עדכונים

SuperShiro

New member
F*ck U Scott storch

הוא עבד איתה על סטריפד והיה אמור לעבוד איתה על באק טו בייסיק אבל הוא דרש יותר מדי כסף והיא החליטה לא להעסיק אותו. אם אני לא טועה הם היו בקשר די טוב והדבר גרם לפיצוץ הקשר ביניהם. הוא החליט לעבוד עם פאריס כיוון שהיא שילמה לו את סכום הכסף שדרש. זה שיר שבעיקרון מדבר על כך שהיא חשבה שהוא היה חבר, אבל הבינה שהוא היה רק שיעור נוסף בחייה. היא מראה לו שהיא לא הייתה זקוקה לו ושהיא בכל זאת הוציאה את האלבום.

YugiBoy

New member
ולמען האמת...

היא די אוכלת את הכובע... אבל דווקא יש לה כמה שירים ממש טובים באלבום..

Upgrade U

New member
כן,אבל חוץ מלהן הוא הפיק גם

לכריס בראון,אשר. ונראה לי גם NEYO ומרי ג'י בלאדג'. צריך לבדוק בויקיפדיה. :p

xtina 4 ever

New member
הוא הפיק לכריסטינה את רוב סטריפד.../images/Emo210.gif

אז בואי נגיד ככה- לא נראה לי שהוא יאכזב עם בריטני.

candyheart

New member
באמת יותר הגיוני...

איזה התרגשות! אני כבר מתה לשמוע משהו ממנה....מקווה שזה נכון!

Invisible Boy

New member
תחנת רדיו מאשרת סינגל חדש בשבוע הבא

תחנת הרדיו בניו-אורלנס אישרה אתמול שיש להם סינגל חדש של בריטני והם ינגנו אותו ביום שני בשעה 12:00. הם אומרים שהסינגל יהיה הלהיט הכי גדול של הקיץ וכנראה יהיה השיר הכי גדול של בריטני עד כה.

tali44

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני כל כל מתרגשת...!! ואני מקווה שהיא תחזור כמו שצריך, כי אני לא יודעת אם כולם יודעים על האלבום שלה וזה יהיה די הפתעה, כי כולם בטוחים שהיא מחורפנת ומבקשת נדבות בכבישים.
חחחחח סתם... בכל מקרה, אם זה ביום ב' אני לא מאמינה שזה יקרה. כל כך הרבה חיכיתי לזה ופתאום בתקופה הכי לא צפויה הוא יצא, חסר לה שהשיר לא יותר גדול מ-Toxic (או Overprotected בשביל עידן). אני מחכה, אני מחכה, אני מחכה, אני מחכה, אני מחכה.......
|בלונים|
|בלונים|

Invisible Boy

New member
../images/Emo11.gifלא../images/Emo6.gif

שום שיר לא יהיה יותר גדול Overprotected
אבל אם הוא יתעלה על טוקסיק, הוא בהחלט יהיה להיט ענק ושיר מדהים. חוץ מזה, לא בטוח שזה יהיה הסינגל הראשון, אולי פשוט טעימה [אני שונא את המילה הזאת
] מהאלבום החדש.

איזה כיףףף סוף סוףף...

אני לא יכולה לחכות כבר ליום שניי...אבל אני בטוחה שהסינגל יהיה מדהים.. נוו זאת בריטני...היא לא תאכזב..לפחות במוסיקה... אבל יהיה כדאי אם היא תעשה ראיון חושפני הזה לקראת הסינגל החדש.... וגם תשיר שם את הסינגל..

Shiri from the block

Active member
נראה לי שהם קצת מגזימים../images/Emo3.gif אני בטוחה שזה לא יהיה השיר הכי גדול של בריטני.. אבל שיהיה../images/Emo3.gif

candyheart

New member
יאאאייי!

זה באמת לא היה צפוי...אני לא יכולה לחכות לשמוע אותו! וכשבתחנת רדיו אומרים על שיר שהוא מעולה זה מאוד שינה מאשר שהמפיק של השיר אומר את זה.אם הם כל-כך התלהבו השיר כנקראה באמת ממש טוב!

למעלה