סכמ"ש!

Guid

New member
עונה לעצמי, לשם שינוי... ../images/Emo3.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: לא זוכר. בכללי, ובכל יום, זה הלך ככה- בעבודה גועל נפש, בלימודים כיף, בזמן הפנוי עומס. - הדבר שהכי הצחיק אותי: לא זוכר... - הרגשתי טוב עם עצמי כי: היה משהו~
- הפדיחה השבועית שלי: לא זוכר...
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: מתחלפים לי כמה שירים של Rocket to the moon בצורה קבועה אצלי בראש.
- הספר הכי טוב שקראתי: לא קראתי...
- הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: קודם כל- פרינג'! ויצא לי להתקדם בעונה 3 של המפץ הגדול... זה ענק
- הדבר הכי טעים שאכלתי: אני מניח שפאדג' שוקולד, אבל היית ידי שבע אז אכלתי ממש קצת. - התחדשתי ב: חולצות וג'ינס. כי הגיע הזמן כבר... XD - הדבר שהכי הפתיע אותי: משהו~
- התאכזבתי בגלל: לא זכור לי שהתאכזבתי. - התעצבנתי בגלל: לא היה חסר לי על מי להתעצבן, אני עובד בתמיכה טכנית.
- בכיתי בגלל: לא להיסחף... - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: --- - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: משהו...
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: חברים, אני מניח. - רציתי להגיד תודה ל: כל מי שעזר וסייע...
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: לול, השבוע במשחק? גורנישט. חוץ מטבעות של האיוונט, אבל למי זה אכפת?
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אם מישהו מכם ממציא מכונת זמן, אני משביע אותו\אותה לספר לי על זה!
מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן. תמונה חביבה שמצאתי בדוויאנט-ארט~

Hasselblad

New member
עידן!!!!!!!!!!

תעזור לי אני צריכה משהו חדש להתמכר אליו.... סיימתי את כל השלבים של cut the rope....

spongbob

New member
../images/Emo110.gifתנדרי שסיימת!

אני בקופסא השלישית... חמוד היצור השמן הזה, ממליץ לך על TILT TO LIVE, ממכר רצח ברגע שמבינים את הקונספט כנ"ל Chop Chop Runner תמיד אבל תמיד יש זמן לANGRY BIRDS וNINJA PARACHUTE זה דבר זורם. איך אפשר בלי Moron Test ו Dino Cap, אם בא לך שאנטי לכי על FlightControl, אם בא לך אקשן FieldRunner, לא תשתעממי. Fruit Ninja זה חובה וTIKI TOTEM גם אהבתי....

Hasselblad

New member
לא רק שסיימתי אלא עם 3 כוכבים בכל שלב!

Fruit Ninja - כבר יש לי מה השיא שלך? ANGRY BIRDS - יש לי לא עפה על זה... חביב... את כל השאר אני אנסה!

Guid

New member
../images/Emo6.gif

פתחתי את הקופסה הרביעית היום, אגב! כבר הגעתי לשלב 9 שם. זה פשוט קשה...
הממ... להציע לך משהו? תנסי את Oddy Smog's Misadventure, זה חמוד לאללה... D:

deisy

New member
על משחקים באיפון F3

הוא כותב עם שגיאות כתיב SMSים אבל יש לו אחלה משחקים!

Guid

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!

ואפשר לכבות את המתקן שגיאות הדבילי הזה...

Guid

New member
../images/Emo6.gif

אז יש מצב שזו כבר לא בעיה של האייפון...

ווינגז

New member
:S

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: לא בטוחה שהיו לי ימים כיפיים במיוחד בשבוע שעבר, אבל לא נורא - זה נותן מקום לשיפור.
- הדבר שהכי הצחיק אותי: שיחות עם אנשים - הרגשתי טוב עם עצמי כי: אני פחות גרועה בכמותי ממה שזכרתי (עדיין גרועה, אבל יהיה בסדר
) - הפדיחה השבועית שלי: איזו שיחה רגישה. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Paper Bag של פיונה
- הספר הכי טוב שקראתי: "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות" המוער - לואיס קרול (וכמעט סיימתי את מבעד למראה, אבל זה יהיה השבוע.) - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: נראה לי שכבר מיותר להגיד שדקסטר, אבל נניח. - הדבר הכי טעים שאכלתי: סלטעים! - התחדשתי ב: תספורת, איך אני אוהבת. - הדבר שהכי הפתיע אותי: כמה דברים שנאמרו. - התאכזבתי בגלל: שאני לא ממש מצליחה להתאושש. - התעצבנתי בגלל:
- בכיתי בגלל: לא בכיתי - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי:
Sometimes my mind don't shake and shift But most of the time, it does And I get to the place where I'm begging for a lift Or I'll drown in the wonders and the was​
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי: התחלתי לחשוב על הטיסה, מספיק מיוחד? - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: סיו, דודו, יעלי, נל. - רציתי להגיד תודה ל: ^ - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: ישתפר. לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: הכי טוב לא לישון בלילות.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

yonVata

New member
באיחור אופנתי

השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: שישבת - חברים באו לראות את הדירה, ושבת סביח בערב
- הדבר שהכי הצחיק אותי: שטויות שהחתול עשה
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: הדירה מקבלת צורה
- הפדיחה השבועית שלי: לא נראה לי שהספקתי לעשות אחת
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Iron Madien - Children of the dammed, ארור הרדיו שמשדר אתזה כל היום!
- הספר הכי טוב שקראתי:
- הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: ראיתי רק את "איך לאלף את הדרקון שלך" - הסרט שיצא בדיוק כשEVANים הגיעו לעולם מייפל, סרט דבילי, אבל האנימציה מגניבה
- הדבר הכי טעים שאכלתי: סביח בפרישמן
- התחדשתי ב: שישית בירה, 2 שקיות ענק של דוריטוס ירוק, ו2 כוסות צ'ייסר חדשות כי החתול שבר לי את הישנות (
)
- הדבר שהכי הפתיע אותי: אין תשתית לבזק בדירה - מה זה זה?!?!
- התאכזבתי בגלל: דווקא שיש איוונטים מגניבים אין מייפל?!
- התעצבנתי בגלל: עזבו...
- בכיתי בגלל: לא קרה...
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: "תראה............"
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי: קמתי רבע שעה לפני העבודה, ועדין הספקתי להגיע בזמן
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: הרבה
- רציתי להגיד תודה ל: כולם בגדול
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: אינטרנט? האומנם? השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: הצלחתי להתחבר ל2 דק' ביום שבת, ואז קיבלתי לאג שניתק לי את החיים אז...
- באיזו רמה אני היום: 124 לדעתי?
- כמה רמות עליתי: נאדה
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): גורניש
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: Non
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: הבנתם את הרעיון לא?
- מכרתי: כלום
- קניתי: בירה
- מצאתי: חתול מפגר תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: הלוואי
- אסיים את הקווסטים: אם אצליח להשיג אינטרנט ועדין יהיה עם מי לדבר אז את הקווסטים של האיוונט
- אתחדש ב: רוצה טבעות וכיסא
- שונות: שבוע טוב

yonVata

New member
קודםכל....

דוריטוס... שנית -הסגול לא משהו, הירוק והשחור מעולים לבירה/קולה

למעלה