עדכונים

candyheart

New member
בשקר למכתב

זה נראה כאילו היא ממש סוגרת חשבונות בזמן האחרון.כנראה היציאה של האלבום כבר פחות או יותר מוכן והיא מעוניינת לפתוח תקופה חדשה ולשים את כל מה שקרה בשנה הזאת מאחוריה...אז היא מטפלת בהכל. אולי גם הצביעה של השיער לשחור קשורה לזה. מעניין אם גם ראיון חושפני מתקרב אלינו?
מצד שני,יכול להיות שאני סתם מבלבלת את המוח

YugiBoy

New member
אני מקווה

שזה קרוב, ועם כל הסקרנות, לא קרוב מידי. שיהיה עוד חודש ככה... שתמשיך את מה שהיא עושה עכשיו.... בזמן האחרון היא באמת סוגרת את כל הפינות... סיימה את הקטע עם אמא... תבעה את מי שהשמיץ אותה... ביקשה סליחה ממי שצריך... והשערוריה האחרונה הייתה לפני איזה שבוע... היא צבעה את השיער
יותר הולם אותה שחור בגלל איך שהיא נראית עכשיו... אני מת שהיא תביא אותה בפוטושוטס, פרומו של הפרומו... כזה תמונה אחת שתתן לנו כח והמון סקרנות להמשיך.... ואז רק אם ממש נחפור נמצא עוד אחת וכולם יתלהבו.... וכשהאלבום יצא שהיא תשחרר הכל בפול גז..

Invisible Boy

New member
2 שמועות חדשות לגבי שיר חדש שינוגן ביום שבת

פורסמו היום שתי שמועות חדשות לגבי שיר חדש אשר ינוגן השבת הזו - 7/7/07. השמועה הראשונה אומרת כי סקוט סטורץ, מפיק באלבום החדש, ינגן בעמוד הראשי של ה-"מיי ספייס" שלו 77 שניות משיר חדש שהפיק לבריטני בשבת הקרובה. השמועה השניה אומרת שהאתר הרשמי של בריטני יתעדכן וישים חלק משיר חדש כמוזיקת רקע באתר. המקור הוא אתר מעריצים של בריטני, לכן אין כרגע להאמין לכלום. למרות זאת, יש האומרים שחדשות E! דיווחו על זה, שזה מקור די אמין.

YugiBoy

New member
עכשיו זה באמת נשמע טוב יותר...כל עוד

זה לא שיר אלה הצצה.... מעולה (=

shir spears

New member
יאוווו הלוואייייייייי

זה באמת נשמע עכשיו יותר אמין נקווה את קולטים שמה שאנחנו מחכים לו מלא מלא מלא זמן יכול להיות ביום שבת???

SuperShiro

New member
77 שניות זה מספק בהחלט../images/Emo99.gif

אני מעדיפה כל דבר אמיתי על פני כלום.

YugiBoy

New member
ברור..

התכוונתי לזה שזה לא הדבר העיקרי שלו אנחנו מחכים כל כך הרבהה....זה 77 שניות ממנו (= שיגיע כברררר

Brit22k

New member
חבל שזה לא 77 שעות ...

חח סתם , אלווי שזה יהיה 77 שניות מהפזמון!

Kryptonite

New member
ממש ממש לא

אני רוצה -הופעה -דיסק -דיוידי -ראיון -ביקור בישראל -הופעה פרטית בשבילי (רצוי הבלדות האהובות עליי) -הופעה לכל הארץ שאני שורה ראשונה בה -פוטושוט חדש -ראיון יחד איתו ואז זה אולי יהיה קצת מספק

למעלה