מאי את משחקת לי את זה שג'יימס יכול לקפוץ לך....חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה.....נכון היית רוצה שזיף מהדאגי של גאדי...ושתסחטי אותו....חעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחע...הרגת אותי!חעחעחעחעחעחע...סתם...לא קשור...בכל מקרה...מאי.... ס-ת-מ-י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

may90

New member
אלה אלה...

הארי שלך דומה לבחורה והראתי לך את זה בתמונה חעעעע!!! ג'ימי שלי דומה לחזירון אבל הוא מבוגד מידיי אז הלכו הפנטזיות... אבלללללללללללל דאגט רק בן 17! חוחוחוחוחווחחעחעחעחעחע ואני אהיה בת 15 לפני שיהיה בן 18 מוהאהאהאהאהאהאהאהא אז אני אפתה אותו ואשכר אותו והוא יהיה שפחת המין שלי! ונחיה באושר ועושר לנצח ואני אכשף אותו שכל שאר הבנות יראו כמו בנים חיחיחיחיעחעחעחעחחוחוחוחוח

beyonce3

New member
אמ....

מהזה משנה הגיל???אבל אם את מעדיפה את גאדי..אז סבבה..אל תדאגי...אני אעזור לך...את תשכרי את גאדי...אני אביא טייפ כדי שתוכלי להקליט אותו עושה את הקול שאת כ"כ רוצה....ולא תצטרכי להחזיר את הסירטון של הווידויים 100 פעם לקטע שהוא אומר "היי!"....חיחיחיחיחי...בטח יהיה שליטה..ואז 9 חודשים אח"כ יהיה לכם קריסטל קטנה,נכון?חחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה...אה...ואמרתי לך כבר שלא איכפת לי שהארי נראה כמו בת...למרות שהוא לא..יש לו רק פרצוף כזה...אבל הוא ב-ן-.......ולא ממש איכפת לי איך הוא נרקאה...הוא סבבה...חהחהחהחהחהחהחה...זוכרת חתונה משותפת?חעחעחעחעחעחע...(טוב...מה נסגר עם ה-חעחעחעחעחע הזה היום?)חעחעחעחעחעחעחעחע

may90

New member
חעחעחעחעעחחעחע

ברוכה הבאה למחלה שלי חעחעחעח וכע ואני אפשרסם אותו בדרך שאני רוצה לשמוע אותו כ"כ הרבה זמןןןןןן ואני אצם אותו יושב ועושה את הקול הזה!!!!!! וככה גם ישמעו וגם יראו את עיניו המהפנטות חעחעחעחע

beyonce3

New member
אבל...אבל...

אמרת שאת פשוט רוצה לראות אותו מתיישב על כיסא...עוצם עיניי..פותח את פיו...ןומתחיל לגנוח...לא????

may90

New member
נכון נכון

אבל הוא גם יפתח עיניים לפעמים חעחעחעחעחעחע

beyonce3

New member
יאני...

ייפתח עיניים כדי לראות אותך...ואז הוא יוכל יותר להתרכז כשהוא ייעצום אותם שוב פעם???

may90

New member
אויייייייייי אלה גררררררררר

עכשיו נתת לי על עוד משו לפנטזזזזזזזזז עכשיו לא יספיק לי לשמוע אותו גונחחחחחחח נוווווווו הוא חייב להיות עם הכובע הפוך, חולצה אדומה, יושב פותח עניים מדיי פעם להסתכל עליי עוצם וגונח גרררררררר אני חייבת להשיג ת'בנאדם הזה

beyonce3

New member
אבל...אבל...אבל...

הייתי בטוחה שזה מה שחשבת?הכנסתי לך רעיונות!דאמט......

PunK RocK 1o1

New member
אבדתי אתכן לגמריי../images/Emo12.gif

אבל אלה לא לקרוא לג'יימס פילפילון ולא להגיד שהוא מכוערת כי את עלולה למצוא את עצמך מתה..

may90

New member
חחחח אני אסביר לך:

דיברנו פעם על זה שאמרתי שנורא מעניין אותי איך דאגי גונח... ואז הגעתי למסקנה שנורא בא לי לשמוע אותו גונח וכל הזמן אלה הוסיפה לי רעיונות לראש חחח ואכן אני אכרוט לה יד

beyonce3

New member
טוב...

אז סליחה..אני לא אקרא לו פילפילון....חיחיחיח....וגם לא "מכוערת.."חיחיחיאמ....ומאי..למה שתכרתי לי יד??? ועלק גאדי גונח...אז תעבירי לקטע שהוא אומר "היי!"..ב את יודעת איפה..ועד אז..תצטרכי לחכות שהוא ייסים לעבוד על הסרט פורנו שלו...חח

may90

New member
חע אני!

דני:'צמדו לקיר! 'צמדו לקיר!!! דאגי:אממ.. אווץ'... הארי:*מדבר לצלם*:בואנה אולי תעזור?קרא למישו! טום:אוויר...

למעלה